Halve adapters verkopen.. give me a break!

Bestelling geplaatst, tot mijn verbazing kreeg ik slechts de helft geleverd. Wie bestelt er nou een halve adapter? Klantenservice om een oplossing gevraagd, maar zijn met de noorderzon vertrokken. Één keer en nooit meer!

Uitstekend! Perfect on time

Ik heb een mackbook Pro power adapter besteld en de volgende dag wordt ie geleverd!

Snelle verzending en concurrerende prijzen

Twee adapters besteld en beiden werken tot nu toe naar behoren. Ik heb ze slechts enkele dagen in huis. Tot zover geen problemen. Ben nog niet in aanraking gekomen met de klantenservice. Daar kan ik dus niks over zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat: Adaptersonline concurrerende prijzen hanteert voor adapters en dat zij de adapters snel verzenden. Ik heb een huismerk adapter gekocht en ben tot nu toe tevreden over de kwaliteit. Heb het artikel wel pas een week in gebruik..... Huismerk t.o.v. merk maakt i.m.o. niks uit. Ik heb merk adapters gehad die in de fik zijn gevlogen.

Snelle correcte levering voor redelijke prijs

De bestelde adapter werd snel geleverd. Slim klein maar stevig ingepakt.

Uiterst vlotte behandeling

Eenvoudig bestelproces; Verassend vlotte bezorging (vandaag besteld, dag erop al afgeleverd); Duidelijke status; Geen poespas (buiten een Klanttevredenheidsonderzoek om)

Waardeloos

Pakketje niet bezorgd. Adaptersonline.nl zegt van wel. Daarna meerdere keren gemaild met vragen. Mailtjes worden slecht beantwoord, duurt een eeuwigheid voor je antwoord krijgt. Niet telefonisch bereikbaar.

snel koop en levering maar Garantie(defect product) geen reactie

snel koop en levering maar Garantie(defect product) na een email verder geen reactie

Zeer prettige ervaring

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd. Aanrader!

Makkelijk kunnen bestellen, maar zekerheid dat er een extra check door adapteronline of product past bij de laptop.

Denken met je mee

Snel verzonden en extra zorg verleend om de juiste adapter toegezonden te krijgen .

Blij met de snelle levering en binnen 1 werkdag in België!

Ik kan maar 1 ding zeggen..en dat is een top bedrijf

Altijd alles netjes conform de site geregeld, geen woord aan gelogen, ga zo door..

Ik ben ontzettend goed geholpen.

Door met een medewerker te chatten heb ik uiteindelijk de juiste adapter gevonden en besteld. Hartelijk dank .

Denken met je mee

Goed geholpen per chat, eerder heb ik een verkeerde adapter besteld en dat had ik kunnen voorkomen. Gelukkig voeren ze hier nog een controle uit zodat je gegarandeerd de juiste lader ontvangt hier ben ik erg blij mee.

Snel en zelfs in de avond meegedacht

Toppie

Goede service en levering

Goede feedback na bestellen van een adapter voor mijn laptop. Dit voorkomt een verkeerde levering. Dat vind ik pas ondernemen, betrokkenheid tonen en zorgt voor 100% klanttevredenheid. En dat voor zulke scherpe prijzen is bijzonder te noemen! Top bedrijf.

Voordelig en goed

Ik heb verschillende shops vergeleken en hier besteld omdat ze snel leveren en omdat ze de voordeligste zijn.

Ga zo door

Mijn adapter ging stuk tijdens het thuiswerken. Gelukkig vond ik de juiste bij Adaptersonline in het assortiment en las ik veel positieve ervaringen. Dit heeft mij doen overhalen om hier te bestellen ze hebben me goed geholpen.

top

super dienstverlening. Ik bestel op zaterdag een adapter voor mijn laptop. krijg zondagavond al een berichtje dat voor mijn laptop meerdere adapters in omgang zijn met verzoek om een foto. Snel een foto erbij van mijn aansluiting en dinsdag was ik weer draaiend. top en super.

Geweldige ervaring

Heel erg prettig dat ze met je mee denken en controleren of je de juiste lader hebt besteld.

Ben zeer tevreden over servies en product.

Goede laders

Stevige dikke kabel, sterk ogend, en natuurlijk altijd fijn om extra’s te hebben. Als je MacBook lader defect is raad ik zeker aan deze hier te bestellen

Erg goede service.

Ik wist niet zeker welke adapter ik nodig had. Even snel een berichtje in de live chat en binnen 30 seconden antwoord met een link naar de juiste adapter. De volgende dag de adapter in gebruik genomen en het werkt perfect. In vervolg mijn vaste adres voor adapters!

top

alles naar wens

heel tevreden

Het werkt prima!! En het is vier keer goedkoper.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!