Heel goede reactie van wege het bedrijf

Had na een week nog mijn pakje niet toe gekrege n na na mijn mail directe reactie dinsdag mail woensdag pakje al gekregen

Mooi rap

Prima dus

Perfecte producten

2 Asus adapters aangeschaft. Supersnel geleverd voor een mooie prijs.

Alles in orde

Zij deden wat ze belooft hadden

Snelle geleverd en prima product. Bij de vorige adapter had ik storing op de radio bij het opladen, maar bij deze niet. Top product!

Bestelling niet geleverd

Bestellen en betalen. Dan vijf dagen voor Jan Doedel wachten op iets waardoor je laptop weer te gebruiken is. Dan horen dat je product er niet is???! RaRa wat was er dan aangemeld bij PostNL??? Heel slecht! Een ster is veel teveel!

Slecht

Heb mijn bestelling nog steeds niet intvangen!!! Wacht al een week lang en na 4 dagen krijg ik te horen dat ie kwijt is en dat ie daarom opnieuw verstuurd wordt en volgende dag in huis zal zijn... Inmiddels ook al 3 dagen geleden en heb nog steeds niks!

Absoluut betrouwbaar bedrijf. Werd er twee keer voor behoed om de verkeerde adapter te kopen!!

Het was heel plezierig om ook on-line betrouwbaar en beleefd te worden behandeld . Heel fijn.

Communicatie

Ik had m’n adapter vrijdag besteld en er werd vermeld dat hij zaterdag aan zou komen, en het is nu dinsdag en nog steeds niks binnen vervolgens heb ik geen bericht ontvangen en verschillende manieren gebruikt om in contact te komen maar geen reactie. Ik hoop dat hij uiteindelijk binnen komt.

Perfecte snelle service

Mijn vraag was direct beantwoord en de juiste adapter was de volgende dag geleverd. Nul problemen. Snelste service ooit.

Duidelijk, snel en goed

Het was makelijk de juiste adaptor te vinden, het bestellen ging snel en soepel. 2 dagen later al binnen !!

Goede en goedkopere vervanging voor mijn apple-adaptor

De adaptor werd netjes en snel geleverd en doet het prima

Snel geleverd goeie chat gehad voor info en goeie adapter

Zou weer bij jullie bestellen als t nodig is dank u

Ik kan pas echt reageren als ik mijn adapter heb ontvangen. Ik wacht nu al twee weken.

Ik wacht al twee weken op het pakket. Dit is aangemeld bij PostNl, maar daar nog steeds niet aangekomen. Track en trace nummer is: 3SMYPO233325956

Met mijn vragen kon ik communiceren in de online-chat functie. Hier werd ik goed geholpen. De levering was goed en snel. De oplader doet het prima.

Geweldige service en snelheid TOP

Was ontzettend onthand dat mijn adapter niet meer werkte. Komt nooit goed uit Op dit moment zeker niet. was super verrast hoe de site en de chat perfect werkte Super duidelijk en overzichtelijk Na bestelling de volgende dag keurig op afgesproken moment geleverd. Zeker een aanrader

Gelijk de goede adapter

Duidelijke website, goede service waarin ze nog om een foto van de originele adapterplug vragen en snelle bezorging. Goede ervaring.

Snel geleverd.

Snel geleverd, prima oplader, uitstekende omschrijving op de website, mooie prijzen, uitstekende vervanger voor Apple. ik weet ze de volgende keer wederom te vinden.

Prima en snelle service!

Artikel besteld en de volgende dag geleverd! Super! Ik raad aan!

Tioservice

De adapter was eenvoudig te vinden en werd supersnel geleverd en bovendien nog voordelig geprijsd!

na 1 week nog steeds geen lader in huis

Via Coolbleu advies gekregen om bij jullie een lader te bestellen. leverdatum zou 13 -02 zijn, maar vandaag de 20ste -02 nog steeds geen lader binnen gekregen. herhaaldelijk gemaild, gebeld en gewhatsappt . Ik ben zeer zeer teleurgesteld in deze instantie. als het vandaag niet binnen is, ga ik het geld storneren en ergens anders een lader bestellen. ik geef dit tevens door aan de consumenten bond zodat zij dit ook aan andere consumenten kunnen doorgeven. Grts peter Verstappen

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk na een klein probleem met de order.

Goedkoop alternatief voor de originele adapter

Snelle levering en verkopen behalve de originele adapters ook een alternatief voor de helft van de prijs. Voorlopig werkt deze prima.

Slecht

Zeer slecht.Ik heb de adapter op maandag besteld.Het is nu vrijdagavond,en heb nog steeds niets binnen.Als ik de verzending volg,dan staat hij nog steeds aangemeld bij post nl,maar is daar nog niet aangekomen.Heb al het contact formulier ingevuld,maar nog geen antwoord.Dus mijn ervaring is super slecht.Kan wel gaan bellen,maar dat kost je ook nog eens 0,45 per minuut.En dicht licht niet zoals ze schrijven aan de drukte bij post nl.want hij is daar nog niet eens afgeleverd.

Inclomplete levering

Vijf dagen na mijn bestelling (ik neem aan de niet zo snelle levering te maken heeft met de drukte bij de post) ontving ik mijn levering waarin één van de bestelde (en betaalde) onderdelen ontbrak. Ik heb hier over gemaild maar daar is geen reactie op gekomen. Teleurstellend.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!