De charger is inmiddels al kapot

De charger doet het na een aantal dagen te hebben gebruikt al niet. De laptop reageert er niet op. Vervolgens met een andere oplader getoetst en die doet het wel.

Ik zit nu al tien dagen te wachten op levering.

Slecht. Heb het gevoel dat ik ben opgelicht. Geen reactie op voicemails, geen reactie op contactformulier.

Goed en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Goed en snel

Vlot geleverd ondanks moeilijk verkrijgbare adapter

Rot slecht!

na levering blijkt dat de adapters verkeerde amperage hebben. Klantenservice is nihil ! telefonisch niet te bereiken en via mail ook niet. Chat antwoorden ze alleen als ze denken dat je nieuwe klant bent. Klacht ingediend bij politie voor oplichting.

Een 6

Adapter was goed, helaas ontbrak de bijbehorende stroomkabel, die heb ik dan maar in de winkel in mijn dorp gekocht. Kan in ieder geval toch internetten.

Goeie service

Denken graag mee leveren optijd t juistw product. Ik ben dik tevreden

Vertraging

Meer dan een week geleden een adapter besteld en het is nog niet ontvangen door postNL

slechte service, onpersoonlijk

er ging iets verkeerd met de levering; maar er wordt geen contact opgenomen of een nieuwe oplossing aangedragen. onpersoonlijke mails. ronduit slecht. heb uiteindelijk een adapter bij een andere aanbieder besteld; die was er een dag later.

prima, klantgerichte service

toen ik een mail kreeg dat mijn bestelling bij postnl was afgeleverd, met bijbehorende track and trace, werd de voorspelde afleverdatum niet gehaald. paar dagen later, net voordat ik adaptersonline wilde mailen, kreeg ik een mail van hun. daarin stond dat er een fout was gebeurd met de bestelling, dat de door mij bestelde oplader niet meer aanwezig was en boden ze me een prima alternatief, waarvan ze de meerkost voor hun rekening hebben genomen. er kunnen altijd dingen fout gaan, maar het getuigt van zeer goede service dat ze hierover tijdig met mij hebben gecommuniceerd en een prima oplossing hebben aangeboden.

Lekker snel geleverd dus top.!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Heel blij mee.

Benodigd artikel vlot gevonden middels specifieke zoektermen in Google. Informatie op de website kan beter; dat er bijvoorbeeld 2 typen pluggen zijn die in de laptop kunnen. Men zegt wel "u kunt een foto meesturen", maar na mijn bestelling werd ik daar nog expliciet om gevraagd. Verder was het niet duidelijk of er nou wel of geen netsnoer bij zou zitten. Toen ik die vraag per mail stelde heb ik daar geen reactie meer op gekregen. Wél zat er een netsnoer bij. Dat was dan weer positief. Artikel bevalt verder prima.

Oplichters

Heb adapter besteld en betaald, maar ben opgelicht! Geen adapter en geen reactie, nooit bestellen!!! Zoek andere gedupeerde.

Snelle zoekmethode en levering

Nadat de adapter van de laptop van m'n dochter er mee ophield moest ik (vooral snel volgens mijn dochter) op zoek naar een vervangende adapter. In de wereld van de adapters is het een uitdaging om het juiste type te vinden. Maar de type aanduiding maakte het eenvoudig zoeken en de detailfoto's van de aansluitingen deden het laatste zetje om snel de keuze te maken. En de levering na een dag in huis!

Duurt erg lang dat mijn bestelling bezorgt wordt

Mijn bestelling is nu 1 week in behandeling en onderweg. Duurt erg lang . Heb de adapter nog steeds niet

Precies wat je nodig hebt

De website leid je goed door het keuzeproces en heeft nog een extra check bij het afrekenproces. De levering was snel in een passende (niet te groot) doos. De adapter werkt prima en voelt robuust aan (een alternatief merk).

received quickly

received quickly even in lockdown

Komen de afspraak niet na

Op vrijdag een adapter besteld zou zaterdag geleverd worden. Kwam niet. Zou op maandag geleverd worden. Kwam niet Zou op dinsdag geleverd worden. Kwam niet. Dus gewoon zeer slecht geregeld bij adapter .nl

Ik heb nog steeds mijn pakketje niet ontvangen

Ik heb nog steeds mijn pakketje niet ontvangen

prima service

op zoek naar een nieuwe oplader kwam ik op deze site, er werd gauw gereageerd en zelfs werd er nog gevraagd om n foto van de oude adapter om zeker te weten dat ze de goede op zouden sturen. vandaar dus prima service.

Wat ik nodig had!

Zeer snel bezorgd.

Helemaal goed

Mooi dat er meer stekkers in kunnen. Voelt fijn aan. Groet Judith

Goede snelle levering

Goede adapter ook

Ik heb niks ontvangen.

Heb geen reacties ontvangen op mijn telefoontjes, ook geen reactie op mijn mailtjes. En heb niks ontvangen.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!