Snelle levering + Uitstekend product

Dinsdag mijn bestelling geplaatst en woensdag al geleverd. Ik ben heel tevreden over mijn adapter voor mijn MacBook.

Binnen 24u in huis

Had eerst een foto gestuurd via de app van de adapter. Kreeg daarna de juiste link van de adapter zodat ik die kon bestellen. Voor de zekerheid moet je nog het merk en type laptop invullen. Ik had het pakketje binnen 24u in huis.

Perfecte service en snelle levering

Bij Adaptersonline kijken ze mee of je de juiste bestelt. Zo weet je zeker dat je snel weer een adapter die past tot je beschikking hebt. Heel blij met deze correcte en snelle service!

Snel bezorgd en precies de goede adapter

Goede service: je hoeft alleen maar het modelnummer voor je laptop in de chat zetten en zij vinden de goede adapter voor je. Nadat ik de adapter besteld had kreeg ik nog een mailtje met het verzoek of ik een foto van de oude adapter kon sturen, zodat ze konden controleren of het ook echt de goede was. Daarna ook snel geleverd. Een dag later kon ik de adapter al ophalen bij een ophaalpunt in de buurt.

Adapter na 2 dagen stuk

Heel snelle en goede service maar helaas was de adapter al na 2 dagen stuk!

Goede service algemeen, MAAR slechte naservice

De bestelling en opvolging verliep zeer goed, ook de levering van het product. Er werd bijkomstig een foto gevraagd om advies te kunnen uitbrengen. Op basis van deze foto en opgegeven informatie werd er een adapter opgestuurd. Jammer genoeg bleek deze adapter toch niet te passen. Na 2 onbeantwoorde mails en 4 dagen later heb ik de adapter teruggestuurd (nog steeds geen respons van adapteronline.nl, ondanks de aanmelding van retour) op eigen kosten (8.70euro). Bij deze zal ik minstens een week zonder mijn laptop zitten. Ik hoop toch op een correcte respons en tegenmoetkoming van adapteronline.nl zowel voor de voorziening van de juiste adapter àls de vergoeding van de retourkosten. Had ik geweten dat ik zo lang zonder werkende laptop zou zitten, dan had ik toch voor een ander bedrijf gekozen. Wat jammer, want oorspronkelijk was ik zeer tevreden van de begeleiding van aankoop. Luba Chirkova

Prettige communicatie en snelle levering!

Een oplader besteld op zondag; had 'm snel nodig. Mij werd verzekerd dat ik 'm dinsdag met de post zou hebben en dat was inderdaad het geval!

Prima goede service

Geweldige service met de chat optie Duidelijk antwoord en snelle service. Helemaal top!

Top!!!

Hele fijne ervaring, er wordt goed gecommuniceerd na de klant toe. Daardoor nog betere service. Ik zal hier zeker als ik nog wat nodig heb terug komen. Nogmaals bedankt!!

Goed geholpen via chat

Prima ervaring en snelle levering. Medewerkers met expertise en je krijgt gelijk antwoord en advies. Diavoorstelling mij zeker voor herhaling vatbaar.

Gran profesionalidad y seriedad.

Servicio muy rápido, excelente producto, muy satisfecha con la compra, precio muy competitivo.

Snel een goed top

Na mijn bestelling kreeg nog het verzoek on een foto van het stekkertje aan te leveren. Omdat er van de betreffende adapter 2 typen bestaan. Dit vind ik grote klasse. Vervolgens de juiste adapter geleverd welke keurug verpakt was. Prima communicatie over waar het pakje was en wanneer afhaalbaar.

Super goede ervaring

Snelle en goede service. Fijn dat ze extra controle doen of je het juiste besteld. Aanrader!

Was top! Snelle levering.

I have to send back a charger I did a mistake ordering it

The charge arrived very fast , but it was not the one I needed, I made a mistake , thus I fill up the form-mail on the site to start the procedure to send it back , then I also mailed , nothing happen , hope I get a reactions sooner or later Then I ordered the correct one , again very fast delivery and it works perfect.

Goede communicatie

Prima, goed navraag gedaan naar soort adapter.

Keurig op tijd de bestelling afgeleverd !

Netjes op tijd bezorgd in goede staat afgeleverd prima ervaring !

Prima ondersteuning ook telefonisch

Telefonisch contact gehad en direct de gegevens door gemaild gekregen. Top

Geweldige service!

Ik had een kapotte adapter voor mijn MacBook Pro. Na lang online zoeken en vergelijken kwam ik op de site van adaptersonline. Direct kon ik via de chat overleggen over welke adapter ik moest hebben, en een dag later had ik hem in huis. Mijn laptop heeft in lange tijd niet zo goed geladen als met de nieuwe adapter! Ik kan weer aan het werk. Bedankt!

Goede communicatie, snelle levering.

Goede communicatie, snelle levering.

Slecht ervaring

Niet kopen, ze zijn oplichters!

Eerder poging gedaan via andere webshops, duurde bijna een week, bij adaptersonline vandaag besteld, morgen geleverd.

top

Goede ervaring. Vriendelijke en snelle advisering bij het zoeken naar een lader voor een draagbare blue tooth speaker en een PC. En super snel geleverd. Top

Beloof geen next-day delivery

Ik bestelde bij adaptersonline omdat ze next-day delivery beloofden. Nu 5 dagen later is het pakket nog niet eens aangemeld bij postNL... Geen probleem dat het druk is, maar steek het niet op de bezorgdienst wanneer jullie zelf de drukte niet aankunnen.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!