ergernis

2 adapters besteld, betaald, 1 geleverd Zijn niet telefonisch te bereiken en reageren ook niet op emails

top geregeld

eenvoudig bestellen, goede terugkoppeling en check of het juiste model was.

Na verkeerde adapter oplader gekregen goed opgelost.

Hele snelle reactie na de verkeerde adapter hebben opgestuurd. Ik mocht kosteloos de verkeerde adapter terugsturen en had de andere oplader na 1 dag al binnen.

Snel en makkelijk bestellen

De bestelling was snel en makkelijk gedaan via de site en hierna ook snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Door een makkelijk bestelproces en een snelle levering is het iets draaglijker, om met deze corona tijden benodigde spullen in huis te halen.

Snelle levering 24 h

Blij

DRAMATISCHE SERVICE

22-01 adapter besteld - waar op de webpagina was vermeld vandaag besteld, morgen thuis!!! na de betaling heb ik bevestiging gekregen dat mijn adapter komt dinsdag 26-01. Vandaag is 2801 18:45 en ik heb NIKS van deze bedrijf gekregen. Ik adviseer idereen ABSOLUT NIKS hier bestellen!!! Ik heb whatsup , email gestuurd ook zonder antwoord!!!

Graag geld terug of lever de adapter

Ik heb de adapter niet ontvangen .

Duurde erg lang

Een adapter koop je omdat de oude kapot is. Dus wanneer je 6 dagen moet wachten op levering is dit echt waardeloos. Dit is gewoon veel te laat afgestuurd het lag zeker niet aan de post.

Worst customer service

Slow Does not reply No platform for customer services, is all fake But I should have known this when they have selected WhatsApp for customer services, however they don't reply no emails, no WhatsApp, nothing. Absolute waste of company. Also their auto mails confusing. You get one mail tells you to double check what you want, then another one that they have sent you the item, then an other one to check again...what the actual f.ck. Are you lot being mad is 2021 even Wish better then you lot.

Is gewoon goed

Adapter perfect, goedkoop, snelle levering

Product werkte niet (kan gebeuren) maar ik heb nog nooit zo'n slechte afhandeling gehad

Ik heb een adapter besteld bij Adaptersonline maar de adapter werkte niet. Ik heb daarna op meerdere manieren contact gezocht maar ze reageerde naar nauwelijks op (Chat, telefoon, mail, what's-app), Hierop heb ik besloten het product terug te sturen maar ook daarna heb ik heel veel moeite gehad om mijn geld terug te krijgen. De reden die ze aangaven was dat de mail er uit lag, maar ook op what's-app, chat en telefoon werd ook dagenlang niet gereageerd. Nota bene kreeg ik een credit nota waarbij de verzenkosten naar mij toe niet vergoed werden. Nadat ik ze er op gewezen heb dat de voorwaarden die zij hebben opgesteld binnen Nederland niet rechtsgeldig zijn (ze moeten ook de verzendkosten naar consument vergoeden) kreeg ik deze uiteindelijk vergoed. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik tussen de 20 en 30 keer contact met ze geprobeerd te leggen en meestal zonder enige reactie. Overigens kon ik prima contact met ze leggen als ik me voor deed als nieuwe potentiële klant. Mijn advies, niet met deze firma in zee gaan.

Goed, snelle levering

Vlotte communicatie en vlugge, correcte levering

Vlotte communicatie en vlugge, correcte levering

Snelle levering, product zoals beschreven

Mijn adapter snoer was na jaren gebruik doorgesleten en afgebroken. Het vervangende exemplaar was beschikbaar en kon de volgende dag worden geleverd. Handling, communicatie en product prima in orde.

Supersnelle levering, fijne customer service!

Helemaal blij met mijn extra oplader, in de chat heeft mij de klantenservice medewerker in 2 minuten geholpen om te kiezen, en de volgende dag ging mijn laptop weer blij opladen. Erg bedankt!

ronduit slecht

Mijn dochter was haar lader kwijt, dus hier een nieuwe besteld op dinsdag. Volgende dag een mailtje met het verzoek om een foto, helaas niet mogelijk dus de mail beantwoord. Volgende dag van 10 tot half 3 gebeld, zonder resultaat. Bericht ingesproken en tevens contactformulier ingevuld. Helemaal niks. Was mij niet bekend of de lader nog kwam of niet want nooit iemand gesproken omdat blijkbaar niemand daar in staat is telefoontjes aan te nemen c.q. terug te bellen. Ergens anders een andere besteld die zaterdag zou binnen komen, zij konden zich gelukkig aan de afspraak houden. Op dezelde dag kwam die van adaptersonline.nl binnen, 3 dagen te laat!! Ik kreeg nog een mailtje binnen dat hij er was, nog niet dus, en of ik ze wilde beoordelen voor een prijs. De beoordeling is binnen, maar ik ga niet voor de prijs. Wat een waardeloos bedrijf!

Snelle levering van een kwalitatief goed product

Goeie ervaring met deze webshop. Product was zoals omschreven en werkt uitstekend. Om het goeie type lader te leveren, stuurde ze zelfs nog een mail om een foto te sturen van de oude lader.

Verkeerde adapter toegestuurd

Ik bestelde per ongeluk de verkeerde adapter. Als optie kon ik het typenr van de chromebook vermelden. Zo zou de bestelling ook door adaptersonline gecheckt worden. De kosten voor het terugsturen moest ik zelf betalen. Wanneer ik een nieuwe bestelling zou plaatsen, zou er wel een retourticket opgestuurd worden. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk. Levering en informatieverstrekking na betaling aankoop is wel goed verzorgd.

Levertijd langer dan beloofd

Dat de volgende dag zou worden beloofd te bezorgen konden ze in mijn geval niet waarmaken. Kwam vijf dagen te laat aan. Wel goed product.

Snel geleverd.

Groot assortiment en met online advies snel het juiste product gevonden. Volgende dag in huis.

top !

MacBook oplader besteld , goede kwaliteit en snelle service /bezorging! dit bedrijf is aan te raden!

Klasse product!

Snelle levering van kwalitatief hoogwaardig product tegen een redelijke prijs. Mijn adres als het om adapters gaat!

Goed product, snelle service!

Hartelijk dank voor uw product. De oplader voor mijn MacBook was kapot. Deadlines waren in zicht en stress was hoog. Door de snelle service zijn alle deadlines behaald. Hartelijk dank!

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!