Nog steeds niks binnen en geen reactie

Ik heb dinsdag 19-1 een kabel besteld. Ik kreeg woensdag mail van adaptersonline dat ik het pakket donderdag zou krijgen. Niet dus vrijdag niet, zaterdag niet, vandaag niet. En elke dag krijg ik tijden hoelaat het pakket komt. Bij postnl is het pakket echter nog steeds niet aangemeld. Ook vandaag nog niet. Dus hoe kan adaptersonline dan tijden doorgeven?? Ik heb al 2 emails gestuurd maar geen enkele reactie. Ik vind dit niet goed. Als het druk is huur meer mensen in je verdient toch ook meer. En reageer op email. Zeer slecht dit

Niet tevreden

Ik heb niets ontvangen en zal ook Niets meer bestellen Niet tevreden dus ik wil mijn geld terug

Oplader kwam snel binnen. Goed verpakt en werkt.

RENARD Yves

Trés heureux d'avoir reçu dans un délais très court le matériel exactement qui m'était nécessaire. Juste un détail, et j'ai fait quelques efforts pour vous répondre de la meilleure des manières. Avoir le texte dans une langue que je maîtrise aurait été plus plaisant

Mijn adapter was stuk dus een nieuwe besteld. Top met die extra controle of het de juiste was. Dit hielp zeker want de adapter past in mijn laptop er waren namelijk twee soorten maten bekend. Zeker tevreden!

Gewoon goed

Probeer maar is adapter te vinden die gelijk past. Het is één keer gelukt.

zeer snelle en kwalitatieve service

Ik bestelde ‘s avonds een adapter en ontving hem 2 dagen nadien. Heel vlot kunnen bestellen, na een controle op de website of ik het juiste model bestelde. Geeft veel vertrouwen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding!

Keurig

Snel geleverd, goede prijs!

Prima ervaring, hulp bij het kiezen van de juiste lader .En deze ondanks corona toch snel thuis bezorgt.

Goede service.

Gekregen adapter bleek niet te passen. Foto's gestuurd, adapter retour en binnen een week de juiste adapter in huis.

Goede service adapter snel binnen!

Adapter niet ontvangen. Erg late reactie op vragen

De bestelde adapter is volgens PostNL nooit door haar ontvangen. Veelvuldig bellen met Adaptersonline leverde steeds een ingesproken mededeling op met verwijzing naar de website. Emails werden zeer laat beantwoord. Erg vervelend, omdat ik mijn laptop niet (voor werk!) gebruiken kon doordat mijn adapter kapot was. Op mijn verzoek om terugbetaling wegens niet ontvangen van de adapter was de reactie dat dit pas na 1 week kan worden behandeld. Een teleurstellende ervaring..

Zeer, Zeer, Zeer matig.

Voordat ik deze oplader kocht, heb ik al een klacht ingediend wat betreft mijn oude oplader. Deze viel toen nog in de garantie. Hier heb ik echter nooit een antwoord op gehad, waardoor ik bijna was vergeten dat ik de klacht had ingediend. Vervolgens heb ik toch besloten een nieuwe oplader te bestellen. Deze is een week na bestelling nog altijd niet binnen. Ik heb verschillende pogingen gedaan om in contact te komen, bij voorkeur telefonisch. Dit is niet gelukt omdat ik 0,0 response krijg. Ik wacht nog altijd op een antwoord.

Niet geleverd

De adapter is niet geleverd, er staat al een week dat de volgende dag het product geleverd gaat worden maar helaas. Nu ruim een week later nog steeds niets ontvangen. Reageren ook niet op mail.

Bestelling niet ontvangen

18 januari besteld, zou 19 jan worden bezorgd. Nog niets ontvangen. Is zelfs nog niet bij Postnl. Vandaag gebeld. Telefonisch niet te bereiken. Antwoordformulier ingevuld. Geen antwoord nog, maar wel een beoordelingsformulier? Hele slechte service!

Nog steeds niet ontvangen

Product nog steeds niet ontvangen dus kan het niet beoordelen

waardeloos

het duurde 4 dagen voordat de bestelling werd opgestuurd, maar pas nadat ik had gebeld. Vervolgens krijg ik de verkeerde Er wordt niet gereageerd op mail, contactformulier. Op de site staat dat ze tot 20:00 uur bereikbaar zijn, maar ze zijn telefonisch onbereikbaar.

Super, snel en goed.

Mijn schoondochter had een kapotte voeding. Haar konijn had de kabel doorgebeten. Ze zat in zak en as maar ik had enige tijd geleden een 2e voeding aangeschaft voor op het werk en dat was goed bevallen. Voor haar er dan ook maar een besteld en direct naar hun huis laten sturen. Bedankt, Een tevreden klant.

TOP

Precies wat ik nodig had.

top service

ik bestelde een adapter voor een model laptop waar blijkbaar 2 versies van bestaan. Kreeg toen een mailtje van een hand die de plug van een adapter vasthoudt met het verzoek ze ook zo'n foto te sturen van de oude plug. Gedaan, en kreeg enkele dagen later de juiste binnen. Top!

Super service!!

Hele goede oplader, tegen een hele redelijke prijs. Service van de klantenservice is ook heel goed!

Waardeloos

Heb op zondag een bestelling gedaan, op de maandag kwam de mail met de track & trace code. Omdat ik op donderdag nog steeds niets had ontvangen en ook de bezorg status nog niet was aangepast heb ik het contactformulier ingevuld. Daarop kwam een reactie dat er eigenlijk 2 soorten adapters zijn voor de laptop. Omdat ik reageer zien ze dat er nog aanvullende vragen zijn, maar ondanks dat ik snel reageerde, met foto's, blijft enige reactie uit. Inmiddels is de vrijdag ook bijna voorbij en weet ik nog steeds niet of de adapter verstuurd is. Gelukkig krijg ik wel een mail met de vraag of ik tevreden ben met de adapter en de levering. Of ik ook nog even een review will schrijven. Al met al een waardeloze service en communicatie van adapteronline.nl

Waardeloos!

Nieuwe adapter besteld voor me laptop. Betaling ging probleemloos, daar zijn de meeste bedrijven wel goed in. Ook werd er keurig gevraagd ter controle of ik nog een foto kon sturen van me oude adapter zodat ze konden controleren dat ze de juiste aan me zouden versturen. Daarna begon de ellende: 1. Track & Tracé code die zei dat de adapter dinsdag geleverd zou worden. Tot op heden nog steeds geen adapter 2. Telefonisch niet bereikbaar, krijgt gelijk een bandje dat je moet mailen 3. Reageren niet of traag op je mails. Pa na dreigen met vervolgstappen kwam er een reactie 4. Je moet zelf overal achter aan en ze nemen geen initiatief om even goed uit te zoeken waar je bestelling blijft Ik bestel hier nooit meer!

Nog niks ontvangen, geen gehoor

Adapter maandag besteld, zou dinsdag binnen zijn. Vrijdag nog niks binnen, aan de telefoon geen gehoor. Wat is dit?

Maandag 18 januari besteld, vrijdag nog steeds niet binnen

Maandag ochtend contact gehad ivm sneuvelen originele macbook adapter. Macbook is nodig voor homeschooling dus noodzaak was hoog. Geen probleem, volgende dag zou deze in huis zijn......om 11u besteld en tot op heden niets ontvangen. Donderdag contact gehad en alles uitgelegd via de chat on vervolgens na lang wachten het verzoek te krijgen het contact formulier in te vullen. Niet de service die je mag verwachten naar mijn idee. Ach er zijn ergere dingen, maar eerste ervaring is iig niet positief.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!