prima adapter, snelle service

Ik was mijn adapter vergeten op vakantie: Terugrijden van Texel naar Amsterdam of bestellen? Dat was een no brainer, in een paar klikken had ik precies de goede adapter en hij lag de volgende dag bij de receptie van het vakantiepark. En doorrr!

Zeer snelle levering!

Snel

De adapter werd snel geleverd en het is de goede. Ik had verwacht dat hij volledig zou zijn, maar het stuk tussen “blok” en stekker zat er niet bij, dat had duidelijker vermeld moeten staan.

Super, sneller reactie’s en snelle levering

Goed advies online en Binnen een dag geleverd

Doen wat je beloofd.

Een adapter aanbieden is geen kunst, maar zo snel leveren en perfecte verpakking. Prima zaak.

Groot assortiment, goed contact en fijne service

Goede service. Er wordt contact opgenomen om ervoor te zorgen dat je echt de juiste oplader krijgt. Ikzelf vond het wat lastig om uit te zoeken welke oplader ik moest halen, vanwege het grote assortiment, maar de medewerkers hebben me goed geadviseerd. Ook reageren ze heel snel en zijn ze klantvriendelijk. Mijn oplader was binnen de garantieperiode kapotgegaan, ze hebben me gelijk een nieuwe oplader gestuurd. Erg fijn klantcontact en haal eigenlijk het liefst hier mijn opladers :-) ga zo door!

Klantenservice onbestaande

Eigenlijk wil ik 0 sterren geven, maar dat kan blijkbaar niet. Een paar dagen geleden een adapter besteld en zou de dag nadien geleverd worden. Tracking code bij PostNL is al aangemaakt. Kreeg dan nog een vraag ivm doorsturen van een foto van de plug gezien er blijkbaar 2 modellen zijn van die adapter. Direct foto terug doorgestuurd en nog iedere dag opnieuw een reminder. Geen reactie, ook op tracking van PostNL staat dat het item daar nog niet aangeboden is. Dan maar via chat geprobeerd deze morgen. 1u10 vooraleer een antwoord alhoewel ik de 3de in de wachtrij was. Antwoord "We zijn er mee bezig, er zijn veel pakketjes die vertraging hebben opgelopen bij postnl, zodra we meer weten komen we bij je terug". Nog verschillende vragen gesteld en nog 20 minuten tevergeefs gewacht op antwoord. Dit heb ik nog bij geen enkele online webshop meegemaakt. Koop hier zeker niets, klantenservice is onbestaande. Nu maar wachten en hopen dat er toch in de nabije toekomst een levering plaatsvindt. Duimen dat het dan ook het juiste model is...

Heeft iets langer geduurd

Over het algemeen zeer tevreden over het product en over de extra controle wat ze doen door een foto op te vragen. Dit heeft als resultaat dat je minder snel iets fouts besteld. Door de drukte bij post.nl heeft het wel een week langer geduurd dan verwacht. Wellicht goed om dit te vermelden op de site bij de bestelling.

Super service na defect apparaat

Super service na defect verstuurd apparaat!

Goeie kwaliteit

Prima adapter, kwaliteit!

verschrikkelijk slecht

14 december een adapter besteld en betaald. Elke dag erna bericht gekregen dat door de drukte de levering een dag werd uitgesteld. Na 2 weken toch maar een mail gestuurd: geen reactie. Na weer 2 weken maar weer een mail gestuurd: geen reactie. Na weer een week gebeld: geen reactie Na weer een week gemaild om de koop te ontbinden en het geld terug te storten: geen reactie. Vandaag via de chat: geen reactie. Word ik opgelicht of is het te druk in drachten met al die bedrijfjes zoals: Zedar bv, Nyk marinus bv, Stofzuigerzakken.nl????

Echt een perfecte service

Besteld een Asus oplader via de site. Dat ging super makkelijk. Kreeg bij het bevestigen direct een mail dat het handig is om het serienr. erbij te melden. Dit zodat ze absoluut de juiste adapter opsturen met het juiste afmeting van het pinnetje. Echt super gedaan en klantvriendelijk

Heel slecht

Je bestelt voor half 6 dan zou ie er de volgende dag zijn 3 weken later is de oplader er nog steeds niet mail je ze zeggen ze dat ze opnieuw opstuuren mail je week later nog een keer zeggen ze het zelfde weer dat ze opnieuw opstuuren maar zie er niks van ze zijn ook niet te berijken bel 100 keer word nooit opgenomen vul je formulier in om wat te vraagen krijg je geen antwoord op.

Product niet geleverd, verkoper is onbereikbaar

Nog nooit meegemaakt in Nederland, maar het product is simpelweg niet geleverd en de verkoper is onbereikbaar

Dik tevreden

Prima service en snel geleverd het was niet zeker of ik de goede adapter gekozen had ,hier werd ik netjes van op de hoogte gesteld .goederen in goede staat ontvangen !!!!

Not next day?delivery

Came 3 days after i ordered and paid extra delivery costs

Aarde van de adapter werkt niet

Aarde van de adapter werkt niet als je een geaarde stekker erop zet.

Verkeerde adapter geleverd

Na mijn melding dat ik een verkeerde adapter geb ontvangen geen enkele reactie van het bedrijf.

Nog niets ontvangen

Contact was goed. Echter nog geen adapter ontvangen...

Super geholpen!

Mijn adapter nummer stond niet in de lijst toch is er alle moeite gedaan om een adapter te vinden die passend was bij mijn chroombook. Perfecte service en erg meedenkend!

In eerste instantie verkeerde adapter aangevraagd. In overleg met helpdesk de juiste adapter ontvangen en verkeerde adapter retour gezonden . Netjes mijn geld retour ontvangen voor de onjuiste adapter .

Uitstekend!

Zeer goede klantenservice! Mijn bestelling was niet helemaal duidelijk,kreeg nog een verzoek met aanvullende informatie zodat ze de juiste adapter konden sturen. Echt top!!! Mijn bestellingen keurig ontvangen.

Goede service en goed product

Fijn dat ze ook nog een dubbele Check hebben zodat je niet de verkeerde oplader bij je laptop koopt.

Duidelijke website snelle levering

Goede sevice

Mijn bestelling was snel geleverd en een fout door Adaptersonline.nl was netjes en snel hersteld.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!