Prima, snelle levering, goed advies

Ik wist niet precies welke adapter i nodig had. De chatservice gaf snel antwoord!

tevreden

Snel geleverd en is het juiste adapter , goed, dank U

Alles ok

Dankzij het nauwkeurige keuzemenu was ik staat het juiste model adapter te kiezen voor mijn MacBook

Mijn bestelling was de volgende al binnen met de post.

teleurgesteld

tijdens mijn aankoop online heb ik jullie hulp ingeschakeld om de juiste adapter te vinden voor mijn laptop. jullie hebben me een model aangeraden. ik heb dit besteld. nu blijkt dat dit maar een deel is, er zit geen snoer bij, waardoor ik het niet kan aansluiten. ik vraag nog speciaal jullie hulp omdat ik er weinig van ken, had ik geweten dat het maar 1/2 van een adapter is dan had ik uiteraard niet bij jullie besteld voor deze prijs.

zeer goed product

zeer goed product, ik ben tevreden de parameters in de beschrijving komen perfect overeen met mijn model en na ontvangst werkt het perfect

lader besteld 25 november, vandaag 6 december nog niets gezien

reeds 2 mails gekregen dat de lader zou geleverd worden. kan u mijn betaling terugstorten aub.

Keurig op tijd verzonden, door Postnl dag te laat afgeleverd.

I have received my adapter, fast delivery, working ir perfect!

Thank you for good stuff and fast delivery!!! Working perfect

Slecht bedrijf, onzorgvuldig en geen service

Het geleverde product komt niet overeen met het product op de bestelbon. Totaal verkeerde product geleverd. Kan een keer gebeuren misschien maar daarna is het totale radiostilte. Telefoonnummer is niet bereikbaar, online chat verwijst naar contactformulier, contactformulier belooft binnen een werkdag een reactie maar je raadt het al: niks. Ik begin mij ernstig af te vragen of ik ben belazerd.

Na enig gezoek toch nog een vraag gesteld via de chat en binnen 5 minuten kon ik de bestelling plaatsen. Goede service, en dat op een zondagochtend... Levering was precies zoals aangegeven.

Verkeerde product beschrijving

Ik bestel een adapter voor een laptop zit de kabel voor naar het stopcontact er niet bij, een beetje jammer hoop dat het misschien nog een tegemoetkoming komt we zullen het zien.

Snel en goed geholpen

Fijn dat even gecontroleerd werd of de adapter werkelijk de juiste is voor mijn laptop.

Slechte service

Maanden geleden oplader besteld voor mijn laptop. Na allerlei beeldmateriaal te sturen alsnog de verkeerde ontvangen, terwijl de foto's juist waren om het '100% zeker te weten'. Teruggestuurd, maar degene die ik nodig was was niet op voorraad. Nu kortgeleden weer die oplader willen kopen, maar er wordt tot twee keer toe geen gehoor gegeven op mails (o.a. met foto's van de oude, kapotte oplader).

Keurig verpakt. Product zoals omschreven

Product zoals omschreven

Mooie adapter, precies goed & snel geleverd!

In de donkere dagen voor Kerst kan bezorging altijd wat vertraging oplopen maar er is helder gecommuniceerd door Adapersonline en hij werd keurig bezorgd. Ik ben er blij mee want nu kan ik weer goed uit de voeten op mijn laptop.

Goede service voor een goede prijs.

Goed advies

Ik bestelde een adapter en de voedi g zat er niet bij. Dat wist ik niet. Die mis ik.dus.

Not received never been delivered

I need to receive because paied Please contact me on [email protected]

• Nous recommanderiez-vous? Non

Erg goede klantenservice

Had een oplader voor mijn laptop besteld. Eerst werd nog gevraagd om een foto van mijn huidige adapter aangezien hier blijkbaar verschil in zat. Later kwam ik er achter dat ik een USB C lader nodig had ipv een AC lader. Mijn bestelling werd door een simpel mailtje veranderd naar deze oplader. Aangezien de USB C lader goedkoper was dan degene die ik eerst had besteld kreeg ik het overige geld terug. Hier wacht ik momenteel nog op, maar ik geloof dat dat wel goed komt.

Zeer correcte communicatie met bijkomende mail i.v.m. detailvragen om ineens het juiste artikel te k

Heel positieve ervaring, waarbij je als klant wordt geholpen om het juiste artikel te ontvangen en dus onnodige foute leveringen te vermijden (die dan toch moeten terg worden gestuurd).

Correct en snel geleverd, scherpe prijs voor origineel product

Makkelijk gevonden door goede zoekmachine.

snel geleverd

het was mij als leek al snel duidelijk op de site welke adaptor ik moest hebben en die kwam binnen 3 dagen thuis. Hij werkt prima

Correct en snel geholpen

Ok en professioneel

Levering is pas in vier dagen

Zondagmiddag voor 3 uur besteld, pas op donderdag binnen. Voldoet niet aan de belofte op de site.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!