goed product, goede service

Goede communicatie, heldere website, goede prijs

Er wordt mij een beoordeling gevraagd....moet t nog steeds ontvangen

product is aangemeld bij post nl maar blijkbaar nog steeds niet aangeleverd....hierdoor verschuift het te verwachten lever moment iedere dag weer een dag op....slecht!

IK heb geen oplader gekregen

Ik heb op zaterdag de oplader gekocht Ik heb geen oplader gekregen. [Bestelling #497259] (november 27, 2020)

Goed service en gied product

Product was snel gevonden en duidelijk op de website. Product werdt Snel verzonden.

Snelle levering en ook snelle en vlotte communicatie!

tijdige levering adapter met prima check of je de goede adapter hebt besteld

Goede check en snelle levering

Prijs technisch goed.

onvoldoende

Ik heb een adapter voor een Dell laptop besteld, toen ik de adapter thuis kreeg zat er geen netsnoer bij, je gaat er normaliter toch van uit dat bij een adapter een netsnoer zit. Heb hun proberen te bellen, doch kwam er niet door. Een mail gestuurd en drie dagen daarna nog niks gehoord, ook geen bevestigingsmail.

Snel, kwaliteit, behulpzaam

Tweede keer bestel bij jullie. Snelle levering, eerlijke prijs.

Snelle levering, binnen 24 uur in huis

Ik zocht een originele lader voor mn Asus Laptop, heb 2 imitatie's versleten binnen een jaar. Overal gekeken uiteraard maar bij Adaptersonline.nl was er een originele voor een normale prijs en binnen een dag te leveren.

Snelle service met een goed product!

Product doet het goed en is snel geleverd. Fijne service!

super goed.

Via de site Adaptersonline gezien ,gekocht gekregen volgende dag,zeer goed en het procdukt gekregen wat wij wilde. Bedankt. MVG Gerrie Meyer

Geen kabel erbij

Bij de adapter wordt geen kabel (kant 230V) geleverd. Dit had ik wel verwacht. Stroomsterkte is ook zwaarder dan gevraagd, maar deze schijnt zich vanzelf aan te passen, aan je laptop (volgens antwoord van de chatdienst)

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Na 1 week nog steeds geen bestelling ontvangen en toch een mail ontvangen om me te bedanken en of ik geniet van mijn bestelling. Helaas ook geen mail dat mijn pakketje verzonden is.

Ze sturen gelijk een mail dat de bestelling geplaatst is en wanneer het binnen zou komen top service!

Persoonlijk en online gaan samen

Na het bestellen van een adapter ontving ik een mail van adaptersonline met de vraag een foto van mijn oude te sturen, zodat ze zeker wisten dat ik de juiste zou ontvangen. En in deze drukke tijden nog razendsnel bezorgd ook!

Was goed maar niet exact wat afgesproken was

ik had met iemand in chat gesproken em het was mij toen belooft om het de volgende dag te leveren, als ik het direct zou betalen, wat is dus niet gebeurd... ik probeerde het nog via chat te vragen, omdat het dringend was, maar kreeg geen reactie meer. het was geleverd maar niet zoals afgesproken was.. adapter zelf was in orde.

Super goed, Snel en vriendelijk service !

Ze beantwoordden mijn twijfels snel en goed, en stuurden me een e-mail om mijn adapter te bevestigen met foto's om de juiste te sturen, ik heb het de volgende dag en het werkt echt goed, ik ben super blij met de service

Werd gelijk online geholpen via de chat.

Werd gelijk geholpen. Mijn vraag was of ze de juiste adapter hadden en kreeg gelijk de goede via een link. besteld en snel thuis bezorgt.

Drama

De 18e heb ik mijn bestelling gedaan via mijn telefoon omdat ik mn laptop niet meer kon opladen. De mail is naar mn laptop gestuurd. De adapter zou vrijdag de 21 binnen komen. Nu, nadat ik een adapter bij een ander heb besteld en deze wel binnen 2 dagen binnen had, lees ik jullie mailtjes. Op de 18e sturen jullie dat mn betaling is ontvangen. Op de 19e krijg ik de factuur. 10 minuten later een mail dat de bestelling onderweg is. Weer 10 min later een mail met de vraag een foto te sturen van de plug. Beetje raar als mijn bestelling al onderweg is. En op de 23e en 27e een mail over mijn ervaring met jullie. Mijn ervaring is dat ik mijn bestelling, na ruim een week, niet binnen heb. Verzoek jullie dan ook mijn geld terug te storten. Het gaat om #496947

Niet goed

Heb hem nog steeds niet ontvangen

Super advies en goede, snelle service!

Ik heb een oplader besteld bij adaptersonline.nl en had eigenlijk eerst geen idee welke ik moest hebben. Dit werd al snel opgelost door iemand van de klantenservice waarmee ik kon chatten: hij heeft helemaal uitgezocht welke oplader de juiste was, super! Hele fijne service en kreeg de oplader ook snel thuisgeleverd. Top!

Vlotte levering

Prima adapter

Mijn adapter is geen origineel exemplaar, maar deze doet toch prima wat het moet doen!

Klantvriendelijk en snel

Heel goede prijs/prestatie m.b.t. de producten. Ook bij vragen wordt men snel en vakkundig te woord gestaan.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!