Fantastisch en supersnel

Macbook lader zondag besteld en was dinsdagmorgen al aangekomen! En werkt perfect.

Snel geleverd en naar verwachting

Was mijn laptop lader kwijt en had binnen twee dagen en volledige oplader thuis, just like i expect the service to be : )

Waanzinnig snelle en goede service

Had adapter volgende dag binnen en moest factuuradres laten wijzigen hetgeen binnen 2 uur geregeld was. Zou dit onmiddelijk iedereen aanraden. Jeroen.

super snelle service

Tweede keer dat ik hier bestel, en zoals de vorige keer weer dubbel en dik tevreden. In de avond besteld en de dag erna rond 12 uur mijn product ontvangen. Top service !!

perfecte levering, net ontvangen.nu kijken of het werkt

op één dag geleverd

Wordt gewoon niet geleverd

Ondanks toezeggingne wordt er gewoon niets geleverd. Post.nl geeft aan dat ze het bij de buren hebben afgegeven. Is gewoon niet waar. Ik heb nu twee keer gereageerd en ik weet niet wasr deze club uit voortkomt, maar hier klopt iets niet.

Supersnelle correcte levering

Snel en accuraat gewerkt. Goede communicatie

Snel en precies

Zeker een aanrader. De aanvullende informatie op de site zorgde dat ik de juiste keus kon maken voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Goed en snel geholpen.

Ik vond het prettig dat ze van tevoren checkten of ik wel de goede adapter had besteld. Erg behulpzaam vond ik dat, ze reageerde snel en ik kreeg het product ook snel binnen.

zeer snelle levering

zeer goed

Snel besteld, snel in huis, alles naar wens.

Behulpzame en snelle service

Er werd nog extra gemaild of ik de goede adapter had besteld, en had de adapter de volgende dag in huis.

Erg snel en efficient geholpen

Woensdag had ik een kortsluiting in de voeding van een oude laptop. We hebben adaptersonline gecontacteerd en zij hebben ons geholpen om de juiste voeding te vinden. We hebben die onmiddellijk besteld en hadden ze donderdagnamiddag al in huis.

Goed geregeld en snelle bezorging.

De volgende dag is mijn bestelling al geleverd. Goede service!

Snel geleverd, en alles klopt

Via chat hebben wij een adapter gekozen, dat was makkelijk om de juiste adapter te kunnen kiezen.

Slecht

Adapter is niet geleverd. Post.nl zegt langs geweest te zijn en adapter achter gelaten te hebben bij de buren. Is gewoon niet waar. Ben heel benieuwd wanneer deze geleverd wordt. Duurt nu al een week

Prima 10-10

Zeer snelle levering, goederen onbeschadigd, ik beveel het van harte aan

Snelle levering en goed verpakt

snelle levering, goede adapter ontvangen, goede prijs

de nieuwe adapter was snel na het bestellen in huis. Is ook een goede adapter. Goede keus in de webshop

Goede levering, correct, product prima

Alles zoals het hoort. Geen extraatjes maar hoeft ook niet.

Aanvankelijk leek het goed, maar je komt bedrogen uit.

Ik heb nauwkeurig en in overleg de juiste originele adapter uitgezocht en besteld. Ook op de factuur stond het juiste typenummer. Ik kreeg echter een andere adapter thuis, met een andere hoeveelheid Watt en uitgang Ampère. Via Whatsapp contact opgenomen, waarbij men schreef dat de adapter zich vanzelf naar beneden aanpast aan het juiste voltage (De onjuiste adapter was dus niet per ongeluk opgestuurd). Ik vind de procedure niet correct, want het is niet conform bestelling en factuur. Vervolgens kreeg ik het advies om een email te sturen, want de whatsapp is alleen voor advies. Je raadt het al, geen reactie meer, ook niet op de whatsapp en als je belt krijg je de voicemail. Heel jammer dit. Ik overweeg mogelijk om aangifte te doen voor misleiding.

Prima service en nog meer

Niet alleen een prima service ook goede feedback via de chat functie En niet te vergeten een snelle bezorging Mvg Willem

Supersnelle service

‘s Avonds bedacht dat ik een extra adapter nodig had, volgende middag al in huis. Fijn dat ze ook nog een extra check hebben of je wel de goede adapter aanvraagt. Ik schrijf niet zo heel vaak reviews, maar dit was zo’n positieve ervaring, dat ik hoop dat anderen geen aarzeling hebben. Gewoon bestellen hier.

Snel en goed.

Snel en goed, mooie prijs: zeer tevreden.

érg vlugge bezorging

dit was m'n eerste bestelling bij adaptersonline en ik ben er erg tevreden over. De bestelling werd erg vlug geleverd , maar ik raad dit bedrijf wel aan om niet ( meer ) om met Post.nl samen te werken...Voor de zoveelste keer heb ik ervaren dat dit bezorgbedrijf helemaal niet klantvriendelijk werkt en de bezorgers niet " veel moeite doen"...

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!