Snelle service en betrouwbaar

Hulp en advies op maat, snelle en correcte afhandeling

Goede service & snelle levering.

Zeer tevreden met product en service.

goed advies en snelle levering

Kreeg via chat de juiste adapter aanbevolen. En deze werd de volgende dag geleverd

Snel geleverd precies zoals beloofd.

Vlugge en correcte afhandeling

ik had twijfels of mijn betaling gelukt was en contacteerde adaptersonline via hun chat. Ik werd onmiddellijk goed geholpen. Ik kon mijn bestelling plaatsen en betalen. Mijn pakketje werd zeer vlug met postnl afgeleverd in België. De adapter werkt perfect. Ik ben zeer tevreden.

In een keer de goede adapter

De goede adapter en snel geleverd

echte service!

Adapter besteld. Daarna keurig mailtje gekregen met verzoek om foto's apparaat om te checken of we de juiste besteld hadden. Heel fijn!

Gewoon betrouwbare shop

Vorigjaar oktober met onwijs goede hulp een oplader besteld voor mijn oude antieke MacBook. Inmiddels heb ik nog een pareltje mogen bemachtigen. En ook hiervoor weer een nieuwe oplader besteld. PostNL was erg laat met de bezorging maar de service vanuit de webshop is gewoon perfect. Ik las veel negativiteit vooral op Facebook maar daar klopt echt niks van is mijn ervaring. Je kunt hier gewoon veilig bestellen.

Het werkt en het was er snel

De bestelling die ik had geplaatst zag er goed uit en het was er ook super snel.

Uitstekende service - juiste product - goede prijs. De volgende dag werd het reeds geleverd.

Snel, niet duur, topservice!

Pak goedkoper dan bij de fabrikant. Na bestelling een mailtje gekregen met de vraag om de kop van de stekker door te sturen zodat we zeker zouden zijn dat deze op ons scherm zou passen, dat apprecieer ik. Ook even contact moeten opnemen met klantendienst na de levering, maar onmiddellijk antwoord gekregen met een oplossing!

Goede service en snel

Goede service, extra check en snelle levering Oplader werkt prima, maakt enkel wel een herrie klein min puntje

Vlotte levering en nauwkeurige controle of het om de juiste adapter ging

Ik vond het plezierig, dat men goed naging of men de juiste adapter ging leveren. Mijn geval waren er twee identieke adapters maar met een verschillende plug. Door het sturen van een foto was men zeker dat het om de goede ging en had ik het juiste exemplaar de volgende dag in huis.

Voor mijn al wat oudere laptop had ik geen idee welke adapter ik moest hebben. Even via Whatsapp geinformeerd en kreeg heel vlot een vriendelijke en duidelijke uitleg en een link naar de desbetreffende adapter. De adapter werd de dag erna al geleverd. Al met al superservice

Snel en goed contact en levering

Toen ik mijn adapter bestelde, kreeg ik gelijk een email van een medewerker. Omdat er twee soorten aansluitingen mogelijk waren, vroegen ze om een foto van mijn oude aansluiting. Deze heb ik terug gestuurd, waarna zij de goede adapter hebben uitgekozen en verzonden. De adapter werd snel geleverd en werkt volledig naar wens.

Snelle levering en goede service.

Onze laptop had een nieuwe adapter nodig. Nadat ik eerst een bestelling bij een ander bedrijf geplaatst had, bleek de aansluiting van de adapter te groot te zijn. Hierna kwam uit uit bij dit bedrijf. Er werd goede service geleverd en meegedacht welke adapter het meest geschikt zou zijn voor mijn laptop. Ook kon ik een foto sturen, zodat ze zeker wisten dat ik de goede aansluiting zou krijgen. De bestelling was de volgende dag al in huis. Een top bedrijf!

Snel en goed

Adapter besteld voor mijn monitor, omdat deze af en toe zwart werd en dat steeds langer duurde. Nu weer zonder problemen mee aan het werk. Ipv nieuwe monitor nu € 35 voor een nieuwe universele adapter.

Snel en vriendelijk. Directe levering met track en trace, super makkelijk

Veel adapters maar bezorging slecht

Lenovo USB-C adapters besteld welke de 27ste geleverd zouden worden. 3 dagen later zijn ze volgens de track-and-trace nog niet eens bij de vervoerder aangekomen. Misleidend.

Helemaal goed

Makkelijk besteld en netjes en op tijd geleverd.

Levering zoals beloofd en gekregen zoals beloofd.

Zeer tevreden, goede service, snelle info en levering

Zeer snelle levering, goed info voorziening ook goede service via de chat

Erg goede service

Ik werd snel en goed geholpen, mijn pakje was er ook erg snel!

Gewoon geweldig

Snelle bezorging en een goede online website ik had een adapter nodig voor mijn probook 4530s bijna niet te krijgen maar wel bij deze site echt top

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!