Ik wacht nog steeds op mijn oplader, mijn mails worden genegeerd. Bestel her niet!
Mijn bestelling van 2 adapters is na een week nog niet geleverd. PostNL geeft wel aan een voormelding te benne gehad, maar het pakket zelf nog niet.
Binnen een dag geleverd
Doe vooral geen zaken met deze partij! In mijn geval leverde ze, na advies via de chat, alsnog de verkeerde adapter. Reageren op een retour verzoek wordt simpelweg niet gedaan. Telefonisch niet te bereiken. Diverse beoordelingen laten ook zien dat er geen geld wordt teruggestort.. over klant vriendelijkheid gesproken. Om achter juiste adressen en gegevens te komen heb ik nader onderzoek gedaan. Er zit een web aan BVs achter deze club. De eigenaren, Milo en Nyk reageren nergens op. Het riekt naar oplichting. Ik adviseer verder te kijken!
hierover contact gehad, probleem ligt dan ook bij PostNL... afgesproken dat als ie na 2 weken nog niet geleverd is er een nieuwe adapter opgestuurd zou worden... die 2 weken zijn voorbij en daarna is er geen contact meer met adapteronline te krijgen! zeeer zwak!! Feit is dat de verkoper verantwoordelijk blijft voor het te verzenden pakket, niet de koper!
Ik heb een adapter besteld die ik nog steeds niet in huis heb. Iedere dag ontvang ik een bericht dat het pakket die middag geleverd wordt en elke keer ontvang ik niets. Op mijn vraag hierover bij Adaptersonline.nl krijg ik als reactie dat het aan de postlevering ligt, meer weet ik niet. Afgelopen vrijdag heb ik opnieuw een mail hierover aan Adaptersonline.nl gestuurd en hierop nog steeds geen reactie gehad.
Na 10 dagen nog niets binnen
Het is dan niet de zelfde als de Lenovo lader maar werkt net zo goed. Heel erg blij mee. Kwam ook heel netjes verpakt binnen.
Originele beoordeling
Ik vind het erg vervelend dat mijn bestelling nooit is aangekomen. Ik had ergens nog de hoop dat hij misschien nog later kwam maar toen kreeg ik een mail of ik een review wou schrijven. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg of een lader.
Ivm onduidelijkheid omtrent het type adapter zijn foto's opgevraagd van de oude adapter en de lap top. Helaas heb ik dan toch nog de verkeerde adapter ontvangen, helaas!
Adapter niet ontvangen!
Mijn lader was snel geleverd, werkt goed en was goed geprijsd. Een vlotte service.
We wachten al bijna twee weken op onze adapter. Hij zou snel geleverd worden, maar door corona kon het iets langer duren. Maar bijna twee weken? Als we de track en tracé code bekijken, dan is hij nog niet afgeleverd bij Postnl. We hebben vorige week contact op proberen te nemen, maar dat lukt niet. We hebben wel al betaald. Ik hoop dat er snel duidelijke komt wat hier is fout gegaan.... Inmiddels hebben we de adapter in goede order ontvangen is is het probleem opgelost hiermee.
Originele beoordeling
Adapter nog steeds niet ontvangen 14 mei 2020 besteld en het is nu 18 mei 2020 nog niet binnen! Klanten service is ook niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoordt. Dus nog geen beoordeling!
2 mei besteld en tot heden nog niks ontvangen.
Adapter die geleverd is werkt niet. 2x contactformulier ingevuld maar geen reactie ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar!! Nog steeds geen reactie!!
Originele beoordeling
Kreeg de verkeerde adapter thuis gestuurd. Had zelfs type nr van pc mee gestuurd. Geen idee hoe de afhandeling is.laat op zich wachten Nu krijg ik het verzoek de beoordeling aan te passen. Dit maakt me nog bozer op de waardeloze service dan ik al ben....heb gewoon niet de juiste adapter gekregen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik heb zelfs foto gestuurd met het verschil tussen de adapters en het type nummer van de computer waarom het ging. Ze blijven erbij dat ik de goede ontvangen heb. Ik moest hem terug sturen wat me nog eens 7.25 kostte. Bovenop de 3.95 bezorgkosten die ik al had betaald. Recensie pas ik pas aan als ze het goed afhandelen, maar dit lijkt niet hrt geval. Ook staat na 4 werkdagen het geld nog niet op mijn rekening.
Originele beoordeling
14 mei besteld, 25 mei geleverd. Dat is wel heel erg lang. PostNL zal daar ongetwijfeld verantwoordelijk voor zijn, niet de webshop zelf, maar het doet toch afbreuk aan de ervaring. Product verder prima en shop is duidelijk.
Zou het pakket al lang moeten hebben ontvangen. Op iedere manier contact proberen te zoeken met deze partij maar krijg nergens antwoord op, telefoon, e-mail, contact formulier.
Snel geleverd, goed te vinden en op moment van aankoop de goedkoopste.
Ik had moeite met het vinden van de juiste oplader voor mijn laptop, maar had binnen een halve minuut het juiste antwoord dankzij de klantenservice-tool onder in beeld. Toen uiteindelijk bleek dat er toch twee verschillende opladers bestonden, werd ik persoonlijk gemaild zodat we konden uitvinden welke oplader ik nodig had. Goede service!
Snelle levering en product werkt prins
Zeer slecht en onbetrouwbaar
Producten werken perfect, zijn zoals omschreven en snelle levering
Adapter word aangemeld bij postnl, maar word daar niet afgegeven! s'middags besteld maar pas anderhalve week later geleverd. Heb hierdoor ergens anders moeten bestellen omdat ik deze direct nodig had. Bij contact word er alleen gezegd hij is verstuurt en het komt door postnl. Waarom levert postnl dan wel de volgende dag als ik ergens anders bestel?
Originele beoordeling
Adapter word aangemeld bij postnl, maar word daar niet afgegeven! Na contact werd er gezegd dat er een collega naar zou kijken en hier op terug zal komen maar daarna niets meer gehoord en krijg ook geen contact meer! Bestel hier niet!!!! Ik zal iedereen die ook iets met computers doet waarschuwen voor dit bedrijf!
Ik heb de retour pagina 2x ingevuld. Ik krijg gewoon een email van google met al mijn retour info er in. Verder niets.. ik wacht nu al meer dan een week op antwoord en heb geen zin om de pagina nog eens in te vullen...
Zag er allemaal veelbelovend uit. Na mijn bestelling kreeg ik keurig een mail om een foto te sturen van mijn huidige adaptor, gezien er twee soorten bestonden. Daarnaast stond er op de website dat indien ik bestelde voor 17u de lader de volgende dag in huis zou zijn. Ik bestelde op 14 mei, maar kreeg echter de bestelling maar toe op 22 mei. Het pakket was al die tijd nog niet afgegeven bij de post, dus het kon niet aan andere factoren liggen (kon ik opvolgen via tracking). Helaas, na een week moest ik een mail sturen in verband met de opgelopen vertraging, hierna geen reactie meer op mijn mail. Jammer, anders had het een aangename transactie geweest! Aan communicatie en timing kan dus nog wat gewerkt worden.
Tussendiepen 61 B
9206AC Drachten
Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!