Expres niet via bol.com want dag sneller

Helaas bleek de adapter alsnog twee dagen later te komen. Track amd trace leek ook te zeggen dat adapter niet op tijd in de zending terecht is gekomen. Dus lijkt mij niet een fout van de PostNL

Adapter besteld tot 2x toe de verkeerde

Mijn laptop type nummer opgegeven zodat controle op juiste adapter kon plaats vinden. De eerste geleverde adapter is de plug te groot . Toen op advies een universele adapter besteld deze geeft de laptop aan dat de aansluiting niet goed contact maak. Dan retourzending niet gratis. Is wel zuur als de fout bij hen ligt

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen daarom geven wij geen beoordeling

De volgende de dag in huis

Zeer goed, de volgende de dag in huis, en ook nog de goede apdopter, ga zo door.

Toch wel even wachten.

Begrijpelijk dat de Corona-maatregelen de levering vertragen. Maar de verwarrende communicatie hierrond, zowel van Adaptersonline.nl als van Post.nl, is vervelend. Het pakje is bezorgd bij Post.nl ... of toch niet. Het pakje wordt vandaag geleverd, … nee: morgen, … of nee: overmorgen... Post.nl op vraagt op haar website dat er iemand thuis is om enkele cijfers van de identiteitskaart door te geven als ontvangstbewijs. Heel wat geregel om altijd iemand thuis te hebben. Tot Post.nl het pakje zonder aanbellen in de garage deponeert... Geen ontvangstbewijs nodig blijkbaar. Maar de adapter werkt!

Snelle communicatie, Lader besteld voor men laptop in de namiddag, nog een mail terug gehad om zeker te zijn dat ik de juiste zou besteld hebben. Ook nog eens gevraagd om het naar een ander adres te sturen en dat ging allemaal vlotjes. De volgende dag stak de lader al in mijn brievenbus. Echt super snelle service Dus ook echt een aanrader !

top snel makkelijk zo weer

top snel ruime keuze en meteen gevonden wat ik nodig had....

Snelle levering en goede adapter

Vorige adapter besteld bij een andere partij zoemde en ging relatief snel kapot. Nu een geluidloze adapter en snel geleverd. Helemaal prima.

Snel en goed

Was aan het zoeken naar vervangende voeding voor laptop, was aan het twijfelen. Kreeg online hulp bij keuze en twee dagen later de juiste voeding voor mijn Macbook pro!!

Ik wist niet welke adapter ik moest hebben en ik stuurde via de chat mijn type laptop en specificaties. Binnen enkele minuten kreeg ik de link naar de oplader die ik nodig had. Top.

Adapter werkt prima tot nu toe

Snelle levering van adapter. Nog verificatie gehad om ervoor te zorgen dat goede adapter thuis kwam.

Ik was mijn laptop oplader kwijt, vandaar dat ik een nieuwe wilde bestellen. Ik heb gebruik gemaakt van de extra service, die controleert of je de goede oplader koopt. Dit is mij goed bevallen. Bij mijn laptop model bestonden meerdere soorten opladers. Hierover was contact (via de e-mail) met mij opgenomen en samen zijn we eruit gekomen. Nu heb ik een uitstekend werkende oplader. Dus zeer tevreden!

Snelle levering, veel keuze in adapters

Op de site kon ik snel de juiste adapter vinden, daarnaast was het fijn om te zien dat er een extra check plaats vond als ik het modelnummer van mijn laptop opgaf.

Erg goed

Snelle vlotte afwerking

Heb een nieuwe adapter besteld omdat de oude het niet meer deed. Stuurde de gegevens van de laptop en vond echt fijn dat er goed meegedacht werd zodat ik de juiste adapter kon aanschaffen. Ook de snelle levering was top!!!

Heel erg tevreden

Ik had een adapter besteld die om een of andere reden na een paar dagen niet meer deed. Ik had een mail gestuurd waarin ik uitlegde wat er was gebeurd en binnen een paar dagen kreeg ik een nieuwe adapter opgestuurd. Ben super tevreden over het klantcontact en de service!

efficient

I am very happy with this purchase. I placed the order on a Wednesday and the adapter arrived on Saturday. So far it works well. Thanks!

Snelle reactie van de klantenservice

De adapter was helaas niet leverbaar, maar dat werd goed opgelost door het terugstorten van het betaalde bedrag.

Erg fijn dat er werd meegedacht of ik wel de juiste adapter besteld had. Snelle levering. Prima dus.

Great service

Really positive experience. It was quite easy to place the order, but what surprised me positively is that the store reached out after I placed the order to confirm the correct part is being shipped. They asked for a confirmation before sending the part. All went well, received the part and it's working as per expectations. Will surely shop again from there. Thanks!

uitstekend

snel, en alles klopte.

geweldig

Ik heb de bestelling geplaatst en heb keurig netjes mijn order ontvangen. Helaas heb ik voor niks zitten wachten, want Postnl kiest voor niet aanbellen, maar door de brievenbus te doen en geen bericht achter te laten. Bij telefonisch navraag bleek dat het pakketje in de brievenbus lag. Niet zo netjes van Postnl. Ik neem wel speciaal vrij om thuis te gaan zitten wachten op een pakket, wat door de brievenbus blijkt te kunnen.

Heel goed! Blij met mijn adaptor

MacBook Pro 2012 adaptor gekocht helemaal top

Wright article - delivery as expected

Everything ran fine; delivery in time as expected

Product is perfect. Had met spoed een nieuwe oplader nodig en de levertijd was 3 dagen, vandaag 4/5.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!