goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeker besteld en dag nadien in huis zelfs met deze tijden van corona . Bedank daar voor

Niet dat ik direct weet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben goed geholpen bij het vinden van de juiste adapter voor m'n oude laptop en had de nieuwe adapter supersnel in huis! Dank jullie wel :-)

Geen, ga zo door, jullie onderscheiden je met deze service van de grote jongens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klasse, binnen anderhalve dag in huis conform toezegging op de website. Je wordt constant op de hoogte gehouden middels track en trace.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed doorverwezen door medewerker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle hulp bij het zoeken naar de juiste adapter. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

Geen verbeterpunten gevonden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne en snelle service. Top bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede raadgeving

Tevreden dus geen opmerkingen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Wat heb je aan een oplader zonder netstroom snoer...?!?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijzen.

Door Corona wat er voor zorgt dat het druk is bij PostNL, duurt verzending langer. Alleen in mijn geval, heeft adaptersonline na 4 dagen NOG NIETS afgegeven aan PostNL enkel de verzending aangemeld. Dat is helaas jammer, want door Corona werk ik genoodzaakt thuis en had met spoed de lader nodig op woensdag. Het is inmiddels zaterdag. En geen antwoord gehad op mijn vragen aan de winkel. Zie dit als een reden om voortaan elders te bestellen , omdat hier dus niet geleverd wordt. Heb namelijk nog steeds niets in huis. En na telefonisch contact met PostNL is mij duidelijk waarom. Adaptersonline, heeft het pakket nog niet naar PostNL gebracht !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Online service dmv snelle chat. Helpt om juiste adapter te vinden. Via mail na bestelling ook nog followup om zeker te zijn dat juiste adapter wordt gestuurd. Dat is pas meedenken!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Momenteel niet Artikel zou binnen 2werkdagen geleverd worden.. Dinsdag 21-4 besteld. Pakket zou donderdag 23-04 geleverd worden Volgens post.nl app is dit niet bij hun aangeboden. Levering 1 dag vertraagd "door Corona". Vrijdag zelfde verhaal. Telefonisch is bedrijf niet bereikbaar Contact mail met vraag komt terug met opmerking "door Corona leveringengen vertraagd" Afkomstig met onze rekening "ram-geheugen.nl" Vrijdag weer niets afgeleverd. Post.nl app geeft aan dat niets is aangeboden. Nu aflevering weer verplaatst naar Zaterdag. Post.nl app geeft nog steeds aan niets te hebben ontvangen.. Post.nl koerier net langs geweest voor andere levering. Vertrouwen is dus weg nu.

Bereikbaarheid telefonisch. Behandel klachten niet met een standaard antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vragen om typenummer van de laptop, zodat ze de goede adapter leveren. Daarna kreeg ik een mailtje om een foto te maken van de adapter, omdat deze laptop soort 2 verschillende heeft. Daarna kreeg ik de volgende dag de goede thuis gestuurd en kon ik weer verder met de laptop. Bedankt voor de goede service.

Ga zo door. Kom vaker shoppen bij jullie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De foute lader werd geleverd. Bij de zoekopdracht in Google op basis van het type foto-toestel werd deze lader voorgesteld. Helaas past deze niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor ze het product opstuurde vroegen ze voor de zekerheid of ik een foto kon sturen van oude product omdat er 2 versies waren. Daardo nu gelijk goede binnen . Mooi gaan en bedankt

Geen goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer behulpzaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, behulpzaam en snel. Prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, snel persoonlijk contact via chat op de site

Maak iets duidelijker hoe het zit met de verschillen in die stroomkabels (3 vs 2 contactpunten).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snel binnen en kon mijn oplader makkelijk vinden op de site.

De site mag er nog iets mooier uitzien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

chat gedeelte voor overleg is goed

is allemaal goed gegaan en gemakkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling werd snel bestuurd. Ik kreeg snel een antwoord op mijn vragen. Een ze hebben prijzen dat iedereen kan betalen

Ik vind alle geweldig aan dit bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Adapter besteld, snel antwoord dat er 2 type adapters waren. Gevraagd werd er om een foto Te sturen van de aansluiting en daardoorde werd de juiste opgestuurd. Goede service .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie goed bereikbaar

communicatie over levering

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!