goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Gaven aan dat de adapter 2 soorten aansluitingen heeft en vroegen om te checken welke de juiste was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf. De medewerkers trachten je snel te helpen, doen hun best met de klant mee te denken en bieden goede service. We kregen weliswaar een adapter die niet paste, maar hoefden uiteindelijk niet voor de verzend- en retourskosten op te draaien.

Let nog iets beter op de meegestuurde foto's of vraag anders de klant om nóg een extra foto van het kapotte onderdeel. Immers, de adapter één dag later ontvangen is nog altijd beter dan hem achteraf weer retour te moeten sturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

De accu wordt snel warm.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede online service en er snel gereageerd...mijn eerste adapter was defect geleverd en de volgende dag alweer een nieuwe geleverd ...perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Good quality, good price, fast deliwery.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

via de chat supergoed geholpen, waardoor mijn bestelling nog aangepast kon worden en ik meteen een deel van mijn geld terug kreeg. Topservice!

vooral zo doorgaan!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Antwoorden op de mails die weken geleden gestuurd worden, of haal weg dat er binnen zoveel werkdagen wordt geantwoord. Product uberhaupt verzenden. Ik heb mijn product in ieder geval nooit ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De oplader werkt goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Ze vroegen zelfs achter extra informatie zodat ze zeker het juiste stuk zouden leveren. -Snelle afhandeling en duidelijke site. -Product aangeleverd zoals beschreven.

Ze vroegen achter extra informatie zodat ze zeker het juiste stuk zouden leveren. Eventueel kan dit rechtstreeks geïntegreerd worden bij bestelling zodat deze stap niet per mail hoeft. Versnelt het proces weer wat.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie, positief

slechter dan verwacht

Helaas ondanks het sturen van een foto toch de verkeerde adapter ontvangen.

Pluspunten

Slechte klantenservice. Komen afspraken niet na. Lang wachten op reactie, niet bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supergoedkoop en even degelijk als originele macbookprooplader Levertijd was wat langer dan verwacht door coronadrukte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zocht naar een laadkabel, maar ik wist niet welke ik nodig had. Ik kreeg spontaan hulp en 24 uur later had ik de goede kabel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik zou al moeten een appreciatie geven daar waar ik nog niets ontvangen heb! Ook het bekijken van leveringsdatum is een dood, morsdood probeersel. Telkens weer en weer. Nochtans heb ik de lader ZEER dringend nodig.

Tja, wat? Onze ontgoocheling is groot, zeer groot!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen, kwalitatief product en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op de site, snel de adapter voor onze MacBook gevonden die ik nodig had. Besteld, en......kon snel weer aan de slag met onze Apple !! Lekker vlot.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige en razendsnelle service, ook de garantieafhandeling is top geregeld, complimenten!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle levering. Goede hulp bij het vinden van het juiste type product. Zeer handig!

Ik kocht een adapter maar ik mis de extra kabel dus heb ik maar de helft en kan ik hem niet onmiddellijk gebruiken. Waarschijnlijk heb ik dit verkeerd gelezen maar was niet echt duidelijk op de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snelle en goeie service! Heel tevreden ;) Bedankt

Doe zo verder!

perfect, zeker aan te bevelen

Post.NL is een drama op dit moment, bedrijven die met DPD en DHL verstuurden leverden wel binnen 1 tot 2 dagen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alleen maar negatief. Slechte bereikbaarheid en slechte levertijd

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles duidelijk, perfect product voor een lage prijs.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!