perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische service! Ook via de Chat een goede uitleg ze willen je graag en snel helpen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Men denkt mee om te zien of je de juiste adapter bestelt.

Toen ik besteld had kreeg ik de melding dat het toch een andere adapter moest worden, en dat ik bij moest betalen op de toch al stevige prijs. Er bekruipt je dan toch een beetje het gevoel dat je een beetje teveel uitgeknepen wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De chatfunctie bij het bestellen, waardoor ik een uitstekend advies kreeg en het juiste product kon bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke site

Volgende dag in huis is wat lastig waar te maken door PostNL met Corona hindernissen. Adaptersonline kan daar niet veel aan doen, maar bij de bestelling vermelden is een tip.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bleek dat ik de verkeerde adapter had gekozen voor mijn laptop. Zij hebben mij de juiste gestuurd. Super snelle communicatie en levering. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteits product. Zeer tevreden over de adapter.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb de adapter nog steeds niet ontvangen. Inmiddels heb ik er zelf al een gekocht. Dus als deze nog binnenkomt stuur ik deze terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

assortiment en levertijd en service.

geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vond het erg netjes dat ze me voor de zekerheid om een foto vroegen van de plug. Zodat ze de juiste konden versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is elders lastig om de juiste adapter te vinden voor je laptop. Hier is het gemakkelijk en er wordt voor je gecheckt of je wel de goede hebt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden is het product niet geleverd. Laat maar zitten. We hebben ons probleem al anders opgelost. Stort het geld maar weer terug.

Lever je producten op tijd af!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes gevraagd welke versie nodig was etc.

Maandag besteld, kreeg een mail dat ik hem dinsdag zou krijgen, vervolgens dinsdag niks en opnieuw een mail dat ik hem woensdag zou krijgen.. uiteindelijk was die er pas donderdagmiddag... beetje jammer verder prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot op heden nog geen product ontvangen ... ook totaal geen communicatie over de levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies en behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snelle levering & goede klantenservice.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De adapter zou binnen één werkdag binnenkomen, vier dagen later is die er nog steeds niet.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!