perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en goede service! Men stuurde zelf een mail met de mededeling dat er mijn type laptop 2 verschillende adapters op de markt waren. Men verzocht een foto te nemen van de plug zodat zij de juiste konden versturen. Prima service dus! Ook een pluspunt was de lage prijs voor de originele adapter van Asus. Deze werd binnen 2 dagen bezorgd, grote klasse!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Beste levering komt binnen 1 of 2 dagen product heel goed kwaliteit orgineel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, kundige medewerkers. Uitstekend te bereiken via chat, e-mail en telefoon.

Acties met korting op prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed geregeld en snel geleverd. Gewoon

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werknemers doen zeer hun best om te weten of alles inorde is . Voor dat wil ik 10+ geven

Ik heb geen verbeteringspunten voor dit bedrijf omdat er niks verbeterd moet worden . Ik wil alleen maar zeggen wees altijd vriendelijk denk niet veel aan geld maar aan de klanten . En denk ook aan mensen naar jullie en zorg goed voor jullie familie . Want alleen jouw familie zal er zijn in het slechte tijd om u te beschermen .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling was snel verzonden, product zag er goed uit en de klantenservice reageerde snel

Doordat er zowat oneindig veel 'producten' zijn aangezien elk type laptop of modelnummer een aparte artikelpagina heeft; is het zoeken op de website behoorlijk onoverzichtelijk geworden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn oplader was snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van je order. In eerste instantie was ik een beetje huiverig over het gebruiken van een niet-apple product voor mijn MacBook, maar de oplader werkt goed en even snel als mijn originele adapter van Apple.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne snel contact

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ziet er mooi strak uit, goede prijs

Vermelding van kabellengte en functie gadget: klepjes, misschien is het voor kabel eromheen te rollen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel geregeld. En juist geholpen met de juiste keuze.

Moest betalen voor avond bezorging. Op de dag zelf een mail gekregen dat ze in de middag kwamen leveren. Moest getekend worden. Dus nog vrij moeten nemen van mijn werk.?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkeerde bestelling binnen gehad dus nooit meer een bestelling hier

Goed luisteren en lezen wat de klant wil zodat er geen bestelling verkeerd geleverd wordt

voldoende, een redelijke ervaring

Aanpassen van de garantietijd van 1 jaar. De wettelijke termijn is 2 jaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bereikbaar via de chat. Snelle verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk en kwalitatief goed.

Helemaal niks, misschien een nog goedkopeee prijs;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel aardig en behulpzaam personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

als er iets niet goed is helpen ze ook

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is eerste keer dat ik iets bestel. Goede service . Ik kreeg de goede oplader van de laptop. Hij werkt goed. Wat ik ook goed vind is dat ze voor de zekerheid toch nog vragen of het de goede is voordat ze het sturen. En je kan foto mailen om de goede product te krijgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke site, gemakkelij bestellen met suggesties voor alternatief. Goede prijs en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

...

Geen defecte producten leveren en niet klanten verzendkosten laten belaten bij defecte producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I use adapter for 4 days and I like it. The quality seems good. fast delivery! Be careful with apropriate model of adapter.

I return first adapter because choose incorrect model and delivery was not so cheap. Almost 8 euros.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!