Kwaliteit fotobehang goed maar met beschadigingen
Ik wil graag iedereen via deze weg informeren dat er voorbereidingen zijn welke essentieel zijn voor een goed resultaat. Een belangrijk aspect welke naar mijn mening onvoldoende aandacht krijgt op de website van Customfotowand.nl. De aanbevolen en aangekochte behanglijm kan namelijk een negatieve reactie geven op de ondergrond met als gevolg dat de muurverf loslaat waardoor er geen hechting meer is tussen de ondergrond en het behang. Resultaat is een fotobehang vol met muurverf resten en een ondergrond waar de restante muurverf nog op zit. Om dit probleem te verhelpen, ofwel om te zorgen voor een goede hechting was het noodzakelijk om de restante muurverf op zowel de ondergrond als het behang compleet te verwijderen, een vervelende en tijdrovende klus. Na contact te hebben gehad met de klantenservice een deal gesloten om tegen korting het behang te laten plaatsen, dit gezien ik zelf geen vertrouwen meer had in een goed resultaat. De muurverf resten op het behang is door deze organisatie zelf verwijdert en het behang is geplaatst. Het eindresultaat is een goed geplaatste customfotowand maar wel 1 met beschadigingen. De beschadigingen zijn het resultaat van het veelvoudig behandelen van het behang. Gekeken naar de uiteindelijk kosten, de extra werkzaamheden en de doorlooptijd van de oplossing ben ik een niet tevreden klant. Gelukkig lees ik ook veel positieve verhalen, de reden waarom ik in eerste instantie had gekozen voor deze organisatie. Mijn advies, neem altijd van tevoren contact op, om ervoor te zorgen dat u ondergrond geschikt is. Heel veel succes.