Behang lijm plakt niet aan de wand

En dan krijg ik ook nog een veelstekleine pot lijm wat niet plakt. Waardeloos!

Mooi product

Als je een eyecather aan de muur wilt dan is dit aan te bevelen. Mooi product en niet te duur.

Positief vriendelijk en behulpzaam Goede communicatie en snelle levering

in een woord geweldig

Wij hadden ons ontwerp ingestuurd en was precies zoals wij het gewild hadden. Zeker een aanrader.

Prachtig op letterlijk 1 stipje na

Vind het erg mooi geworden maar er zit 1 zwart stipje in het behang.

Mijn ervaring: Uitstekend

Snelle communicatie, Super Service!! Het fotobehang heeft mijn verwachtingen overtroffen, de kleur is perfect geprint precies wat ik wilde!!!!!

Eyecatcher van uitstekende kwaliteit

Zowel grafisch als qua materiaal een uitstekend product. Zeker een meerwaarde boven fotobehang, bovendien afwasbaar en niet al te kwetsbaar. Het 'behang' is eenvoudig zelf aan te brengen, al hebben wij het nog een keer deels los moeten halen omdat er toch een paar hinderlijke luchtbellen waren verschenen. Echter: gewoon voorzichtig lostrekken (je trekt eerder je muur dan het behang kapot) en opnieuw lijmen. Dat is goed geluk. Ook dankzij goed contact met het bedrijf.

Ben er erg blij,

Prima verzending en verpakt

We hebben het behang nog niet op de muur gedaan. Wel zeer goed verpakt en goed verzonden

Wij zijn er heel blij mee

Het resultaat is prima. Wij zijn er heel blij mee. Foto bijgevoegd. Roelie Knol de Jong

Het foto behang is van zeer goeie kwaliteit, na het kijken van het filmpje makkelijk zelf aan te brengen. Het resultaat is echt heel erg gaaf Dank jullie wel voor de goeie service ook aan de telefoon werd ik goed en vriendelijk geholpen.

Prachtige kwaliteit!

Kwaliteit is fantastisch. Het werkte ook perfect om goed te kiezen welke uitsnede van de foto we wilden in het formaat van het behang. Ideaal!

Onze zoon heeft in een klap een geweldige jungle kamer!

Wij zijn onze babykamer aan het inrichten in jungle stijl, hier hoort uiteraard ook een gepast behang bij. Na lang zoeken hadden we de geschikte afbeelding gevonden en heeft Custom fotowand ervoor gezorgd dat deze afbeelding beschikbaar was in hun collectie. We zijn enorm blij met het eindresultaat en jullie service. BEDANKT!

Snelle levering, top kwaliteit.

Netjes, fijne kwaliteit.

Duidelijke website, netjes geleverd en goede kwaliteit

Ziet er super vet uit

Geweldige service en kwaliteit geleverd Ziet er top uit en het print vervangen of andere erin gaat in een hand omdraai

Na een lange zoektocht hebben wij via custom fotowand een afbeelding kunnen krijgen op behang waar we lang naar gezocht hebben. Zelf had ik nog nooit behangen. Maar met de tips die ze me gaven zit het perfect op de muur!

Top service! Snel en betrouwbaar, top kwaliteit!

Blij met de snelle en betrouwbare service van Gerben en zijn vader. Prachtige fotoprint uit een stuk, top kwaliteit. Weet ze in de toekomst ook te vinden. Nogmaals dank!

Uitstekend!

Geweldige service. Ik had een matige kwaliteit foto aangeleverd. Nadat deze bewerkt was door de grafisch medewerker van fotowand.nl kon deze toch afgedrukt worden. Er word moeite gedaan om tot een goed resultaat te komen. Top!

Ik had een foto wand besteld en deze was niet helemaal zoals je moest indienen (pixels) zij hebben zich waar gemaakt door de foto te bewerken en toch mogelijk was :-)

Mooi materiaal

Kwaliteit is echt goed en stevig. En leuk dat ik de naam van mijn dochter erbij heb kunnen zetten, top!

Prachtige kwaliteit!

Het frame was super gemakkelijk in elkaar te zetten, mijn zoon is er blij mee. En wanneer deze foto verveelt kunnen we er een nieuwe in het frame doen

Mooie collectie

Supergave foto’s.

Super blij met mijn mooie fotowand!

Snelle service Prachtig materiaal Super fotowand

Uilenwaard 16

5236 WB Den bosch

Over Customfotowand.nl

Ontwerp jouw unieke Custom Fotowand op naadloos fotobehang of een foto frame.