FAN-TAS-TISCH

Via Facebook kwam ik reclame van babyspullen tegen en dus ook deze website. Ik kende deze niet, dus wist ook niet of deze betrouwbaar was. Dus ik kwam hierop uit en het leek allemaal betrouwbaar. Dus besloot ik te bestellen. Wat een geluk! Ik deed mijn bestelling en een dag later was deze al thuis geleverd! Ik deed ook per ongeluk een verkeerd kleur aan mijn bestelling, dus deed ik een mailtje of ik deze kon aanpassen. Ik kreeg snel een mailtje terug dat dit geen probleem was en dit werd aangepast. De volgende dag bij mijn bestelling was dan ook het juiste artikel bijgeleverd. Ook vroeg ik voor een klein cadeautje in te pakken en ook dit was gebeurd. Echt een aanrader! Ik deed ook even een klein, fijn gesprek op Facebook met de eigenaar. Heel lieve mensen! Jullie mogen echt fier zijn op wat jullie hebben en doen! Ik vertel jullie fantastische website zeker door aan vrienden! =)

Snel en correct

Prachtige producten snel aan huis geleverd

Kwaliteitsvolle producten en een mooi assortiment. De sales zijn tevens meer dan de moeite waard om in de gaten te houden! De producten werden erg snel aan huis geleverd, waren mooi ingepakt en kwam zelfs met een handgeschreven boodschap én cadeautje daarbovenop! Ik bestel hier de volgende keer zeker opnieuw

Bestelling verliep heel vlot en de info is heel duidelijk

Zeer vriendelijke dames! Ik had een probleem met een levering en ze stelden alles in het werk op het product tijdig bij mij te krijgen. Heel fijn!

Wij hebben bij NIDO al bamboo bordjes set + doosjes om eten in te waren besteld en we zijn hier heel te vreden mee. Klantenservice is optimaal GOED!! Goede raad voor tutje van zoontje lief en direct beschikbaar om te bekijken hoe of wat het beste was. Wij zijn heel blij dat er zo een winkeltje van jullie bestaat met alleen maar TOP KWALITEIT!! DIKKE MERCI!!

Top service!

X

Heel leuke webshop

Snelle levering en heel veel mooie spulletjes voor de allerkleinsten.

Heel leuke webshop

Overzichtelijke webshop Pakje was zo mooi ingepakt met een persoonlijke tekst. Het was echt een voltreffer

Snelle levering en persoonlijk kaartje bij de bestelling!

top aankopen!

Ik heb al paar keer besteld bij nidostore. Top producten en een top klanten services. Als je twijfelt, ga er dan zeker voor!

Een aanrader

Mooie, kwalitatieve en ecologische baby en kinderwinkel. Vlotte afhandeling en levering. Ik vind hier altijd wel iets. Van kruippakje met turban tot knuffeltjes en tutjes. Het kinderfietsje is echt prachtig! Zeer tevreden met mijn aankopen.

Super toffe spulletjes, mooi netjes op tijd geleverd

Tutjes besteld voor ons kleine meisje en dezelfde dag nog kunnen gaan halen, alles corona proof + ze stonden me al op te wachten met mn pakketje. Top service !

Supersnelle service!

Heel snelle levering Vriendelijk Goeie communicatie Spulletjes mooi verpakt! Dankjewel!

Snelle en goede service!

Super Service & prachtige baby goodies!

Super tevreden van mijn eerste bestelling bij Nido. Een mooie selectie merken, scherp geprijsd én prachtig cadeau verpakt. Ik ben fan!

Supersnelle & vriendelijke service!

Top!!

Ontspannen winkelen met een wishlist.

Zalig om te shoppen, dochter van 5jaar kan hartjes geven zodat het op haar wishlist komt. Zo kunnen wij haar steeds de juiste spulletjes cadeau doen. Heerlijk toch!

Mooi ingepakt, snelle levering

Ik zal zeker nog een bestelling gaan plaatsen. Super mooie poppen, netjes ingepakt. Mijn dochtertje is er heel blij mee.

De site, de levering en het materiaal is van TOP kwaliteit

Mijn ervaring is TOP. Ben heel content en ga zeker blijven kopen bij Nido.

Super✅

Super ervaring

Super snelle levering! Leuke shop

Perfecte service en supersnelle levering!

Goede uitleg gegeven bij mijn vraag naar een product! 2 toffe dames die direct beschikbaar staan voor alle vragen. Een heel mooie webshop met mooie, originele producten. Héél snelle levering. In 1 woord top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service Helpen je meteen met bijkomende vragen Snelle levering (volgens dit ook steeds op) Onze levering werd ook heel mooi verpakt voor ons dochtertje

Mijnwerkerslaan 33 2

3550 Heusden-zolder