Laden reviews...
59 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised the high quality of products and the fast delivery. The ordering process is described as easy and straightforward, with clear product descriptions. Many reviews highlight durable designs and reliable performance. Overall, satisfaction remains high with responsive support when issues arose.
I bought recently a Cardprotector Aluminium MagSafe, colour Roze, and I love it! It's stylish, pratical and always secure and "glued" to my iPhone! It's more than perfect!
19 June 2026
Liliana
Santa Maria da Feira
16 June 2026
André
B-2160
De ideale bescherming voor uw smartphone ! Een aanrader !
7 June 2026
Steven
Belgie
Ben zeer tevreden over mijn producten, mooi en van zeer goede kwaliteit. Bedankt,frank.
25 May 2026
Frank
Antwerpen
eenvoudig besteld, snel geleverd, mooi en degelijk product.
22 May 2026
Dominique
Rollegem
Nu een paar weken gebruikt Werkt perfect
22 May 2026
Ger
Heerlen
Ik heb nu twee Valenta bumper hoesjes gehad en ben zeer tevreden. Het beschermt de iPhone volledig, zowel vooraan als achteraan en het werkt zoals het moet. Ziet er ook nog eens goed en degelijk uit. Het hoesje is gemaakt van een soort hard plastic of tempered glass wat een heel solide gevoel geeft bij de iPhone gebruiken. Heb ook nog geen last gehad van tragere touch functionaliteiten zoals dat bij andere hoesjes soms wel het geval was. Doordat het hoesje van harde plastic/glas gemaakt is komen er wel wat krasjes op na een tijd, maar ik heb het 4 jaar volgehouden voor ik er een nieuw kocht. En met een nieuw hoesje lijkt het wel of ik een nieuwe iPhone heb gekocht. Ik raad het zeker aan!
20 May 2026
Thibault
Brasschaat
Het systeem om de pasjes omhoog te schuiven werkt al na een paar keer gebruiken niet meer. Moet nu heel veel moeite doen om de pasjes eruit te krijgen. Kan het niet meer gebruiken.
19 May 2026
Edwin
Vreeland
Bij het eerste gebruik van mijn broekriemtasje bleek de drukknop lam. Na tel. melding kreeg ik te horen dat dit tasje er niet meer is en geen nieuwe kan worden gezonden. Het betaalde bedrag kreeg ik binnen 2 dagen terug en ik hoefde het tasje niet terug te sturen. Prima service .
16 May 2026
Sjaak
Rotterdam
Het product is goed doorontwikkeld. Fijne dubbele klem op de riem. Goede verbeterde magnetische sluiting. Sluit duidelijk Mooie materiaal grijn. Geeft een gevoel van zekerheid.
13 May 2026
Frank
Bergharen
Nieuwe airtag houders besteld. Mooie kwaliteit leer. AirTag blijft goed zitten. Ziet er netjes uit voor aan m’n sleutelbos
12 May 2026
Chris
Oud-Alblas
Hoesje heeft een mooie uitstraling, voelt lekker aan en is goed te bedienen.
19 April 2026
Gerrit
Zaandam
Het hoesje doet tot dusver precies wat er beloofd wordt: goede bescherming. Het transparante hoesje is een ¨opfrisser" na het vorige, donkere hoesje; update voor de iPhone, blij mee...
18 April 2026
AW
A´foort
Mooie en kwalitatieve artikelen
14 March 2026
Paul
Diepenbeek
Een prachtig product en netjes op tijd afgeleverd.
9 March 2026
Antonie
Amersfoort
Ik heb eerder eenzelfde hoesje voor mijn I Phone 12 gekocht van Valenta en dat was prima. Maar nu voor de 15 is het hoesje veel te stijf. Ik krijg er maar drie pasjes in en zelfs dan sluit de magneetsluiting niet goed. Ik kan het ook niet omklappen om tv te kijken wat ook bij de andere geen probleem was. Ik heb de grootste moeite om de knoppen te bedienen. Het plastic is te dik en stug. Enfin, ik ben helemaal niet blij met het hoesje.
27 January 2026
Jeannette
Heemstede
De bestelling voldeed aan de verwachting en snelle/prima bezorging.
18 January 2026
Jeanne
Asten
Het product is van hoge kwaliteit. Er wordt zelfs een sjabloon meegeleverd om het op de juiste plek aan te brengen. Hartelijk dank!
17 January 2026
Bahadir
Duisburg
Snel verstuurd en volgens tracking zou het bezorgd zijn alleen door het slechte weer duurde het wat langer. Verder zijn ze zeer mee denkend of je wel het goede hoesje bij je telefoon hebt.
3 January 2026
Engbert
Vorden
Top product maar nog niet lang genoeg in bezit voor een long term opinie. De lock voor de kaarthouder is een heel nuttig detail.
21 December 2025
Kris
Boortmeerbeek
Eén van de allerbeste hoesjes, bestel eigenlijk altijd direct bij Valenta. Top kwaliteit!
18 December 2025
Carina
Rotterdam
Ik heb recentelijk een Back Cover Kaarthouder Grijs iPhone SE teruggestuurd. Ik heb al één in gebruik en wou er één op reserve hebben. Nu blijkt er toch een aanzienlijk verschil in kwaliteit te zijn. Het nieuw bestelde exemplaar is van dunner leer en de rand rond het scherm dus ook een stuk dunner. Het exemplaar dat ik al in gebruik heb heeft een dikkere rand bij het scherm en geeft betere bescherming bij vallen.
3 December 2025
Robert
Groningen
Op de site is snel en eenvoudig te vinden wat je zoekt. Bestellen gaat ook heel eenvoudig. Geen verzendkosten en het item ligt de volgende dag, keurig verpakt bij je in de bus. Zo hoort het en Valenta heeft dat goed door.
26 November 2025
Ton
Drunen
Goed product en bevalt prima
13 November 2025
Paul
Ermelo
Besteld en binnen paar dagen binnen, geweldig. Er bleek met een van de covers iets niet correct te zijn. Gemaild met video en binnen twee dagen weer een nieuwe cover. Een goede service, nog bedankt.
10 November 2025
Laureen