Laden reviews...
48 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised the high quality of products and the fast delivery. The ordering process is described as easy and straightforward, with clear product descriptions. Many reviews highlight durable designs and reliable performance. Overall, satisfaction remains high with responsive support when issues arose.
Bij de randen van het hoesje ontstaan nu al sporen van slijtage.
Beveelt niet aan
12 August 2025
Maarten
Soest
Wat vervelend dat de hoes slijtage geeft. Laten we dit oplossen via de mail :-)
Ondanks melding over vakantiedrukte toch supersnel geleverd. Bevestigingslus van 3 jaar geleden bestelde lederen Valenta broekriem smartphone tasje begint een beetje te lubberen, omdat ik wel eens ergens achter blijf haken. Dus daarom alvast een identiek nieuw exemplaar besteld. Niet goedkoop maar zeer degelijke kwaliteit.
10 August 2025
Rinco
Alphen aan den Rijn
Bedankt voor je positieve beoordeling. Dat doet ons goed te horen, een echte Valenta Fan.
Perfect geregeld, snelle service en mooi kwaliteits product.
7 August 2025
Jan
Witsel
Bedankt voor je positieve reactie.
Ik voel de kwaliteit van de producten en het ziet er ook super mooi uit ben echt blij mee. Ik raad het zeker aan!!!
4 August 2025
Jerrel
Zaandam
Na plaatsing telefoon Samsung A53 in het hoesje, bleek de aan/uit knop niet meer te werken. Reden ? Kon niet meer diep genoeg ingedrukt worden. Na het beschermende stukje plastic, dat over de aan/uit knop zat, weggesneden te hebben werkte de knop weer.
30 July 2025
Henny
Lelystad
Snelle bezorging van een mooi product. Blij mee
26 July 2025
Marianne
Mijdrecht
Nette afhandeling bij retourneren van een hoesje
22 July 2025
Pascal
Druten
Kwaliteitsvolle producten, snel geleverd. Mooi design. Handig in gebruik.
19 July 2025
Sophie
Leuven
Snel, betrouwbaar, behulpzaam en bovenal goede producten.
5 July 2025
Remco
Rilland
Op zaterdag een keuze gemaakt en besteld en op donderdag al in de bus SUPER GEWOON
3 July 2025
Ronald
Baarland
Tja, wat moet ik zeggen. Eenmaal overgestapt naar Valenta hoesjes en nooit meer een ander!
1 July 2025
Maurice van Eijden
Nederhorst den Berg
Snelle levering, duidelijke website
17 June 2025
Ton
Nijelamer
Perfecte levering vlgs opgave bij order
26 May 2025
Chris
Harelbeke
Prima hoesje, goed verzonden
11 May 2025
Ab
Drachten
Na mijn bestelling bij Valenta zag ik dat het pakket snel verzonden werd. Na vele dagen afwachten geen pakket DPD ontvangen. De DPD bezorgdienst meldde dat het pakket afgeleverd was. Niets is minder waar. Ik was gewoon thuis, maar DPD aan de voordeur gezien. Het pakket was NOOIT afgeleverd en ook nergens meer te traceren. Na contact met Valenta en hun nader onderzoek werd direct een nieuw exemplaar van mijn bestelling verzonden, maar dan via Post.nl (op mijn advies). Een dag later de bestelling mogen ontvangen mede door de uitstekende reactie en handelingen van Valenta. Grote klasse!
11 May 2025
Rob
Waddinxveen
Prettig bedrijf, levert mooie spullen
3 May 2025
John
Breda
Telefonisch prima informatie ontvangen. Daar ben en was ik zeer tevreden mee. Vriendelijke Groeten, Frank van Oostende
30 April 2025
Frank van Oostende
Santa, Pola, (Alicante) Spanje
24 April 2025
T. Broersen
Alkmaar
Na jaren lang intensief gebruik (elke dag van 7:30 tot 19:00) is mijn telefoon broekriem hoesje stuk gegaan zijkant leer gescheurd. Snel op internet Valenta.com en een nieuwe uitgezocht en besteld. De volgende dag was het hoesje binnen en nu gebruik ik deze alweer meerdere weken met plezier.
16 April 2025
Leo
Ede
3e keer een Valenta hoesje (leder) gekocht. Elke keer verrast door de kwaliteit die Valenta kan leveren tegen een scherpe prijs.
13 April 2025
Eric Jansen
Riemst
Al jaren tevreden met riemtas, zeer degelijk. Stevige riemlus en handige magneetsluiting. Dus voor telefoon weer voor dit merk gekozen.
13 April 2025
Menno Hartsema
Groningen
Ik ben al jaren lang een tevreden Secrid slimline wallet gebruiker maar de Valenta card protector is nog beter. Hopelijk komt er ook nog een slimline versie van de Valenta wallet. Een top product die ik met veel plezier aanbeveel. Mvg R. Smit
5 April 2025
Robert
Swifterbant
Binnen één dag afgeleverd.
1 April 2025
André
Enkhuizen
Ik gebruik de Valenta broekriem telefoonhouder al jaren. Mijn laatste heb ik 5 jaar dagelijks gebruikt zonder noemenswaardige slijtage. Mij nieuwe telefoon is iets groter, dus paste er niet meer in. Daarom nu een nieuwe gekocht. Tot nu toe naar volle tevredenheid.
23 March 2025
Gert-Jan
Amsterdam
Thank you for easy percedures to purchse but why there’s no shipment to Saudia Arabia?? There’re so many customers from Saudia Arabia like to buy their needs from Valentena but how without shopment to KSA?? Please solve this iusse ASAP for your Saudi clints. Greeting,,
22 March 2025
Abdullah