Zeker een aanrader!

Snelle levering. Goede kwaliteit tegen concurrerende prijs. prima.

Top service!

100% tevredenheid! Ik had maar enkele schroeven nodig en dat is nergens te krijgen door minimale ordergroottes.

Makkelijke site en snel geleverd echt top

Snel geleverd echt top

Geweldig, ook kleine bestelling, normale veezendkosten

Heel tevreden, snelle verzending, goede kwaliteit, goed verpakt, ook kleine zendingen, in 1 woord geweldig,

super

rvs schroeven besteld van het merk ivana (4,5x25),ik had er mijn twijfels over, maar ik heb ze getest in hardhout zonder voor te boren en ze zijn super sterk ,dus niet afbreken wat nogal eens snel gebeurd met rvs. verder bestelling snel geleverd voor een hele scherpe prijs . voor de rest alles goed geregeld met factuur en e mails ' voor mij is dit bedrijf een 10 waard .

Snel geleverd zoals besteld. Goede prijs en bezorgkosten. Had in assortiment wat ik nodig had, leek eenvoudig, maar was lastig online te vinden.

Heb de bestelling nog niet ontvangen

Moeilijk te beoordelen zo

Prima levering van wat ik zocht

De gewenste schroeven waar redelijk eenvoudig te vinden op de website, en na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden over alle fases van de levering.

Tevreden over alles.

Tevreden over alles.

Goede producten en goede prijs

Snelle professionele levering

kwaliteit en snelle levering

Zeker in deze corona tijd waar pakketdiensten achterstand hebben werd mijn bestelling snel geleverd

Snel en niet duur

Snelle levering, ruim assortiment, niet duur. Verpakken kan beter, doosje met losse ringen er in en de bodem was niet helemaal dicht.

Super service

Goedkoper dan de bouwmarkt en goede kwaliteit. Klein foutje bij de eerste bestelling qua maat van de bestelde bouten, dit werd direct zonder enige problemen opgelost en mocht de verkeerde bouten houden. De juiste maat bouten kwamen direct de dag erna. Zou alleen wel handiger en goedkoper voor jullie? zijn als het voor kleine bestellingen in een brievenbuspakketje bezorgd zou worden. Hoe dan ook top bedrijf, ik zou hier zeker weer bestellen,

goede kwaliteit en vlotte levering

het is fijn dat je artikelen los kunt bestellen en dat het dan betaalbaar blijft. ik ga zeker nog verder kijken op de site. ik heb veel schroefwerk enz. nodig.

Snel besteld en snel geleverd, erg prettig! Vooral in deze tijd...

Goede prijs en snel geleverd

Volledig volgens afspraak, prima service

Volledig volgens afspraak, prima service

snel geleverd

Duidelijke website, kwaliteit en snel geleverd.

per stuk bestellen en snel geleverd

Handig als je maar een paar schroeven nodig hebt en niet een bak van 100 die toch maar in de kast blijven staan. En ook nog gewone prijzen, je betaalt gemiddeld dan wel iets meer aan verzendkosten, maar al met al een goede oplossing

Duidelijke site, artikelen snel geleverd met eigen berzorgdienst

Mocht ik weer materiaal nodig zijn, schroef.nl

Niet goed te beoordelen

Enkel de levering van 1 doos schroeven is voor mij onvoldoende om een beoordeling van het bedrijf of de geleverde produkten te geven. Website ziet er goed uit en is duidelijk.

bedankt voor de snelle en complete levering

Prima webshop voor bevestigingsmaterialen.

Ik krijg geen enkele reactie

Ik krijg geen enkele reactie op mijn bestelling, op zijn minst verwachtte ik een mail, maar niets van dit alles. Ik hoop maar dat het alsnog goed komt, maar dat is maar afwachten dus.

Snel en netjes geleverd

Snelle en goede service

Ik had 160 schroeven besteld maar binnen 1 dag een heel doosje met 200 stuks gekregen. Zeer snelle levering en goede service.

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.