Snel en goed

Precies wat ik besteld had. Snel en goed. Aanrader!

Bestelling niet geleverd

Bestelling gedaan en betaald, maar Na ruim een week nog altijd niets ontvangen.

Overzichtelijke website goede service

Ik was op zoek naar een specifiek soort schroefje. Gevonden, besteld en snel geleverd. Ik geef jullie 10

Snel en mooi verpakt

Gekregen waar ik om vroeg.

Voldaan in alle opzichten

De bestelling is snel geleverd onder de moeilijke omstandigheden en voldeed aan onze verwachtingen

Heel tevreden

Snel verstuurd en perfecte communicatie

Ruim assortiment en vlotte levering

Erg prettig dat ik de door mij gewenste items per stuk kon bestellen, snelle levering en lage bezorgkosten. Een foutieve levering werd bijzonder snel en correct opgelost.

Goede service, snelle ontvangst

Goede service, snelle ontvangst goederen.

Prima service voor wat kleine onderdelen

Verpakking was enkel wat ongelukkig.een envelop in een envelop en dan compleet ingewikkeld met plastic.. Verder prima snelle levering van wat kleine onderdelen.

Precies wat ik verwacht had,

Duidelijke en overzichtelijke site Ik heb precies ontvangen wat ik verwachte en tevens zeer snel geleverd Zeer zeker een aanrader

Makkelijk, snel, overzichtelijk en compleet voor normale prijzen

Duidelijke webshop, overzichtelijk ingedeeld en artikelen makkelijk te vinden. Ook de beschrijvingen en afbeeldingen bij de artikelen roepen geen vragen op en maakt het makkelijk. De aflevering was ondanks de kerst- en nieuwjaarsperiode (en corona) ook nog eens snel. Alle artikelen waren apart per soort verpakt in papieren zakjes, want de meeste artikelen zijn per stuk of per klein aantal te bestellen zonder dat die al voorverpakt zitten in plastic doosjes die je toch weggooit, dus ook nog eens milieuvriendelijker. Een aanrader dus, beslist geen spijt van mijn eerste bestelling daar.

Snelle afhandeling, voordelig verstuurd

Had een klein aantal schroeven nodig. Deze zijn op de besteldag verstuurd, volgende dag in huis. Prettig is dat bestellingen onder de €10 met lage kosten verstuurd kunnen worden. Prima ervaring dus!

Gevraagd en geleverd in een razend tempo. Klasse!

Snelle en no nonsens levering

Zeer prettig dat je als particulier ook kan bestellen wat je nodig hebt, en niet gelijk een grote hoeveelheid hoeft aan te schaffen.

Alles klopt, snelle levering

Alles klopt, snelle levering

Goed snel geleverd dus heel goed in deze tijd.

Snelle levering, goed verpakt, scherpe prijs.

Top leverancier

Bij aflevering van mijn bestelling bleek een assortimentdoos schroeven aan 4 zijde kapot te zijn en de inhoud totaal door elkaar. Na een e-mail is er direct een nieuwe box opgestuurd en mocht ik de defecte behouden! Dit noem ik nog eens klantvriendelijk en een super service, menig bedrijf mag een voorbeeld hieraan nemen..Nogmaals bedankt voor de service en een dikke pluim!

snelle en correcte levering

oké

Netjes verpakt, mooi product, ruime keus en snelle verzending.

snelle service

zeer goed

Snel geleverd Juiste omschrijving

Snelle levering en mooie zwarte houtdraadbouten!

Prima service. Groot assortiment en snelle levering!

Snel gekregen wat ik besteld heb

Kit en sluitringen besteld en snel afgeleverd gekregen ondanks de kerstdrukte

Snelle verzending!

Paar dingetjes besteld, volgende dag in huis en goed verpakt.

Blankenstein 210

7943PG Meppel

Over Schroef

Schroef.nl is onderdeel van Van Dijk Ijzerwaren Vakhandel in Meppel. Het grootste assortiment kwalitatieve en professionele materialen. De juiste schroeven, pluggen, bouten, moeren, lijm en meer voor al je klussen. Voordelig thuisbezorgd.