Filters

10

Een prettig bedrijf

Zowel de offerte aanvraag,de prijs en het plaatsen en installeren van de panelen als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanrader

Klantgericht en snelle sevrice. Erg tevreden over de montage van de zonnepanelen en het aanpassen van de meterkast! Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht

Inmiddels liggen op ons dak al 10 jaar zonnepanelen, helaas ging de Growatt omvormer in storing maar wisten niet zeker of die daadwerkelijk kapot was of dat er iets met de panelen aan de hand zou zijn. Growatt gaf geen garantie meer en advies was ook om installateur erbij te betrekken. Meerdere lokale bedrijven benaderd maar niemand had tijd of zin om langs te komen om de storing te bekijken en bedrijf die ze erop had gelegd bestaat inmiddels niet meer. Per toeval Zonne Energie Oost contactgegevens gekregen, keurige website en werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Werd later die dag door technische ondersteuning teruggebeld en 2 dagen later al afspraak om alles door te meten. Exact volgens afspraak 7:30 werd alles doorgemeten. Inderdaad de omvormer was stuk. Door deze prettige manier van werken een offerte opgevraagd met tevens de vraag voor extra panelen op de overkapping. 2 dagen later de scherpe offerte al binnen. Na bevestiging kwam een week later een team van 3 man sterk de huidige omvormer verwisselen, de nieuwe panelen leggen met de extra omvormer. Afspraak dat ik zelf de kabel zou ingraven werd deze ruim op tijd gebracht zodat ik tijd had om hem in te graven. Het installatie team werkte erg netjes en omgang was ook zeer vriendelijk. (systemen werden aangemeld op de wifi en op moment ze vertrokken was alles werkend en meetbaar). Omvormers gaan blijkbaar 10 jaar mee maar mocht je uitbreiding/ vervanging of hulp nodig hebben zou ik Zonne Energie Oost zeker aanbevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel Bedrijf

Heb in januari 2023 contact opgenomen met Zonne Energie Oost voor de levering van een zonnepanelen pakket wat ik zelf wilde monteren. Offerte zag er keurig uit qua prijs en systeem en na akkoord is alles netjes binnen 3 weken geleverd zoals afgesproken. Prima begeleiding vooraf ondanks dat ik zelf ging monteren en ook toen ik het systeem draaiende had hebben ze netjes de Enphase app nog voor mij geïnstalleerd. Er zijn heel wat "çowboys" actief in deze branche op dit moment, maar dit bedrijf is zeer professioneel. Top

 • Aanbevelen? Ja
10

super tevreden

Scherpe prijs . Nette monteurs in werk en omgang .

 • Aanbevelen? Ja
10

helemaal TOP

Met ZonneEnergie Oost is het goed zaken doen. Duidelijke planning vooraf en afspraken worden goed nagekomen. Op de afgesproken dag staan ze met vijf monteurs voor de deur en zijn de panelen binnen een dagdeel geïnstalleerd. Goed denkwerk als de indeling van de panelen toch aangepast moet worden aan het dak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over Zonne Energie Oost

Snelle reactie na aanvragen offerte. Persoonlijk overleg hoe de panelen en de componenten geplaatst worden. Vakkundig personeel voor het plaatsen en inbedrijf stellen van de zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig.

Snelle offerte. Vakkundige montage. Pretige monteurs. Zeer vtevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

erg prettige leverancier om mee samen te werken

Zonneenergie Oost heeft hier in Augustus een 20.8 kWp installatie van enPhase geplaatst. gedurende het hele proces vanaf het eerste contact met Onno, tot het advies van Frank is het ons echt goed bevallen. men denkt mee, adviseert oprecht en meerdere opties. geeft helder aan wat voor/nadelen zijn van elke optie om vervolgens tot een heldere offerte te komen. De installatie zelf is echt keurig en super snel verlopen, zelfs met de aanzienlijke hoeveelheid panelen die we besteld hadden waren ze met iets meer dan een dag klaar. we genieten nu inmiddels van de royale opbrengst v/d installatie en kijken uit naar vele jaren van "gratis" energie. als er moet worden uitgebreid, zullen we dit zeker met het van Zonneenergie oost doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden met de Solarwatt zonnepanelen en de installatie door deze firma

Bewust gekozen voor Solarwatt glas/glas panelen met Enphase omvormers na het afwegen van alle mogelijkheden. Helaas lange levertijd van de gewenste panelen, maar de moeite waard. Zeer prettig team van zeer betrokken medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Zonnepanelen zijn volgens afspraak geleverd en geplaatst Montage team ruim voor de afgesproken tijd aanwezig, werkt netjes, de beugels op de juiste lengte, en goed geplaatst. Op dak en straat alles netjes achter gelaten. Compliment .

 • Aanbevelen? Ja
6

Panelen prima, afwikkeling btw miserabel!

Teleurstellend

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekende service en kwaliteit

Erg tevreden. Met mijn nieuwe installatie. Snel en vakkundig geholpen tegen een scherpe prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Vanwege de scherpe prijs kozen wij voor Zonne Energie Oost. Toen de zonnepanelen geplaatst zouden worden, kwamen we al pratend met de monteurs er achter dat we liever een systeem wilden wat makkelijker uit te breiden is. Dit met oog op de toekomst. Gelukkig kon dit allemaal nog geregeld worden op een later tijdstip. Wij begrijpen dat dit niet handig was voor de planning. Oscar, Kevin en Patrick jullie zijn klantgerichte vakmensen. Bedankt voor jullie advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed geregeld

Eerste gesprek top, monteurs over de vloer netjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden.

Super tevreden over alles. Monteurs waren erg vriendelijk en werken mooi vlot. Zonnepanelen liggen netjes op het dak zoals wij het graag wilden hebben. Erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden

Fijne omgang vanaf het eerste contact. Ook de leggers van de panelen waren vriendelijk en wisten na overleg wat er allemaal voor af besproken was prima uit te voeren. Dus een prima bedrijf die haar afspraken na komt. ps en de Ballen gehakt met brood waren ook lekker, maar ja die kregen ze van ons. :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle actie en service

De zonnepanelen zitten op het dak. Een miscommunicatie omtrent de omvormer werd snel opgepakt en aangepast( micro omvormers op panelen ipv omvormer in het huis). Zonne energie oost is goed en snel bereikbaar. Kortom we zijn tevreden en hopen dit te blijven

 • Aanbevelen? Ja
8

top geregeld

alles volgens afspraak geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en goed werk geleverd

Zeer tevreden over alles!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijke monteurs en de juiste vakmannen.

Prima geregeld alles

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima alleen jammer dat de indeling van de panelen anders op het dak gemaakt zijn dan afgesproken in de offerte. Kon volgens de monteurs niet anders...

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk geleverd

Na constatering dat er een gat in het dak zat en versleten pannen is de levering na afwachting stil gezet. Na een nieuw dak zijn de panelen geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en netjes geïnstalleerd

Ze waren ‘s morgens goed op tijd en rond het middaguur lagen de panelen erop en was de omvormer geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komt afspraken na en fijn in overleg!!

Het eerste bezoek van Onno was keurig en niet opdringerig. De verdere opvolging was prettig en er kon goed overlegd worden. De Jongens van de montage waren keurig en netjes. Blij mee!!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Zonne Energie Oost

Zonne Energie Oost levert en installeert hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen-systemen tegen concurrerende prijzen aan particulieren en bedrijven. Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden van uw dak te bekijken en uw wensen te bespreken. Aansluitend kunt u dan een op maat gemaakte offerte verwachten zonder verrassingen achteraf.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd