Hallo J, Bedankt voor uw mooie feedback. Goed te lezen dat u tevreden bent met de gang van zaken. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo J, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo Laurens, Bedankt voor uw feedback. Goed te lezen dat uw tevreden bent. Namens Patrick, Jeroen en Keano: graag gedaan! Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo Marlene Brockman, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo Maarten, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat wij u aan een passend zonnepanelen systeem hebben kunnen helpen. De betalingstermijn wordt van te voren uiteraard aangegeven in de offerte, zodat dit niet als een verrassing komt. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo Harry R. Enter, Bedankt voor uw beoordeling. En bedankt voor de tip/suggestie. Hopelijk betaald de belastingdienst uw btw teruggave snel uit. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Groetjes , Team Zonne Energie Oost
Hallo Hervormde gemeente Haren, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van het zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo W. Boelens, Bedankt voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo F Scheepers, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat alles werkt naar tevredenheid. Jammer dat er nog een monteur terug moest komen om de meterkast aan te passen. Gelukkig is dit inmiddels allemaal geregeld. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo J. Naber, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Hallo Gert Nijeboer, Bedankt voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen systeem. Groetjes, Team Zonne Energie Oost
Zonne Energie Oost levert en installeert hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen-systemen tegen concurrerende prijzen aan particulieren en bedrijven. Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden van uw dak te bekijken en uw wensen te bespreken. Aansluitend kunt u dan een op maat gemaakte offerte verwachten zonder verrassingen achteraf.