Heeft een totaal van 278 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews benadrukken snelle hulp bij storingen, duidelijk vakmanschap en een focus op veiligheid en kwaliteit. Klanten waarderen vakkundig advies en een nette, professionele installatie, met betrouwbare afspraken. Daarnaast vallen vriendelijke en prettige medewerkers op. Al met al blijft de service positief en aanbevelenswaardig.
Sterke punten
Vakbekwaam personeel
Goede service en afspraken nagekomen
Vriendelijke medewerkers
Gebaseerd op 5 reviews
Behulpzame en kundige service
Prettige ervaring zowel in het voortraject als tijdens de plaatsing van de panelen. Hele vriendelijke en behulpzame collega’s die zelfs even hielpen iets te verplaatsen. Zeer tevreden!
Immy
Zwolle
Goed advies, goede offerte, afspraken betrouwbaar nagekomen.
ZEO heeft me uitgebreid geadviseerd, ontwikkelingen gaan snel (omgaan met salderingsregeling/terugleverkosten/batterij etc). Nu is wel even afwachten hoe eea uitpakt.
Maar de dialoog was goed, de offerte ook (creatieve oplossing, leidde tot een relatief aantrekkelijke offerte) en het team heeft goed invulling gegeven aan de gemaakte afspraken. Goed bereikbaar, flexibel, mooie afstemming over het hetgeen er moest gebeuren en hoe dat ging gebeuren.
Tjebbe
Laren
Service gericht
Zonne Eenergie Oost heeft bij ons 12 zonnepanelen aangebracht.
Zeer prettige medewerkers die heel vakkundig te werk zijn gegaan.
Ben zeer tevreden met het contact.
Paul Simon
Almelo
Het dak eindelijk waterdicht
In 2013 had Zonne Energie Oost zonnepanelen op mijn huis geplaatst, maar inmiddels doet het bedrijf ook bouwkundige klussen. Ik had er een ander bedrijf bij gehad eind 2023, maar na het werk lekte het dak nog steeds. Het leek me het beste er een ander bedrijf bij te halen, en dat is Zonne Energie Oost geworden. Ze hebben niet alleen de betreffende plekken goed aangepakt, maar ook een aantal andere plekken van het dak waarvan ze gezien hadden 'dat het beter kon'. Daar ben ik heel blij mee. Vakmensen die goed meedenken!
3 July 2024
René
Bruchterveld
Snelle levering, goede prijskwaliteit en duidelijke informatie over de panelen in de bijlage.
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen. Heel erg bedankt!
24 June 2024
N.T.
Groningen
Een professioneel bedrijf die oplossingsgericht meedenkt
Voor onze VVE wilde we zonnepanelen en voor de bewoners ook de mogelijkheid om zonnepanelen aan te schaffen. Op deskundige wijze werd er met ons meegedacht in de mogelijkheden.
De installateurs waren deskundig en prettig in de omgang zowel naar hun collega’s als naar de bewoners.
24 June 2024
M.
Hoofddorp
zeer positief, snel, deskundig, netjes, vriendelijk
zie korte omschrijving
Beveelt niet aan
23 June 2024
H.
Hoofddorp
Prettige mensen, duidelijke uitleg vooraf, snelle levering , komt de afspraak na, netjes gewerkt. kt
Als boven vermeld
de Jonge
Uitstekend geregeld
Het plaatsen van de zonnepanelen bij mij in het appartementencomplex verliep vlekkeloos, zeer vakkundig personeel en behulpzaam
V.J.
Hoofddorp
Goed bedrijf, komt afspraken goed na.
Eerst 8 en later nog eens 4 panelen bij laten plaatsen. Beide keren snel , efficiënt en volgens planning geplaatst.
Gert
Goede kwaliteit en service, weinig geluidsoverlast
Goede kwaliteit en service, weinig geluidsoverlast
Gert
Vlotte levering
Vlotte levering en vriendelijk.
N.
Elim
Richard
Emmen
Duidelijk, snel, goed en goedkoop
Na een eerder succesvol project met 24 panelen in 2021 in Haren, in 2024 een succesvol project met 76 panelen voor 14 woningen van een VVE in Groningen.
Roelof
Haren Gn
Spoedig verlopen
Weinig aan toe te voegen, prettige club, goede prijs snel geholpen.
B.
Hardenberg
Leuke groep jongens, die het werk perfect deden.
A.
Rolde
Snel en vakkundig tegen een nette prijs
Snel en vakkundig tegen een nette prijs.
Erik
Dedemsvaart
snelle installatie en erg netjes gewerkt.
een nette groep installateurs die snel werken en meedenken zodat alles vlot verloopt.
Jan v Benthem
Hellendoorn
Systeem geleverd zoals beschreven
Jammer dat ze de installatie niet gelijk hebben aangesloten.
Johan
Zwartemeer
Snelle en nette installatie van een Airco
Zonne Energie Oost is afgelopen week met 2 monteurs langs geweest om de bestelde Airco unit te intalleren. Airco is opgeleverd volgens afspraak en er werd vanuit Zonne Energie Oost meegedacht aan extra maatregelen om de bekabeling weg te werken onder de dakpannen. Strak werk, ga zo door jongens!
5 June 2024
Edwin
Wierden
Zeer toegankelijk bedrijf , met korte lijnen en goed meedenkend.
Zeer positief en een aanrader voor een ieder.
28 May 2024
Jan derk Dokter
Klazienaveen
Prima bedrijf dat prima werk verricht en afspraken nakomt
Zonne Energie Oost heeft bij ons een laadpaal (wall-box) geplaatst en geïnstalleerd. Werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd en ze waren zeer flexibel, zoals aanpassingen uitvoeren in de meterkast vooruitlopend op de daadwerkelijke installatie ivm werkzaamheden van netbeheerder Enexis en het vooruit leveren van de grondkabel zodat we die zelf konden ingraven door onze oprit. Prima keuze achteraf.
17 May 2024
K.
Snelle, probleemloze levering
13 zonnepanelen, snel geleverd en keurig op het pannendak gemonteerd. Binnen twee weken nadat ik de offerte geaccordeerd had lagen de panelen stroom te produceren.
8 May 2024
Henk
Alteveer
Werken netjes met zeer goede service
Komen afspreken na, geven goed advies. Zeer tevreden.
7 May 2024
Marcel
Nuenen
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 278 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Zonne Energie Oost
Zonne Energie Oost levert en installeert hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen-systemen tegen concurrerende prijzen aan particulieren en bedrijven. Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden van uw dak te bekijken en uw wensen te bespreken. Aansluitend kunt u dan een op maat gemaakte offerte verwachten zonder verrassingen achteraf.