Beste Gerrit, Onze excuses dat er 214cm platen zijn geleverd in plaats van 244 platen. Dit is helaas in het magazijn mis gegaan. We komen deze woensdag de juiste platen leveren. We zullen er alles aan doen om alles volledig naar wens te herstellen. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling :). Wij doen er alles aan zo snel als mogelijk te leveren. Uw lichtkoepel was een niet voorraad artikel en dient dus eerst nog gepland te worden in de fabriek en vervolgens gefabriceerd. Daarna dienen we de lichtkoepel met eigen transport naar u toe te brengen. Hier gaan uiteraard steeds wat dagen overheen. Zodoende kon het helaas niet sneller. Veel plezier van uw lichtkoepel! Met vriendelijke groet, Kenny Anderson DaglichtDirect.nl BV