Goed advies en netjes op tijdgeleverd.

Goed advies en netjes op tijdgeleverd.

Professionele verkoop, en geen probleem als je de bestelling iets wijzigt

Professionele verkoop

goed te bestellen en goede levering

goed te bestellen en goede levering

Super service door DaglichtDirect. Ook over soort platen en bevestiging middelen

Super service door DaglichtDirect

Vraag via email snel beantwoord. Bestelling geplaatst en vlot geleverd.

Snel en vlot

Snel en vriendelijk antwoord mail terug met antwoord op mijn vragen, duidelijke montage instructies

Snel en vriendelijk

Helemaal tevreden

Helemaal tevred

Makkelijk te bestellen ,goede bezorging. en zoals op de site vermeld staat. zeer tevreden

lichtkoepel vervangen

Ben zeer tevreden over de prijs, de kwaliteit van de golfplaten en de afgesproken levertijd.

Ben zeer tevreden over de prijs

makkelijk bestellen en snel geleverd

makkelijk bestellen en snel geleverd

Correcte levering, snel, goede service. Goed product!! Lang naar gezocht. Wij zijn er blij mee! Fam.Bekkers

Correcte levering

Heel tevreden. Tegen een klein probleem aangelopen, maar dat is per direct opgelost.

Heel tevreden

Snel leverbaar.

Snel leverbaar.

De golfrol werd met eigen vrachtwagen gebracht. Prima materiaal. Ook handig: de afstandhouders onder de golf, waardoor je de plaat goed vast kunt schroeven, zonder hem te pletten. Helemaal tevreden !

De golfrol werd met eigen vrachtwagen�

goede info en snelle service

goede info en snelle service

Service aan huis was uitstekend! Netjes geleverd!

Service aan huis was uitstekend

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Het leek zomaar een stukjr kunststof voor 90 euro. Het werkt heel goed qua warmte - houd prima tegen- en laat toch heel veel licht door. In 10 minuten aangebracht. Ik kan natuurlijl nog niet zeggen hoe lang het in tact blijft, ben benieuwd. Met name houdbaarheid elastiek en kun je dat zonodig vervangen?

Het leek zomaar een stukjr kunststof�

Ik heb een klacht/vraag gesteld, maar geen reactie gehad.

Ik heb een klacht/vraag gesteld

goed product, snelle levering....

goed product

Goede website, de polycarbonaat golfplaat kon gemakkelijk besteld en opgehaald worden in Gorinchem. Kwam met een grote auto, maar de plaat van 153x106 cm was opgerold tot een pakketje van 153x30 cm. Ik had het dus met de Twingo van mijn vrouw kunnen ophalen. Zou meer toch dan �12.- gescheeld hebben qua benzine. Volgende keer beter doorvragen, haha. De plaat is wel ongeschonden thuis gekomen!!

Belevenissen met een golfplaat.

Zeer snelle levering en goed.

Zeer snelle levering en goed.

Makkelijke website, bestelling heel eenvoudig Prachtige golfplaten Goed mail verkeer, keurig nette en snelle levering

Prachtige golfplaten

leveringen altijd stipt

korekte firma

Van advies tot aflevering 100%

Van advies tot en met aflevering 100%

Kervel 28

5061WH Oisterwijk

Over DaglichtDirect.nl

DaglichtDirect.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige daglichtoplossingen, met name lichtdomeinen en lichtpanelen. Het bedrijf heeft als doel om binnenomgevingen te verbeteren door natuurlijk daglicht naar ruimtes zoals serres, badkamers, carports en platte daken te brengen. Ze richten zich op het aanbieden van in Nederland geproduceerde producten en leveren direct aan huis met concurrerende prijzen en duidelijke garanties. Met een sterke focus op klanttevredenheid bieden ze deskundig advies voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hun assortiment omvat een variëteit aan lichtdomeinen, zowel geventileerd als niet-geventileerd, en lichtpanelen, naast andere accessoires.