Lage prijs, ergens anders betaal je er meer voor.

Duidelijk en snel

Zie boven

Goed geregeld

Mooie winkel Prijs kwaliteit goed Min puntje verzend kosten

Netjes en snel bezorgd

Verliefd op deze 3 salontafeltjes. Ze waren snel en netjes ingepakt bezorgd. Ze staan fantastisch in mijn woonkamer.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Bestelling zeer snel geleverd, tegen een mooie prijs/kwaliteit verhouding

Best

Excellent quality

Redelijke prijzen voor salontafel

Salon tafel besteld, goede kwaliteit voor redelijke prijzen

Super ervaring

Niet duur en snel geleverd

Niets anders dan lof.

Na mijn eerste aankoop, welke goed zeer goed was bevallen, heb ik weet iets gekocht. De redenen waren De snelheid waar mijn aankoop geregeld werd en de kwaliteit. Echt een aanrader

Mooie meubels snel bezorgd

Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Snel verzonden.

Snelle levering: mooie kwaliteit salontafeltjes!

Uitstekend!

Hele snelle levering, keurig verpakt en mooie kwaliteit tafels voor een lage prijs. Erg tevreden!

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ik heb een set van drie salontafeltjes besteld voor €100, en ik ben echt onder de indruk. De tafeltjes zijn groter dan ik had verwacht en zien er fantastisch uit. De bestelling werd snel verwerkt; ik had hem vrijdag besteld en maandag was hij al verzonden. De levering was ook super snel. Alles bij elkaar een geweldige ervaring. Zeker een aanrader!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Prachtig mooie tafels voor een lage prijs!

Salontafel set gekocht voor nog geen €100, prachtige kwaliteit en super mooi!

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit

Snelle levering goed verpakt en een mooi product ontvangen

Redelijk

Waren helaas beschadigd, maar samen opgelost

Na 2 foutieve leveringen toch netjes de wandplankdn ontvangen

2x tevergeefs een bezorger aan de telefoon gehad omdat 1x huisnummer op etiket ontbrak en 1x het pakketje toch niet in de bus zat. Uiteindelijk is dit goed opgelost door Vintage Carpets en heb ik dezelfde week de wandplanken nog ontvangen. Blij met de wandplanken!

Sneller levering, en goede kwaliteit

Een dressior besteld, snel geleverd en mooie en goede kwaliteit.

Fantastisch vloerkleed

Ben echt ontzettend blij met mijn vloerkleed. De kleuren zijn precies zoals ze online staan. Ook de levering ben ik zeer tevreden over, super snel. Wat voor mij ook heel belangrijk was, dat het heel makkelijk is om het te stofzuigen ivm allergie.

Snelle levering, mooie industriele mango wandplank

Snelle levering,goed ingepakt en mooi product!

Positief

Super kleed! Erg mooi van kleur en snel geleverd!

Fijne website met genoeg keus! Kleed was snel binnen. De woonkamer heeft meteen meer sfeer :D

Simpel en goed

Simpel te bestellen Komen afspraken na

Ambachtsring 23 K

1969NH Heemskerk

+31 6 82040905

Over Containeruitverkoop.nl

Container Uitverkoop is een webshop gericht op aanbiedingen en lage prijzen, met als doel de goedkoopste van Nederland te zijn. Onze gevarieerde collectie omvat tafels, vloerkleden en accessoires, voortdurend vernieuwd. We garanderen scherpe prijzen en super snelle bezorging: binnen 1 tot 3 werkdagen.