Mooie meubels, goede bezorging

Pakket kwam netjes op tijd en was goed ingepakt. Klantenservice ook super!

Mooi kleed

Erg mooi kleed geleverd gekregen. Voldoet aan de beschrijving en verwachting. Snelle levering!!

Snel geleverd en mooie spullen. Betrouwbaar site,zeker

Niet proactief

Na het plaatsen van de bestelling blijft het stil vanaf de andere kant. Geen reactie of bevestiging, helemaal niets. Na een aantal weken zelf maar telefonisch contact opgenomen en kreeg ik ook nog eens te horen dat het 8 weken ging duren.

Prachtige stoelen snelle levering

Deze stoelen online besteld, stonden bij loods 5. Zitten heerlijk en waren een dag later al verzonden!

Ruime keus en snelle service

Hier kun je vaker vloerkleden, tafels, kasten, stoelen, banken, wanddecoratie en woonaccessoires kopen. En dat heb ik natuurlijk reeds gedaan ;)

Een uitnodigend hoekje

Wij hebben een salontafel en twee keer een poef aangeschaft via Vintage Carpet en wij zijn erg tevreden. We hadden in ons kantoor een hoekje over wat we graag gezellig en toegankelijk wilde maken en dat is zeker gelukt. Goede kwaliteit, netjes afgeleverd.

Correct geleverd en verpakt

Alles is vlot verlopen, de planken zijn mooi, een beetje ruw afgewerkt maar hoort bij de industriële stijl

Erg snel!

De levering was erg snel! Ik ben zeer tevreden

alles wat je als klant verwacht

Wij hebben een prachtig karpet besteld, betaald en ontvangen en dat geheel conform de service die men belooft, top !!

Erg tevreden

Super mooie wandplanken online besteld. Ze zijn van erg goede kwaliteit! Het pakket werd snel en zeer goed verpakt geleverd. Ik ben er erg blij mee en zou een bestelling bij Vintage Carpet zeker aanraden! Top!!

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Een karpet en dan met namen de kleur online kiezen vonden we spannend. Maar ons snel geleverde karpet is perfect! Goeie kwaliteit, voldoet volledig aan de verwachtingen.

Super snelle levering, van een heel mooi product

Duidelijkheid op de site, goede foto's van product, zeer tevreden over de levering en het product

Binnenkort weer wat bestellen.

Hele mooi setje Mangohouten planken besteld. Snel geleverd, en vooral duidelijke communicatie over de bestelling. Binnenkort weer een bestelling plaatsen aangezien ze veel leuke spullen hebben.

Voldeed aan verwachting

Snelle levering en mooie kwaliteit vloerkleed.

Een goed product

Vlotte levering,

Snel geleverd en goed verpakt!

Wat je bestelt krijg je snel en goed thuis geleverd!

Dragers van hout gekocht aan de muur, 2 stuks. Zien eruit zoals op de website, snel thuisbezorgd en superblij mee!

Bestelling geplaatst en volgens de verwachte levertijd geleverd. Duidelijk informatie, alles zo als het wenselijk is. Beveel het zeker aan!

Een combinatie van staal en warm hout.

Prachtige meubels. Warm hout met zwart staal. Salontafel, kast en tvkast gekocht. Mooi om te zien en passend in elk interieur. Onze woonkamer knapt er van op. Makkelijk in onderhoud. Levering perfect en op afspraak bezorgd, binnen 2 dagen in huis. Wij zijn er erg blij mee!

Perfect!

Beautiful table, very well done and easy to assembly. The wood and metal parts look great! Very happy with my purchase. Recommend

Kwaliteit- prijsverhouding perfect!

Stevig kleed, mooie afwerking. Kleuren zijn in het echt donkerder. Snelle verzending! Kortom een goede ervaring!

Snelle, vlotte en correcte levering

Alles verlopen zoals het hoort. Zeer tevreden!

Makkelijke website, snelle levering,

Ambachtsring 23 K

1969NH Heemskerk

+31 6 82040905

Over Containeruitverkoop.nl

Container Uitverkoop is een webshop gericht op aanbiedingen en lage prijzen, met als doel de goedkoopste van Nederland te zijn. Onze gevarieerde collectie omvat tafels, vloerkleden en accessoires, voortdurend vernieuwd. We garanderen scherpe prijzen en super snelle bezorging: binnen 1 tot 3 werkdagen.