Als vanouds tevreden

Keurige levering en goede kwaliteit.

Had het echt niet zó goed verwacht!

Ik was een beetje sceptisch toen ik met de kuur begon, omdat ik natuurlijk niet wist wat de bijwerkingen en gevolgen zouden zijn. Wel wilde ik het erg graag doen om mij beter te voelen in mijn lichaam. De eerste dag ging eigenlijk veel beter dan verwacht. Geen last van honger en meer dan genoeg energie om te gaan sporten. De tweede dag kreeg ik een beetje last van vermoeidheid, maar dat duurde maar voor eventjes. De derde dag ging ook weer erg makkelijk voorbij. Als ik ernaar terugkijk had ik zelfs een langere kuur willen proberen! Het enige wat ik miste was het kauwen op iets, maar verder is dit geweldig! 3 KG in 3 dagen eraf en ik heb mij nooit beter gevoeld. Ik raad het iedereen zeker aan en ik kan niet wachten om het weer te kunnen doen.

Heerlijk….

Ik kon maar niet afvallen en wilde mijn lijf resetten en kwam uit bij jullie. Heb de 3 dagen detox gedaan! Alle shotjes waren heerlijk behalve de rode kool. Geen hongergevoel gehad en vond het jammer dat ik klaar was. Resultaat na 3 dagen. Rustige huid, energiek en 3 kg kwijt… super blij!! Ga dit vaker doen!

Smaakvolle sapjes

Lekker sapjes, prima product! Komen na wat ze beloven.

Vurrukkuluk !!!

Mooie combinatie van groenten en fruit waardoor de smaak elke keer een verrassing is.

Niks voor mij.

Helaas niks voor mij. De smaken zijn mij vies tegen gevallen, aan elk flesje zat naar mijn idee een aarde smaak. Ook vond ik alle smaken op elkaar lijken, hierdoor ging het mij helaas al snel tegenstaan om de sap überhaupt te drinken. Ik had verwacht dat de sap iets dikker zou zijn, het was echt een waterachtige substantie. Wel 1 kilo kwijt, maar dat kan ook zijn omdat ik op dag 2 en 3 liever niks binnen kreeg, dan de sap…. Smaken verschillen natuurlijk, maar voor mij helaas nooit meer.

Het viel flink tegen

Het bestellen ging goed, de levering was snel en netjes. Alles kwam bevroren binnen. Ik begon met goede moed. De honger en hoofdpijn had ik ingecalculeerd maar wat erg tegen viel was de smaak. De flesjes hadden een soort van muffe, grond smaak en vieze nasmaak. De flesjes gingen steeds meer hetzelfde smaken en gingen me steeds meer tegenstaan. Ik heb het 2 dagen volgehouden. Ik had voor 5 dagen besteld. Heel erg jammer…..

Goed vol te houden!

Na de sapkuur van Dr. Veggie van 3 dagen voel ik me goed en ben ik 2.2 kg lichter. De sapjes waren best wel lekker, dus het was geen straf om er elke 1,5/2 uur 1 te nemen. Wel had ik trek in alles wat ik nu niet mocht, maar ik vond het leuk en effectief om te proberen.

Lekkere sapjes en shots

De sapjes en shots zijn heerlijk. Ik heb de 3 dagen basic detox gedaan. Ik heb vaker een sapkuur gedaan, dit was de eerste keer bij dr. Veggie en het beviel me prima. Als single moeder van een peuter, waar de maaltijd momenten centraal staan, is het lastig om uit te leggen waarom we 3 dagen niet samen eten. Buiten dat is de sapkuur goed bevallen en ben ik het meeste overtollig vocht weer kwijt en voel ik me weer een beetje ge-reset.

een andere ervaring van groente

vult prima geen honger gevoel , goed beschreven over de dag vond het soms wat te veel doorgeschoven naar een volgende dag van 3 dagen 5 dagen gemaakt (ontbijt normaal niet , maar naar 1 dag weet je toch dat je in de morgen wel moet nemen) merk toch dat veel drankjes gezoet waren en niet altijd de juiste smaak naar boven kwam soms wat eentonig hou niet van zoet

Uitdagend maar veel van geleerd

Het was voor mij vooral een mentale uitdaging om niet af en toe wat te snacken tussendoor. Het honger gevoel bleef voor een groot deel van de 3 dagen weg. Wel weet ik dat langer dan 3 dagen voor mij te uitputtend zou worden en ik heb ook niet veel fysieks gedaan tijdens de detox om het haalbaar te maken. Het besef dat mijn lichaam niet extreem veel nodig heeft, heeft mij van een aantal slechte gewoontes afgeholpen.

Smaakvolle sapkuur, goed vol te houden

Boven verwachting heerlijke sapjes. Heb totaal geen honger gevoel gehad, bij deze sapkuur krijg je net iets meer sapjes dat maakt echt een verschil.

Geen aanrader

Na twee dagen gestopt, ziek van geworden en zo slap als een vaatdoek. Heb ervaring met detoxen/vasten, maar dit nog nooit meegemaakt.

Zeer geslaagd en smaakvol.

Prijs kwaliteitverhouding is heel goed. Smaak is prima daardoor goed vol te houden.

Alles perfect aangeleverd en een fijn schema erbij! Werkt zoals beschreven. De sapjes zijn goed te doen, sommige zelfs lekker! Ik zou het zo weer doen!

Echt super lekker!

Top: ik was een beetje bang hoe het zou smaken. Ik hield mijn neus voor de zekerheid dicht, maar de drankjes zijn gewoon lekker! Tip: Al dat plastic zat mij wel dwars. Las dat het van gerecycled plastic was maar zo zag het er niet uit en sowieso niet helemaal 2022. Ik heb alles maar afgewassen en bewaard voor als ik zelf shakes ga maken voor onderweg.

Gevarieerde sapjes die me een reset gaven die ik nodig had

Netjes geleverd, gevarieerde smaken.

Aanrader!

Sapjes waren erg lekker. Zat geen enkele bij die niet te doen was, waar ik initieel wel een beetje bang voor was. Voelde me vol genoeg aan het eind van de dag en had ook totaal geen lekkere trek. Sapjes zijn lang houdbaar in de vriezer, wat top is als je de cleanse niet volledig afmaakt. Uiteindelijk ruim een kilo kwijt, maar nog belangrijker voor mij is dat ik me helemaal fit en energiek voel.

Werkt goed!

De levering verliep goed. Goed gevroren flesjes. De smaken zijn allemaal erg goed te doen. Geen honger gehad door het schema wat goed te volgen is! Ik raad het aan en ga het zeker nog een keer doen.

Eindelijk een smaakvolle DETOX kuur

Ik heb veel DETOX kuren geprobeerd maar vond niets lekker. Ik hèb 3 dgn hot & cold gevolgd. Heb geen honger gehad, sapjes zijn afwisselend en smaakvol. Uitkomst is het warme soepje in de avond. Ik ga het zeker vaker doen. Energie voor 10 en eindelijk geen after lunch dip meer. Ben ruim 3 kg kwijt na 3 dgn en voel me weer energiek.

Even wennen

Het is even wennen aan de smaken maar het bevalt zeer goed

Duidelijke site, levering als afgesproken

Na mijn bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de aflevering. Dat is erg handig. Sapkuur van 3 dagen is prima te doen. Geen hongergevoel en sapjes en shows zijn lekker.

Slechte bezorging

Bezorger heeft niet aangebeld of is uberhaupt in de straat geweest Voorniets verwacht

Poeh het is achter de rug

Wat bijzonder om te merken wat het met je lijf en geest doet het detoxen. De sapjes de eerste dag hadden nog een lekkere smaak maar op de laatste dag was mijn smaak al zo veranderd dat het mij ging tegen staan. De luchten van normaal eten was het zwaarst vooral avond eten. Ga nu merken wat het heeft gedaan de weegschaal geeft in ieder geval aan dat er 2 kilo van is dus dat is mooi mee genomen.

Voldoet aan verwachting!

Duidelijke instructie voor gebruik. Keurig verpakt. Heldere communicatie,