Ik heb vaker een detox gedaan van verschillend aantal dagen maar drie dagen bevalt mij het beste. Dit was de eerste keer een detox van dr. Veggie en het bevalt onwijs goed. Je hoeft niks voor te bereiden en de sapjes zijn de perfecte grootte dat je het in een keer achterover kan slaan als je de smaak niet zo lekker vind. Sommige smaakjes vind ik iets minder omdat het aards smaakt maar nog steeds wel te doen. Ik heb ook zeker een vol gevoel en vernieuwde energie na een sapje. Top! Ben benieuwd hoe het voelt als ik klaar ben en ik weer rustig kan gaan opbouwen met eten.
Hi Dorien, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat onze detox jou zo goed is bevallen. Wij vinden het inderdaad belangrijk dat onze klant zich volledig kan focussen op zijn detox en dat alles dus tot in de puntjes is geregeld. Mocht je in de toekomst wat sapjes willen omwisselen met andere sapjes kun je ons altijd een berichtje sturen. Wij regelen dit graag voor je! Met vriendelijke groet, Annemie
Levering en hele proces verliep vlot. Duidelijke uitleg over het gebruik bewaren. Lekker spul trouwens:)
Hi Murat, Dank je wel voor je review en cijfer. Wij zijn heel blij te horen dat alles zo goed is gegaan met je bestelling. Goed om te horen dat je de sappen lekker vond en dat je veel hebt gehad aan de informatie die je hebt gekregen. Met vriendelijke groet, Carola
Het was moeilijk om vol te houden, maar de kwaliteit en de bezorging van de producten is het geld meer dan waard. Bedankt voor de service! :)
Hi Andrea, Dank je wel voor je review en cijfer. Ondanks het voor moeilijk was vol te houden is het je wel gelukt echt super goed. Leuk om te horen dat je tevreden bent over de sappen en de bezorging. Met vriendelijke groet, Carola
Die sappen zijn super lekker.
Hi Raluca, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je de sapjes super lekker vindt. Met vriendelijke groet, Annemie
Het idee is goed maar ik vond de sapjes zo vies dat ik na 1 dag ben gestopt. Ik heb geen vergelijking met andere aanbieders maar dit is duidelijk niets voor mij.
Hi Nienke, Wat jammer om te lezen dat de sappen jou niet zo goed zijn bevallen. Onze sappen bestaan uit minimaal 70% groenten, dit kan er soms voor zorgen dat je aan de smaak moet wennen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik drink nu sinds een week iedere ochtend voor mijn ontbijt één van de shotjes en ik vind het echt zalig. Heel verfrissend en een super goed begin van mijn dag.
Hi Jolanda, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat jij elke ochtend begint met een shotje van Dr.Veggie. Laat ons weten welke smaak jij de lekkerste vond. Blijf zo doorgaan en geniet van het gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
De sappen zijn lekker en er is genoeg variatie om het vijf dagen vol te kunnen houden. Ik voelde me er prima bij. Helaas wel veel plastic flesjes, die (vooralsnog) niet hergebruikt kunnen worden.
Hi PJ, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de sappen je goed bevallen zijn. Gelukkig produceren wij onze sappen in 100% gerecycled PETflessen. Als je deze bij het plastic afval weggooit, worden ze weer hergebruikt voor andere producten. Mocht je hier nog vragen over hebben, hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik heb de eerste 2 dagen wat lichte hoofdpijn gehad. Geen trek gehad gedurende de kuur. Uiteraard is het lastig als het gezin s avonds heerlijk zit te eten en jij daar met een sap bij zit. Maar dat geeft een extra goed gevoel als je het wel hebt volgehouden. Na de drie dagen ben ik 2 kg afgevallen en voelt m’n lichaam opgeruimd. Goede service qua levering. Tevreden klant dus!
Hi Puck, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Super leuk om te lezen dat jij tevreden bent over de gehele ervaring. Je mag enorm trots zijn op jezelf dat je het hebt volgehouden. Wij wensen je veel succes met je gezonde levensstijl en geniet van het fijne gevoel. Met vriendelijke groet, Annemie
Fijne communicatie over de levering. Sapjes inn lekker.
Hi Sofie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Annemie
Het werd goed bevroren bezorgd en het past makkelijk in de vriezer. De flesjes hebben een handig formaat. De kwaliteit was ook goed en natuurlijk was het ene flesje lekkerder dan de ander maar dat is smaak. Ik was in het begin best sceptisch maar ik ga het zeker over een tijdje nog een keer doen.
Voor de eerste keer een detox schema van 3 dagen gedaan is me goed bevallen . Geen honger gehad en de koffie niet gemist de eerste dag lichte hoofdpijn gehad daarna niet meer. Had gerust nog 2 dagen meer volgehouden Ben 3.5 kilo kwijt. De sapjes waren lekker , echt een aanrader
Hi Annie, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat de detox jou goed is bevallen en dat je de sapjes lekker vond. Volgende keer 2 daagjes extra proberen, maar nu lekker genieten van het fijne en verdiende gevoel. Met vriendelijke groet, Annemie
Iedere sap die ik geprobeerd heb is echt heerlijk. Je krijgt op een gemakkelijke manier zo extra groenten binnen.
Hi Maret, Bedankt voor je mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je zo van onze sapjes geniet. Onze sapjes zijn inderdaad een ideale aanvulling om extra groenten binnen te krijgen. Wij wensen je een fijne dag toe, Met vriendelijke groet, Annemie
Ik werd er helemaal niet goed van, ik ben nu ook ziek een aantal dagen na de sapkuur. Ik deed de sapkuur als probeersel, om te kijken of ik er meer energie door kon krijgen, maar voor mij is het compleet het tegenover gestelde. Ik eet zelf al erg gezond, vegan en geen alcohol en ik sport bijna elke dag. Ik kon tijdens de sapkuur NIET functioneren en naar mijn menig nu ik het geprobeerd heb is het niet goed om je lichaam door zo'n stress reactie heen te laten gaan. Als je je fitter wilt voelen begin dan gewoon met gezonder eten en meer bewegen, ipv zo'n heftige korte termijn oplossing. Luister vooral goed naar je lichaam. Mijn lichaam zei heel hard STOP De sapjes waren wel lekker, behalve de rode kool haha, maar ik drink liever sapjes samen met mijn normale voeding.
Hi Elizabeth, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat jammer om te horen dat de sapkuur niet helemaal naar verwachting is gegaan. Een detox sapkuur is helaas ook niet voor iedereen/elk lichaam bestemd en is zeker niet eenvoudig. Je hebt er goed aan gedaan om naar je lichaam te luisteren. Wij zijn het volledig met je eens dat je buiten de sapkuur om ook gezond moet blijven leven. Voor vele mensen is een sapkuur juist de eerste stap naar die gezonde levensstijl die jij al hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Bezorging was op tijd. De flesjes waren nog bevroren en zo gelijk weer de vriezer in gedaan. Ik heb mij niet gewogen en kan dus niet zeggen of ik ben afgevallen, maa het lijkt mij wel logisch dat je wat gewicht verliest. De eerste dag had ik wel mega hoofdpijn (ben verslaafd aan koffie) maar de dagen daarna ging het eigenlijk wel goed. De zoete drankjes zoals wortel en paprika, werd ik zelf een beetje misselijk van, deze zijn denk ik net even te zoet voor mij. De smaken zijn goed! Heb 2x 5 dgn Detox besteld. Ik moet morgen nog dan zitten de 5 dagen er alweer op en de overige flesjes bewaar ik voor een andere keer:)
Hi Saartje, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Ondanks dat jouw eerste dag minder meeviel, vind ik het mooi dat je hebt doorgepakt. Fijn dat je smaken naar wens waren en dat jij ervan genoten hebt. Wij wensen je heel veel succes met je gezonde levensstijl! Mochten wij je nog ergens mee helpen, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Annemie
De sapkuur ging mij gemakkelijk af. Door iedere twee uur een sapje te drinken had ik geen behoefte aan extra tussendoortjes. Mijn darmen waren na de kuur rustiger dan voorheen. Ik probeer nu zoveel mogelijk vegetarisch te eten.
Hi Anouk, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Wij vinden het fijn om te horen dat je lichaam rustiger geworden is. Mocht je inspiratie nodig hebben voor leuke recepten, mag je ons altijd sturen! Met vriendelijke groet, Annemie
Alles verliep,zoals je dat altijd zou willen. Op tijd en op een vriendelijke manier.
Hi Mieke, Bedankt voor je hele mooie review! Super fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Annemie
We zijn vandaag gestart ....dus wat dat betreft kunnen we nog niks melden. Maar de bezorging is in een woord geweldig. Ik wil na de kür bet nog reageren.
Hi Jeanne! Dit is een hele fijne eerste review! Fijn om te horen dat de service helemaal naar wens was. Wij zijn erg benieuwd naar je detox sapkuur ervaring. Mocht je nog vragen hebben, horen wij het graag. Wij wensen je alvast heel veel succes met je sapkuur! Met vriendelijke groet, Annemie
Top ervaring, goede prijs kwaliteitverhouding. Goede smaak, maar de flessen. Kunnen die niet een soort van statiegeld hebben? Of geleverd worden in een biologisch afbreekbare variant? De enige reden dat ik dit niet zal aanraden of weer gebruik van zal maken is omdat ik dagelijks zoveel extra waste heb.
Hi Odile, Bedankt voor je review en feedback over de flesjes! Fijn dat wij jou deze top ervaring hebben kunnen geven. Over de flesjes heb ik ook goed nieuws! Onze flesjes zijn namelijk uit 100% rPET gemaakt. Dat is een verpakking dat na consumptie volledig gerecycled kan worden, mits jij het bij het plastic afval hebt weggegooid. Dit zorgt er voor dat onze flesjes na gebruik een nieuw leven krijgen! Mocht je hier nog vragen over hebben, hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik heb al eens vaker een detox met sappen gedaan. Vaak met hoofdpijn. En misselijkheid. Dit keer de sapkuur zonder problemen en met minimaal honger gevoel kunnen doen. Blij dus!
Hi Ingrid, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Ondanks je vorige ervaringen zijn we erg blij dat je het nog een keer hebt geprobeerd. Dat onze sapkuur jou zo goed is bevallen maakt ons erg blij! Wij zijn trots op je dat je deze sapkuur hebt volgehouden! Met vriendelijke groet, Annemie
Dit is de tweede keer dat ik de drie daagse detoxkuur gebruik. Het heeft mijn immuunsysteem zeker een boost gegeven en ik voel me top!
Hi Melissa, Leuk dat wij jou voor de 2e keer hebben kunnen voorzien van onze sapjes en dat je hier heel erg tevreden over bent! Melissa blij = wij blij!! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Geniet van het fijne gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Sapjes smaakten beter dan verwacht! Daarnaast ruim 4 kg afgevallen door de 3 daagse Detox kuur! Aanrader voor als je gezonder wil gaan leven en een boost nodig hebt.
Hi Michel, Wat leuk om jouw review te lezen! Bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn blij dat we jou deze ervaring hebben kunnen geven. Heel veel succes met je gezonde levensstijl! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik wilde al heel lang een keer een sap Detox doen en nu eindelijk eens gedaan. Het viel me echt alles mee! Tuurlijk heb ik wel trek gehad maar na elk sapje krijg je toch een soort energie boost. Ik ga dit zeker vaker doen, ik voel me mega gezond!
Hi Pup, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Wat leuk om te lezen dat je de stap hebt genomen om het te doen en dat alles naar wens was. Wij vinden het super om te lezen dat je van elk sapje hebt genoten en er een energie boost van kreeg. Wij wensen je heel veel succes met je gezonde levensstijl! Met vriendelijke groet, Annemie
De sapjes smaakte goed, veel afwisseling. Tuurlijk zit er af en toe één bij die je zelf wat minder lekker vind (biet;)). In de avond merkte ik wel dat ik behoefte had om op iets te kauwen. Zo nam ik ‘s avonds een half tartaartje of iets gebakken groente. Alles bij elkaar voelde ik mij fitter en ben ik circa 3,5 kilo afgevallen. Ik ga het zeker nog eens doen!
Hi Kirsten, Bedankt voor je review en de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Weet dat je ons de volgende keer altijd mag vragen om de biet met een ander sapje te vervangen ;). Dat doen we graag voor je. Super leuk om te lezen dat jij je fitter voelt en zoveel bent afgevallen. Wij zien je graag terug komen! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik was zeer aangenaam verrast door het nauwelijks honger hebben!
Hi Brenda, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met Dr.Veggie en dat je tijdens je sapkuur nauwelijks honger hebt gehad. Mochten wij je de volgende keer ergens bij kunnen helpen, mag je ons altijd een mailtje sturen! Met vriendelijke groet, Annemie
I feel so much lighter and more energetic, wonderful! Not easy but glad I did it!
Dear Jasmin, Thank you so much for your review! So nice to hear you are feeling much lighter and more energetic. We are very proud of you! Keep up the good work, Kind regards, Annemie
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk