Echt heerlijke sapjes!. Enige nadeel is dat de bezorging i een tijdsvak van 3 uur zit die daarna ineens verschoven werd na nog eens 2 uur later. Ik moest dus de halve dag thuisblijven. Maar de sapjes smaakte echt heel goed, het zijn er genoeg! Zeker een aanrader om hier je sapkuur te gaan doen.
Hi Michelle, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen! Wat jammer om te horen dat de bezorging niet helemaal volgens plan is verlopen en dat je daardoor een halve dag thuis hebt moeten blijven. Dat zijn we niet van onze vervoerspartner gewend en wensen ons hiervoor te excuseren. Uiteraard vinden wij het wel heel fijn om te horen dat onze sapjes het goed hebben gemaakt en dat jij ons aanraadt! Proost op de overwinning van je detox sapkuur. Mochten wij je in de toekomst nog met iets kunnen helpen, horen wij graag van je! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik heb de sapkuur van 3 dagen gedaan. Ben erg tevreden. De sapjes smaakte goed. Die met paprika vind ik iets minder maar is supergoed voor je huid. Doordat ik de week ervoor al begonnen was. Was het goed vol te houden. Ik raad het het iedereen aan. Ben. 3 kg kwijt en heb weer energie voor tien! Ik ga lekker door nu. Ben weer bewust wat ik eet en heb dat zetje naar gezonder leven weer opgepakt.
Hi Irene, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Wij vinden het heel fijn om te horen dat jou alles goed beviel. Wat goed dat jij jezelf goed hebt voorbereid op deze stap. Mocht je in de toekomst liever een sapbox/-kuur zonder paprika willen, zorgen wij daar uiteraard graag voor! Wij zijn trots op je dat jij deze stap hebt gezet, doe zo verder en geniet van je gezondere levensstijl! Met vriendelijke groet, Annemie
De website is duidelijk. De uitleg is goed. Kan over de smaken nog niet veel zeggen, ben net begonnen. Tot nu toe, zeer tevreden!
Hi Sabrina, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te horen dat alles tot nu toe goed is bevallen. Wij wensen je heel veel succes met de rest van de sapkuur! Mochten wij je nog ergens bij kunnen helpen, mag je ons altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Annemie
Good idea to have all juices ready for the detox but decided to prepare the juices for my next detox myself. I opened first bottle and the taste was so wired so I decided to not continue to drink the rest of the juices. Pity. Lost 70 EUR. Delivered on time, nicely packed.
Dear Wiola, Thank you for your feedback! We are aware that the taste of our juices are different comparing to the regular juices you can find at the store. This may cause some difficulties in the begin. Due to the bigger amount of vegetables it could take some time to appreciate the taste of a vegetable-juice. I am glad to hear that every other aspect of the purchase went well! Kind regards, Annemie
De bezorging ging perfect, de sapjes waren diepgevroren en konden zo de vriezer in. Ik was een beetje bang voor de smaak, maar 9 van de 10 sapjes waren echt lekker. Zeker een aanrader!
Hi Mirjam, Dank je wel voor review en cijfer. Wij snappen dat je een beetje bang was voor de smaak van de sappen maar gelukkig zijn ze je goed bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Het resultaat is goed, -3 kilo, zichtbaar plattere buik of minder bol en voel me beter. Ik heb me er doorheen moeten worstelen en de laatste 2 heb ik niet meer genomen. Toen moest ik echt kokhalzen. De enige die ik lekker vond was de kurkumashot
Hi Adriënne, Bedankt voor je review en cijfer. Ondanks dat het een worsteling was heb je het toch onwijs goed gedaan. En wat een mooi resultaat heb je behaald. Met vriendelijke groet, Carola
Duidelijk omschrijven over hoe en wanneer en de combinatie met de soepen in de avond was voor mij top
Hi Bjorn, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Heel leuk om te horen dat alles voor jou zo duidelijk was en dat je de soepen in de avond top vond. Met vriendelijke groet, Carola
Ik heb de 3 daagse detox sapkuur gedaan en ben erg enthousiast. Het was de eerste keer dat ik dit deed, maar het was goed vol te houden en de sapjes zijn prima te doen!! Ik ga de volgende keer voor de 5 daagse. Leuke bijkomstigheid is dat ik met de voorbereidende week erbij bijna 5 kilo ben afgevallen.
Hi Wendy, Dank je wel voor je review en cijfer. Wow wat een super mooi resultaat heb je bereikt met je detox sapkuur. Heel erg leuk om te horen dat je er zo enthousiast over bent. Met vriendelijke groet, Carola
Goed verpakt, duidelijk programma en was zelfs een tikkeltje veel.
Hi V, Dank je wel voor je review en cijfer. Fijn om te horen dat alles jou goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Werd steeds minder lekker, 2 van de 3 dagen volgehouden. Bij ieder flesje proefde ik sterke selderijsmaak. Eigenlijk bijna dezelfde smaak allemaal. Voor mij geen herhaling meer helaas.
Hi Willy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat jammer om te horen dat de smaken jou niet helemaal bevielen. Dat je 2 dagen hebt volgehouden is al heel wat. Een sapkuur klinkt makkelijk maar is het niet. Ik hoop dat je ondanks deze ervaring je doelen alsnog kunt bereiken die je voor jezelf hebt gezet! Met vriendelijke groet, Annemie
Niet alle smaken waren even lekker maar het is goed vol te houden. Na dag drie had ik zelfs nog de energie om ernaast te sporten. Voel me fit door de kuur! Dank!
Hi Dave, Hartelijk bedankt voor je review en cijfer. Goed om te horen dat je de detox sapkuur goed vol te houden vind ondanks dat je niet alle smaken even lekker vond. Hou het gevoel wat je nu hebt goed vast. Met vriendelijke groet, Carola
Smaken zijn oké Het ontdooien gaat niet zo makkelijk Na 24 uur in koelkast is het nog redelijk bevroren Niet zo relax dus in de ochtend
Hi B, Bedankt voor je review en cijfer. Jammer om te horen dat de sappen na 24 uur nog niet zo goed ontdooid waren en dat is zeker niet handig in de ochtend. Als je nog in de toekomst een detox kuur doet kan je de sappen 20 tot 30 minuten nog even in lauw water zetten dan zijn ze gelijk goed ontdooid. Goed om te horen dat je de smaken oke vond. Met vriendelijke groet, Carola
Lekkere smaken en netjes ingevroren bezorgd. Ga dit 1 x in de zoveel tijd doen
Hi Femke, Hartelijk bedankt voor je review en cijfer. Heel leuk om te horen dat het je zo goed is bevallen en dat je zelfs vaker een detox kuur wilt gaan doen. Met vriendelijke groet, Carola
Was even pittig de eerste dag maar voel Me een heel stuk beter al na 3 dagen wil dit vaker gaan doen.
Hi Tomas, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Wat super goed van je dat je zo doorgezet hebt en dat je het zelf vaker wilt gaan doen. Hou het goede gevoel goed vast. Met vriendelijke groet, Carola
Het waren heerlijk lekkere sapjes, zo vers, fris en super combinaties. Pastinaak om te eindigen was echt een voltreffer. Na mijn 3 dagen was ik 5 cm buikomtrek kwijt, grotendeels tijdelijk maar wel een zalige mentale boost. Mijn grootste angst was om overdag honger te hebben en mij flauw te voelen. Toegegeven was ik ’s avonds wel wat moe maar buiten twee korte momenten waarop ik wat humeuriger was op die volle drie dagen, heb ik nooit honger gehad. De sapjes gaven mij een voldaan gevoel, ik had vooral uit gewoonte het gevoel honger te hebben op bepaalde tijdstippen. De 2e dag en nacht had ik het ijskoud maar dat staat ook duidelijk uitgelegd in het boekje, het was een heel normale reactie. Op vlak van suiker ben ik al goed bezig maar was ik toch aangenaam verrast dat ik helemaal geen drang had naar zoet en het snoepen helemaal niet miste. Ook na die 3 dagen ben ik er gemakkelijk van af gebleven. De laatste avond keek ik er naar uit om de dag erop weer op vast voedsel te mogen knabbelen maar mijn eerste gedachte ’s morgens was toch dat ik mijn sapjes miste. Een week later is mijn drang naar een goeie portie groenten en veel water nog steeds heel groot. Het was voor mij de ideale drempel om weer gezonder en bewuster te eten en het vooral vol te houden. Voor mij is dat de ideale manier om mij in de toekomst een duwtje te geven in de goede richting als het weer eens nodig is.
Hi Marie-Hélène, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wat leuk om te lezen dat jouw eerste sapkuur je goed is bevallen. Blij om te horen dat je hongergevoel gelukkig meeviel en dat je weinig tot geen klachten hebt ervaren. We zijn heel erg trots op je en helpen je de volgende keer graag weer met een extra duwtje wanneer nodig! Met vriendelijke groet, Annemie
Goede levering. Ik had voor drie dagen een kuur. Ik merkte al snel verschil. Ik kreeg meer energie. Een aanrader!
Hi Caroline, Dank je wel voor je review en cijfer. Heel leuk om te horen dat de detox kuur je goed is bevallen en dat je er meer energie van hebt gekregen. Dat is echt een mooi resultaat. Met vriendelijke groet, Carola
Goed vol te houden, 3 dagen gedaan. Voelde echt een boost. Niet echt afgevallen maar wel fitter, dat was ook mijn doel.
Hi Tessa, Dank je wel voor je review en cijfer. Wat goed om te horen dat de 3daagse detox kuur goed vol te houden was. En wat super dat je doel hebt bereikt. Met vriendelijke groet, Carola
De sapjes zijn lekker. Sommige minder dan andere. Maar ik heb het idee dat ze ook echt helpen! Ik voel me nog steeds fit, en ik ben hierdoor zelfs helemaal geen koffie meer gaan drinken. Ik mis het ook niet. Voelt goed!
Hi Rinske, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Heel leuk om te horen dat je na je kuur al je levensstijl hebt veranderd en dat je er goed bij voelt. Hou dat gevoel goed vast. Met vriendelijke groet, Carola
Eerste proef met smoothies, prima bevallen. Zelfs zo goed, dat we een blender van Philips hebben aangeschaft en nu zelf de smoothies maken, enigszins naar de specificaties van Dr. Veggie.. Bevalt uitstekend !!
Hi Evert. Hartelijk bedankt voor je review en cijfer. Wat leuk om te horen dat jullie na het drinken van onze sappen nu zelf aan de slag zijn gegaan met het maken van verse sappen. Hou deze gezonde en goede levensstijl heel erg goed vast. Met vriendelijk groet, Carola
Snelle levering fijne hulpmail. Sapjes zelf zijn bijzonder van smaak maar allemaal goed te doen.
Hi Serena, Dank je wel voor je review en cijfer. Goed om te horen dat je de sappen ondanks de bijzonder smaak toch goed te doen vind en dat je blij bent met de levering en de mail die je bij je box kreeg. Met vriendelijk groet, Carola
Ik ben nu een paar dagen klaar met mijn 3 daagse detox kuur. Door genoeg water te drinken is het echt goed vol te houden. De ene sap is lekkerder als de ander maar het is gewoon een mindset. Door de detox kuur ben ik mij bewuster geworden van eten en eet ik gezonder. Ook ben ik door de detox kuur wat afgevallen nog net de laatste kilootjes wat mijzelf niet lukte. Het voelt echt alsof mijn lichaam nieuw is en voel mijzelf veel lekkerder in mijn vel!
Hi Anouk, Dank je wel voor je review en cijfer. Wat een super goed resultaat hebt je bereikt. De laatste kilo's zijn er af, je bent gezonder gaan eten en vergeet niet dat je veel lekkerder in je vel zit. Dat is het fijnste gevoel wat er is. Hou dat heel goed vast. Met vriendelijke groet, Carola
Ik ben heel blij dat ik deze sapkuur heb gedaan. Volledig afgekikt van suiker, vet, cafeïne. Mijn darmen voelen veel meer in balans. Nu ook de behoefte om een gezonde voedingstijl aan te houden om mij fitter en energieker te blijven voelen!
Hi Sjoerd, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Heel erg leuk dat zo blij bent dat je de sapkuur heb gedaan. En wat een top resultaat heb je bereikt dat je fitter en energieker voelt. Blijf goed door gaan met je gezonde levensstijl. Met vriendelijke groet, Carola
Ik vind de shakes niet echt lekker, kan gewoon niert wennen eraan. Wat extra fruit erin zou ik lekker vinden en vind de munt soms te overheersend. Al met al is het goed vol te houden en heb in geen momenten honger gehad, behalve trek. De kurkuma shots vind ik goddelijk! Kijk ik echt naar uit. Ga in de toekomst zeker nog een keer doen, maar dan 3 dagen ipv 5, denk voldoende. Dankjewel voor het leveren!
Hi Angela, Hartelijk bedankt voor je review en cijfer. Wat leuk om te horen dat je onze kurkuma shots zo heerlijk vind en dat je echt uitkeek om ze te drinken. Om fijn om te horen dat je geen last hebt gehad van een honger gevoel tijdens je detox sapkuur. Wij snappen dat het lastig is om aan de smaak van de sappen te wennen. In onze sappen zitten namelijk 75% groenten waardoor de smaak ander wordt dan iedereen denkt. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een 3daagse detox sapkuur. Met vriendelijk groet, Carola
Ik voel me goed, de sapjes waren goed te doen en drie dagen is precies genoeg!
Hi Melissa, Hartelijk bedankt voor je review en cijfer. Leuk om te horen dat de 3daagse sapkuur je goed is bevallen. Je hebt een goed resultaat bereikt. Hou het goede gevoel vast. Met vriendelijke groet, Carola
Had er meer van verwacht, moeilijk vol te houden en het leek wel of er zand in de sla en spinazie zat. De smaak van de paprika, wortel en broccoli was wel goed.
Hi Jo, Bedankt voor je review. Wat jammer dat de sapkuur jou niet goed is bevallen. Omdat onze groentesappen voornamelijk uit groente bestaan, kunnen sommige smaken als heftig ervaren worden. Wel fijn om te horen dat er smaken tussenzaten waar je wel van kon genieten! Ik hoor graag welke verwachtingen wij niet hebben kunnen waarmaken, zodat we dit in de toekomst kunnen aanpakken. Met vriendelijke groet, Annemie
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk