De 3-daagse sapkuur is zo goed bevallen, dat ik het nu regelmatig doe. De sappen zijn natuurlijk lekker en de levering van het product is stipt.

Topservice

Hele goede communicatie. Houden je erg goed op de hoogte. En zeer vriendelijk. Kortom ik blijf hier de heerlijke shots bestellen. En die zijn nog heerlijk ook.

Heerlijk!

De porties zijn precies goed en de smaak is echt heerlijk! Geweldig als tussendoortje en als aanvulling om genoeg groente (en fruit) binnen te krijgen. Dus zeker niet alleen voor een detox, dit is voor iedereen!!

Dankzij Dr. Veggie voel ik met super energiek en ben ik in 3 dagen 3 kg afgevallen.

Geeft je een super goed gevoel en energie. Af en toe voel ik dat ik de hele wereld aan kan. Lekkere smaakjes en veel diversiteit. Shotjes zijn echte boosters en geven je nog meer energie.

Op afgesproken tijd afgeleverd, super

Kuur is gezond afwisselend genoeg, het geeft schone voorjaarsgevoel. Fijn dat t ingevroren is, kun je beginnen als je er klaar voor bent

Ze waren wel goed maar qua smaak vind ik ze toch wat minder lekker Maar het is ook maar net wat je zelf lekkerder vind natuurlijk Haha Super bedankt en tot de volgende keer.

Top service en kwaliteit!

Snelle levering en top kwaliteit. Wat wil je meer.

Helder plan en een helder hoofd!

Ik had nog nooit gedetoxed, maar het viel me alles mee. De sappen smaken erg goed. Ik heb geen hongergevoel ervaren en ga het zeker vaker doen! Voel me nu namelijk erg fit en helder in mijn hoofd. Aanrader dus!

Lekker sappen, goede begeleiding

Met het schema was de sapkuur makkelijk te volgen en de sappen zelf zijn lekker en voedzaam. Ik had weinig last van honger.

Lekker sapjes

Als je meer gezonde voeding binnen wil krijgen op een dag zijn deze sapjes ideaal! Het is wel nodig om z’n een dag van te voren uit de vriezer te halen. De smaak is lekkerder in vergelijking met andere die ook sapjes aanbieden.

Super lekkere sapjes, heel goed vol te houden!! Echt een aanrader

Lekkere sapjes maar voelde me flauw en futloos

Sapjes waren lekker en het schema was duidelijk. Je mag ook veel sapjes maar ik voelde me flauw en futloos. Zou niet snel een sapkuur opnieuw doen

Het wordt een uitdaging!

Tweede dag van de detox kuur, lastig maar goed vol te houden… voorlopig! Sapjes zijn heerlijk dus dat scheelt, ook het tijdschema dat erbij hoort is handig, het volgende sapje komt precies op tijd om het vol te houden. Kijk er naar uit om weer helemaal lekker fit te zijn!

Zwaar maar voldaan!

Eerste dag vond ik lastig, maar tweede dag echt zwaar. Bij de derde dag voelde ik me echt energiek en was de honger weg. Levering was netjes en compleet. Sapjes zijn oprecht lekker en heel afwisselend. Mooie opbouw van lichter naar zwaarder sapje gedurende de dag.

Lekkere sapjes

Fijne sapjes , heel makkelijk om op deze manier een Detox te volgen. Voor de karkuma shot is top, gember shot vond ik wel pittig.

Heel goed te doen en lekker

Totaal geen hongergevoel gehad. Complimenten voor de smaken. Was echt goed te doen!

Wat tegen gevallen

Als het product ( bleekselderij) Ontdooid is , moet het binnen de dag op zijn Omdat het anders zeer tot zeer zuur is En niet meer te drinken ? IVM opstoten van de maagzuur en opboeringen! Nie prettig

Ontzettend vies

De sappen zijn echt niet lekker, na 3 sappen heb je al het gevoel dat je de hele dag hetzelfde drinkt. Ze smaken ongeveer allemaal hetzelfde. Daarnaast ook een erg sterke geur waardoor je het nog minder graag drinkt. Ik heb ontzettend veel spijt van deze keuze, ik raad het niemand aan.

goed te doen

Het is prettig dat het allemaal helemaal klaar is voor de hele dat. volgende keer neem ik de warm en koud variant. Iets betere afwisseling.

Heerlijke sapjes voor een super prijs!

Makkelijk met een bijgesloten schema per dag. Heerlijke sapjes. Ik ben zo enthousiast en en een vriendin van mij heeft ook direct een order geplaatst door m’n ervaringen. Zit weer op m’n oude gewicht wat erg fijn is.

Super goed

Het was lekker goed van smaak.

Alles aanwezig. Goede bezorging.

De driedaagse kuur is prima te doen. Sapjes zijn niet erg lekker maar ook niet smerig. Na deze kuur voelde ik mij energieker en slanker. Dat was een mooie bijkomstigheid. En de prijs van deze kuur is prima. Er zijn andere aanbieders die een stuk duurder zijn. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Lekkere sapjes zonder honger gevoel...!

Lekker gekruid en fijn dat het zoveel sapjes per dag zijn om de 2 uur zodat je geen honger gevoel of vieze smaak in je mond ervaart... Heb al meerdere merken geprobeerd maar dit is tot nu toe mijn favoriet en de volgende kuur kies ik zeker weer voor Dr. Veggie!

For the second time, great experience!

My second Detox cure from Dr.Veggie , first time 5 days and now 7 days. This evening I had my last bottle. I am feeling great and already thinking about the next cure. Highly recommended.

Niet lekker

Echt heel vies, drink wel vaker smooties maar deze heb ik weggedaan. Heel zonde van het geld want zijn duur. Ik zou het niet nogmaals doen en niemand aanraden

Albert van t Hartweg 37

2665 MJ Bleiswijk