Zeer tevreden, fijne klantenservice!

Heerlijke sappen, duidelijke gebruiksaanwijzing, goede klantenservice!

• Welk product heb jij bij Dr.Veggie besteld? Hot & cold sapkuur 5 dagen

Goodd quality product

thanks for everything. they both make delicious juices and help out even if there are problems in the process.

• 7-day detox
  • Yes

Top service! Prettig contact! Prima sappen voor 2/3 dagen :)!

• Welk product heb jij bij Dr.Veggie besteld? Detox 3 dagen
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Duidelijk schema en lekkere sappen!

3-daagde kuur gevolgd. Smaakvolle sappen die goed vullen.

• Welk product heb jij bij Dr.Veggie besteld? 3 daagde sapkuur

Zeer goed Niks aan te merken 200% volgens afspraak so ? Wat meer wil je

• Welk product heb jij bij Dr.Veggie besteld? Selderij
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Goede voorbereidende tips en prima sapjes en soepjes

Ik heb de hot&cold kuur gedaan voor 3 dagen. Het was mijn allereerste sapkuur. Ik was heel blij met het boekje wat ik ontving met veel extra info en voorbereidende tips. De kuur zelf was goed te doen. Sapjes en soepjes smaakten prima. Blij dat ik het heb gedaan!

Lekkere en goede hoeveelheid sapjes

Wat de (3-daagse) sapkuur goed te doen maakt, is dat de sapjes smaakvol zijn en je om de paar uur eentje mag drinken. Fijne tips erbij gekregen. Het was wel even afzien, dat is natuurlijk ook de bedoelingvan het vasten. Voor herhalingvagbaar!

Aanrader

Fijn zo’n handleiding helpt enorm sapjes waren lekker was vol te houden ben 3 kilo kwijt in 3 dagen!

Redelijk

Ik vond het zeer verwarrend om bepaalde sapjes niet te ontvangen, maar die zonder melden waren aangevuld met andere sapjes. Ipv gembershot zat er spirulina bijvoorbeeld. Of ipv 4 pastinaak zat er 2 pastinaak en 2 andere. Ik vind dat dit van tevoren aangegeven had moeten worden of met een brief in de doos. Daarnaast heeft mijn man 209 euro betaald voor een 7 daagse kuur en ik 259 voor een 7 daagse. Enige wat er extra bij zat was letterlijk een mini zakje groene poeder en een foldertje. Ik vond dit belachelijk. De recepten stonden alleen als plaatje niet eens met bereiding. Ik zou dit alles niet meer bestellen bij jullie en ook niet aanbevelen.

Prima sapjes maar ontdooien minder.

Sapjes zijn goed te doen, de ene lekkerder dan de andere. Wat ik echter erg vervelend vond was dat ik op dag 2 verder wilde gaan en mijn sapjes de halve dag nog niet ontdooid waren. IK had ze zoals in de beschrijving meteen 's ochtends vroeg uit de vriezer gehaald (6:00) en in de koelkast laten ontdooien. De volgende dag om 7:00 nog een grote blok ijs erin. Heel vervelend want dat is het enige wat je kunt nuttigen! Anders heel het doel weg. Dag 3 precies hetzelfde. 's ochtends in de koelkast om 7:00. De nacht gecheckt en om 00:00 buiten de koelkast gezet. Vanochtend om 8 uur nog niet helemaal ontdooit, heel jammer dit! Want dan heb je "werk" met iets wat heel makkelijk zou moeten zijn. Verder vind ik de werking prima! Geen honger gehad. Dus dat is fijn.

Tevreden

Nette levering

Lekkere sapjes en gemakkelijk vol te houden

En na de driedaagse kuur voelden wij ons energieker dan ooit en waren we allebei bijna 3 kg lichter! We gaan het zeker nog eens doen! Bezorger was ook mooi op tijd. Flesjes worden ingevroren aangeleverd vergezeld van duidelijke instructies. Aanrader!

Kwaliteit en bezorging goed, website (bestellen) kan beter

Ik ondervond problemen met het bestellen. Misleidend was de korting bij inschrijving op de nieuwsbrief. Deze korting bleek niet van toepassing op de producten die ik bestelde. Dat was onduidelijk.

Weer tevreden

Dik tevreden. Goede levering net als een eerdere keer. De 3 daagse detox had een ander effect op mijn lichaam dan de vorige keer. Maar ik heb een verbeterde slaap, huid en meer energie. In de toekomst zal ik vast nog een keer een detox doen.

Aanrader

Dr veggie geprobeerd in verband met aanhoudende buikpijn. Het is nu 3 dagen later en ik voel me een stuk beter! De sappen zijn ook erg lekker. Mijn favoriet is de gele paprika! Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Goede producten, sappen zijn vers en afwisselend

Goede producten, sappen zijn vers en afwisseld, levering was keurig in orde. Ben 2 kilo afgevallen in 3 dagen.

Super service

Vriendelijke en goede service. Sappen zijn goed. Erg tevreden

Prima samengesteld pakket, wel lekkage bij ontdooien.

Prima in dozen geleverd. Bevroren aangeleverd, dus lekkage niet zichtbaar. Helaas na ontdooien 24 in koelkast, was 1 flesje leeggelopen.

eerste indruk is goed

Vanaf gisteren ben ik begonnen met een 7 daagse kuur. Na een goede zoektocht, ben ik er achter dat het belangrijk is dat je eerst al zelf dient af te bouwen met je suikers, vlees en gluten gebruik, voor je start met het gebruik van de kuur. Dus het kost veel tijd om dit goed te doen (voor mij was dit 15 dagen). Met de juiste mindset lukt het wel om dit gestructureerd en correct uit te voeren, zonder je voeding te missen. Nog 5 dagen te gaan. Met de aanvulling van voldoende vocht, zoals water en thee, merk ik dat mijn 'honger' al plaatst maakt voor energie. Maar je moet wel lekker bezig blijven, werken, klusjes, afspraken. mijn plan is ook op het weer rustig op te bouwen met de andere voeding, na de kuur.

Prima maar teveel fruit in de sapjes, dacht dat het alleen groente was.

Prima maar teveel hetzelfde en teveel fruit in de groentesapjes.

Correcte aflevering gebaseerd op zeer goede communicatie

Goede kwaliteit van de sappen. Correcte en goede logistiek.

Over het algemeen goed te doen en het resultaat mag er zijn!

Ik had gekozen voor een sapkuur van 3 dagen. Ik ben op dag 1 begonnen na het ontbijt omdat de sapjes nog moesten ontdooien. Dat ontdooien duurt best wel lang kan ik zeggen. Iedere 2 uur een sapje is wel nodig om de ergste trek tegen te gaan. Ik heb tussendoor wel een appel en wat gekookte wortelen gehad en koffie. Na 24 uur was ik van mijn opgeblazen gevoel af en mijn onderbuik was in omtrek 4 cm afgenomen. Ik had mijn doel gehaald dus de volgende keer neem ik 1 dag een sapkuur als ik last heb van een opgeblazen gevoel. Uiteraard heb ik de kuur afgemaakt en wel koffie gedronken en af en toe wat groenten en fruit gegeten. In totaal 6 cm in omvang afgenomen en 2 kg kwijt wat niet eens hoefde maar de opgeblazen buik is weg dus ik ben blij. De sapjes waren niet allemaal even lekker maar dat is een kwestie van smaak. De sapjes met broccoli, sla en spinazie vond ik niet zo lekker. De gembershot heb ik weggegooid omdat die zo vies was en in mijn keel brandde. De overige sapjes waren prima en de kurkuma shot vond ik zelfs heel erg lekker. Ik ga ze zeker vaker bestellen! Ik heb vaker een sapkuur gehad maar deze was de beste tot nu toe.

3daagse sapkuur met spirulina gedaan. Door de hoeveelheid aan sapjes (en de spirulina wellicht) eigenlijk geen honger gehad. De sapjes zijn qua smaak ook zeker goed te doen! Al met al een ervaring die me enorm goed is bevallen.

Een 10

Helemaal top

3 dagen is goed te doen, fijn even je lijf opschonen.

Ik heb het Dr. Veggie groentesap dieet 3 dagen gedaan, dag 2 was de zwaarste dag (hongergevoel, last van diarree en wat slapjes). Waarschijnlijk net te weinig calorieën voor mij omdat ik vrij actief ben en ook gewoon door gesport heb. Wel volgehouden, waar ik erg trots op ben en natuurlijk het belangrijkste: na 3 dagen 2,7 kilo afgevallen, nu weer over naar koolhydraten arm eten en nog ruim 5 kilo afvallen. Wel jammer dat je niet kunt aangeven dat je er een bepaal soort groenten niet in wil hebben want ik heb een intolerantie tegen paprika (en die zit er vrij veel in).

Albert van t Hartweg 37

2665 MJ Bleiswijk