Heerlijke sappen, duidelijke gebruiksaanwijzing, goede klantenservice!
Hi Marieke, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Annemie
thanks for everything. they both make delicious juices and help out even if there are problems in the process.
Originele beoordeling
Although I ordered a 7-day detox, my order came as a 5-day detox. I wrote an email, but customer service is limited. These processes need to be developed and should not leave the customer in this situation.Your products are of high quality, however when you can manage these processes, you can come to a better position.
Top service! Prettig contact! Prima sappen voor 2/3 dagen :)!
Hi Chantal, Hartelijk bedankt voor je mooie review en cijfer. Wij zijn heel blij dat we jouw op deze manier hebben kunnen helpen. En dat de detox sapkuur je is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
3-daagde kuur gevolgd. Smaakvolle sappen die goed vullen.
Hi Nicole, Hartelijk bedankt voor je mooie review en cijfer. Goed om te horen dat de detox 3 daagse sapkuur je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Hi Guido, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Heel goed om te horen dat alles zo naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Carola
Ik heb de hot&cold kuur gedaan voor 3 dagen. Het was mijn allereerste sapkuur. Ik was heel blij met het boekje wat ik ontving met veel extra info en voorbereidende tips. De kuur zelf was goed te doen. Sapjes en soepjes smaakten prima. Blij dat ik het heb gedaan!
Hi Suze, Heel erg bedankt voor je review. Je aller eerste detox sapkuur en wat hebt je het heel erg goed gedaan. Goed om te horen dat je de sapjes en soepen lekker vond. Wij zijn heel blij dat je veel aan het boekje wat er bij zit hebt gehad. Met vriendelijk groet, Carola
Wat de (3-daagse) sapkuur goed te doen maakt, is dat de sapjes smaakvol zijn en je om de paar uur eentje mag drinken. Fijne tips erbij gekregen. Het was wel even afzien, dat is natuurlijk ook de bedoelingvan het vasten. Voor herhalingvagbaar!
Hi Anna, Dank je wel voor je review en mooie cijfer. Yes you did it. Ondanks dat het tijdens de 3daagse detox sapkuur even afzien was heb je het wel heel goed afgemaakt. Goed om te horen dat je de sapjes smaakvol vond en dat je echt wat aan de tips hebt gehad. Met vriendelijke groet, Carola
Fijn zo’n handleiding helpt enorm sapjes waren lekker was vol te houden ben 3 kilo kwijt in 3 dagen!
Hi Cc, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Fijn om te horen dat je de handleiding je zo goed heeft geholpen. En wat een super mooi resultaat heb je bereikt met de detox sapkuur echt heel erg goed van je. Met vriendelijke groet, Carola
Ik vond het zeer verwarrend om bepaalde sapjes niet te ontvangen, maar die zonder melden waren aangevuld met andere sapjes. Ipv gembershot zat er spirulina bijvoorbeeld. Of ipv 4 pastinaak zat er 2 pastinaak en 2 andere. Ik vind dat dit van tevoren aangegeven had moeten worden of met een brief in de doos. Daarnaast heeft mijn man 209 euro betaald voor een 7 daagse kuur en ik 259 voor een 7 daagse. Enige wat er extra bij zat was letterlijk een mini zakje groene poeder en een foldertje. Ik vond dit belachelijk. De recepten stonden alleen als plaatje niet eens met bereiding. Ik zou dit alles niet meer bestellen bij jullie en ook niet aanbevelen.
Hi Elvan, Bedankt voor je feedback en je tijd aan de telefoon. Helaas komt het door een foutje op de website dat de samenstelling niet overeenkwam met wat er op het schema stond en in de box. Dit had niet mogen gebeuren. De recepten kun je met een QR-code vinden. Dit doen we omdat het voor ons makkelijker en milieuvriendelijker is om af en toe een recept te vervangen volgens de tijd van het jaar en de seizoensgroenten. Dankzij jouw telefoon en feedback hebben wij onze producten kunnen verbeteren, hiervoor zijn we jou heel dankbaar. Wij begrijpen echter je frustraties en wensen ons hier dan ook oprecht voor te excuseren. Met vriendelijke groet, Annemie
Sapjes zijn goed te doen, de ene lekkerder dan de andere. Wat ik echter erg vervelend vond was dat ik op dag 2 verder wilde gaan en mijn sapjes de halve dag nog niet ontdooid waren. IK had ze zoals in de beschrijving meteen 's ochtends vroeg uit de vriezer gehaald (6:00) en in de koelkast laten ontdooien. De volgende dag om 7:00 nog een grote blok ijs erin. Heel vervelend want dat is het enige wat je kunt nuttigen! Anders heel het doel weg. Dag 3 precies hetzelfde. 's ochtends in de koelkast om 7:00. De nacht gecheckt en om 00:00 buiten de koelkast gezet. Vanochtend om 8 uur nog niet helemaal ontdooit, heel jammer dit! Want dan heb je "werk" met iets wat heel makkelijk zou moeten zijn. Verder vind ik de werking prima! Geen honger gehad. Dus dat is fijn.
Nette levering
Hi Miranda, Hartelijk bedankt voor je review en mooi cijfer. Met vriendelijke groet, Carola
En na de driedaagse kuur voelden wij ons energieker dan ooit en waren we allebei bijna 3 kg lichter! We gaan het zeker nog eens doen! Bezorger was ook mooi op tijd. Flesjes worden ingevroren aangeleverd vergezeld van duidelijke instructies. Aanrader!
Hi Liesbeth, Bedankt voor je review en cijfer. Wat hebben jullie een mooi resultaat behaald 3 kg kwijt en meer energie. Echt heel goed. Ook goed om te horen dat de bezorging naar wens is verlopen en de instructies die bij de detox sapkuur duidelijk is geweest voor jullie. Met vriendelijke groet, Carola
Ik ondervond problemen met het bestellen. Misleidend was de korting bij inschrijving op de nieuwsbrief. Deze korting bleek niet van toepassing op de producten die ik bestelde. Dat was onduidelijk.
Hi Erica, Bedankt voor je review en feedback. Wat jammer dat het zo onduidelijk, want overal staat vermeld dat geen enkel kortingscode te combineren is met lopende acties. Toch hopen wij dat jij geniet van onze heerlijke groentesappen. Met vriendelijke groet, Carola
Dik tevreden. Goede levering net als een eerdere keer. De 3 daagse detox had een ander effect op mijn lichaam dan de vorige keer. Maar ik heb een verbeterde slaap, huid en meer energie. In de toekomst zal ik vast nog een keer een detox doen.
Hi Joyce, Heel erg bedankt voor je review en mooie cijfers. Goed om te horen dat deze detox sapkuur jouw weer zo goed is bevallen. Jouw lichaam heeft heel erg positief op deze detox sapkuur gereageerd dat is echt heel erg goed. Bouw nu wel je voeding weer rustig op zodat je lichaam weer kan wennen aan normale voeding. Met vriendelijke groet, Carola
Dr veggie geprobeerd in verband met aanhoudende buikpijn. Het is nu 3 dagen later en ik voel me een stuk beter! De sappen zijn ook erg lekker. Mijn favoriet is de gele paprika! Ik ga zeker nog een keer bestellen.
Hi A, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je geen last meer hebt van aanhoudende buikpijn en dat je weer goed voelt. Ook leuk om te horen dat de sappen jouw goed zijn bevallen. En dat je zelfs al een favoriet hebt. Met vriendelijke groet, Carola
Goede producten, sappen zijn vers en afwisseld, levering was keurig in orde. Ben 2 kilo afgevallen in 3 dagen.
Hi Nelleke, Heel erg bedankt voor je goede review. E Wat goed om te horen dat de detox sapkuur jouw goed is bevallen. En 2 kilo afgevallen YES!! echt heel erg goed van je. Met vriendelijke groet, Carola
Vriendelijke en goede service. Sappen zijn goed. Erg tevreden
Hi Mitchel, Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij worden hier erg blij van. Met vriendelijke groet, Carola
Prima in dozen geleverd. Bevroren aangeleverd, dus lekkage niet zichtbaar. Helaas na ontdooien 24 in koelkast, was 1 flesje leeggelopen.
Vanaf gisteren ben ik begonnen met een 7 daagse kuur. Na een goede zoektocht, ben ik er achter dat het belangrijk is dat je eerst al zelf dient af te bouwen met je suikers, vlees en gluten gebruik, voor je start met het gebruik van de kuur. Dus het kost veel tijd om dit goed te doen (voor mij was dit 15 dagen). Met de juiste mindset lukt het wel om dit gestructureerd en correct uit te voeren, zonder je voeding te missen. Nog 5 dagen te gaan. Met de aanvulling van voldoende vocht, zoals water en thee, merk ik dat mijn 'honger' al plaatst maakt voor energie. Maar je moet wel lekker bezig blijven, werken, klusjes, afspraken. mijn plan is ook op het weer rustig op te bouwen met de andere voeding, na de kuur.
Hi Eva, Bedankt voor je review. Echt heel goed van je dat je eerst onderzoek hebt gedaan om je eetpatroon rustig en goed af te bouwen voor dat je bent begonnen met de detox sapkuur. Het is ook heel belangrijk dat als je klaar bent met de detox sapkuur dat je lichaam rustig weer gaat laten wennen aan normale voeding. Leuk om te horen dat je na 2 dagen van de detox sapkuur al meer energie merkt. Hou deze gezonde levensstijl vol. Met vriendelijke groet, Carola
Prima maar teveel hetzelfde en teveel fruit in de groentesapjes.
Hi Geraldine, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de groentesappen niet aan jouw verwachting heeft voldaan. Ons groentesappen bestaan uit 75% uit groenten en 25% uit fruit. Wij kiezen er bewust voor om fruit enkel te gebruiken om de smaak in balans te brengen zonder dat het te kosten gaat van de kwaliteit. Mocht je in de toekomst meer willen weten over de samenstelling van onze groentesappen kun je deze altijd terug vinden op onze website of contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Annemie
Goede kwaliteit van de sappen. Correcte en goede logistiek.
Hi Gert, Hartelijk bedankt voor je review en mooie cijfer. Hier worden wij heel blij van. Met vriendelijke groet, Carola
Ik had gekozen voor een sapkuur van 3 dagen. Ik ben op dag 1 begonnen na het ontbijt omdat de sapjes nog moesten ontdooien. Dat ontdooien duurt best wel lang kan ik zeggen. Iedere 2 uur een sapje is wel nodig om de ergste trek tegen te gaan. Ik heb tussendoor wel een appel en wat gekookte wortelen gehad en koffie. Na 24 uur was ik van mijn opgeblazen gevoel af en mijn onderbuik was in omtrek 4 cm afgenomen. Ik had mijn doel gehaald dus de volgende keer neem ik 1 dag een sapkuur als ik last heb van een opgeblazen gevoel. Uiteraard heb ik de kuur afgemaakt en wel koffie gedronken en af en toe wat groenten en fruit gegeten. In totaal 6 cm in omvang afgenomen en 2 kg kwijt wat niet eens hoefde maar de opgeblazen buik is weg dus ik ben blij. De sapjes waren niet allemaal even lekker maar dat is een kwestie van smaak. De sapjes met broccoli, sla en spinazie vond ik niet zo lekker. De gembershot heb ik weggegooid omdat die zo vies was en in mijn keel brandde. De overige sapjes waren prima en de kurkuma shot vond ik zelfs heel erg lekker. Ik ga ze zeker vaker bestellen! Ik heb vaker een sapkuur gehad maar deze was de beste tot nu toe.
Hi Chantal, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Wat goed van je dat je de kuur hebt afgemaakt waardoor je doel hebt bereikt en geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel. Als je de volgende keer weer een sapkuur doet en je sapjes zijn nog niet helemaal ontdooit kan je ze ook voor heel even in het lauwe water leggen dan gaat het ontdooien een stukje sneller. Leuk ook om te horen dat je de kurkumashots erg lekker vind. Met vriendelijke groet, Carola
3daagse sapkuur met spirulina gedaan. Door de hoeveelheid aan sapjes (en de spirulina wellicht) eigenlijk geen honger gehad. De sapjes zijn qua smaak ook zeker goed te doen! Al met al een ervaring die me enorm goed is bevallen.
Hi Tirza, Heel erg bedankt voor je review en mooie cijfer. Wat goed om te horen dat de sapkuur met spirulina jouw zo goed is bevallen. En dat je geen last hebt gehad van een honger gevoel. Wij worden hier erg blij van. Met vriendelijke groet, Carola
Helemaal top
Hi Isabel, Dank je wel voor je mooie cijfer. Goed om te horen dat het helemaal top was. Wij worden daar echt heel erg blij van. Met vriendelijke groet, Carola
Ik heb het Dr. Veggie groentesap dieet 3 dagen gedaan, dag 2 was de zwaarste dag (hongergevoel, last van diarree en wat slapjes). Waarschijnlijk net te weinig calorieën voor mij omdat ik vrij actief ben en ook gewoon door gesport heb. Wel volgehouden, waar ik erg trots op ben en natuurlijk het belangrijkste: na 3 dagen 2,7 kilo afgevallen, nu weer over naar koolhydraten arm eten en nog ruim 5 kilo afvallen. Wel jammer dat je niet kunt aangeven dat je er een bepaal soort groenten niet in wil hebben want ik heb een intolerantie tegen paprika (en die zit er vrij veel in).
Hi Bianca, Een 10! Daar maak je ons heel erg blij mee. Dank je wel voor je review en feedback! We zijn ook trots op jou dat jij deze sapkuur hebt volgehouden ondanks het de 2e dag wat zwaarder was. Helaas komt paprika inderdaad vaak voor in onze groentesappen vanwege de vele voordelen die deze groente bied en het feit dat het paprika uit eigen tuin is. We proberen vaak met de klant mee te denken in wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn, soms is het heel lastig om de kwaliteit van de sapkuur te behouden als er veel aangepast moet worden. Je hebt het wel echt heel goed gedaan! Blijf nu lekker veel groenten eten en geniet nog langer van de voordelen die je aan deze sapkuur hebt gehad! Keep up the good work! Met vriendelijke groet, Annemie
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk