Door de combi met fruit zijn het zeer smaakvolle sapjes en daardoor berrassend lekker.
Hi Elly, Bedankt voor het mooie cijfer en je review! Goed om te horen dat alles zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Annemie
Ik ben sinds n paar dagen aan het detoxen, best pittig, maar doordat je eigenlijk over de hele dag door de sapjes mag nemen is het te doen.
Hi Marion, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! We vinden het fijn om te horen dat de detox jou goed bevallen is. Nu dat de detox voorbij is wensen wij jou heel veel succes met het verderzetten van je gezonde levensstijl! Met vriendelijke groet, Annemie
De sapjes waren met een duidelijk schema geleverd. Sapjes waren bijna allemaal goed te doen (1 vond ik vies en heb ik niet genomen). Iets meer gedetailleerde informatie over afbouw fase en opbouw fase zou wat mij betreft wenselijk zijn. Vooral wat je wel mag eten en wat voorbeelden ervan.
Hi J., Bedankt voor je review! Je hebt helemaal gelijk, daarom zijn wij op dit moment druk bezig met het vorm geven van een goede afbouw fase en opbouw fase. Dat maakt de beleving zoals je het hier aangeeft net wat prettiger. Je mag ons altijd mailen mocht je hier nog vragen over hebben! Wist je dat als jij de volgende keer een bestelling bij ons plaatst je ons altijd kunnen laten weten welk sapje jij vies vindt? Dan vervangen wij dat met een sapje dat je wel lekker vindt! Met vriendelijke groet, Annemie
Hi Els, Bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn blij te horen dat het jou zeer goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Annemie
Ik had een paar dagen van tevoren goed afgebouwd met eten maar helaas ging het bij de eerste dag al niet zo goed. Had verschrikkelijke hoofdpijn en heel erg misselijk geweest. Heb het maar 2 van de 3 dagen volgehouden.
Hi Ragna, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat jammer dat het niet gegaan is zoals je het had verwacht, ondanks dat je vroegtijdig gestopt bent, zijn we trots dat je het de eerste 2 dagen hebt volgehouden! Een detox is namelijk een hele onderneming voor het lichaam, waardoor het lichaam soms meer tijd nodig heeft om zich aan te passen. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, helpen wij je graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Op tijd geleverd in een grote doos. Moest wel gelijk allemaal vriezer in. Mooie variatie in smaken. Persoonlijk was ik er op de 5e dag wel echt klaar mee. Langer zou ik niet doen. Voelde me goed en licht en was een mooie kickoff van mijn afslankprogramma.
Hi Samira, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring neer te pennen! Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Een 5-daagse detox sapkuur doe je inderdaad niet zomaar, maar zoals je het zelf aangeeft is het wel een hele mooie kickstart van je gezonde levensstijl en afslankprogramma! Wij zijn blij dat wij jou daarbij hebben kunnen helpen. Blijf vooral zo doorgaan! You can do this! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik heb de detox van 5 dagen gedaan. De drankjes waren prima, maar ik vond het de 2e dag te moeilijk worden. Ik moest de hele dag werken en daarbij ook veel lopen, sporten heb ik links laten liggen deze dagen maar toch was het niet te doen. Ik heb daarom een banaan tussendoor gegeten en avondeten. Ik ben wel 2 kg kwijt, pluspuntje.
Hi Anne, Bedankt voor je review! Wat goed dat jij de detox 5 dagen hebt gevolgd en dat de groentesappen je goed bevallen zijn. Naar je lichaam luisteren is erg belangrijk, dus je hebt er goed aan gedaan om iets te eten. En die 2 kilo! Wauw, wat goed! Blijf vooral lekker veel groenten eten en geniet van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Met vriendelijke groet, Annemie
Ben vergeten door te geven dat ik een kool allergie heb
Hi Claudia, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Mocht je in de toekomst nog een bestelling plaatsen, kunnen wij samen met jou kijken naar de sappen die vervangen moeten worden zodat je alle sappen wel mag drinken. Met vriendelijke groet, Annemie
Goede producten en super netjes geleverd. Duidelijk schema erbij en de sapjes waren ook nog eens prima te doen (het blijft een detox kuur hè ;)). Fijn dat het zo diepgevroren geleverd wordt! Echt een top product en zeker voor herhaling vatbaar!!
Hi Rebecca, Heel erg bedankt voor je mooie review en cijfer. Heel goed om te horen dat alles goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
De sapjes zijn lekker en alles wordt precies op de dag dat je wilt bezorgd. Ook een handig schema ontvang je voor je detox. Ik ben er heel blij mee!
Hi Nienke, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Goed om te horen dat je de sapjes lekker vind en dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Carola
Het was een internationale uitdaging om alleen maar sapjes te drinken voor vijf dagen, maar dankzij het gewichtsverlies en de voedzame sapjes ook een mooie start van een gezondere levensstijl
Hi Mees, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je de uitdaging bent aan gegaan en die ook hebt volgehouden. En dat je het nu ziet als een nieuwe start van een gezond levensstijl. Hou je gezonde levensstijl ook vast. Met vriendelijk groet, Carola
Het is heel overzichtelijk welke sapjes je moet drinken. Makkelijk dat ze in de vriezer kunnen. Het enige wat ik mis is iets van wat meer info wat je erna kan eten. Er staat op de site wel een klein schema, maar dat zou wel fijn zijn als het iets breder is.
Prima levering! Lekkere sappen en goed vol te houden!
Hi Angelique, Bedankt voor je mooie review en cijfer. Goed om te horen dat alles zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Echt tevreden, flesjes komen bevroren, een dag van te voren ontdooien en in de koelkast! Vijf daagse kuur gedaan, was goed te doen ! Smaken prima, de een iets lekkerder als de andere maar allemaal goed te doen .
Hi Angelique, Heel erg bedankt voor je mooie review en cijfer. Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Carola
Het was even wennen deze flesjes omdat ik altijd zoete smoothies neem, maar de smaken zijn nu top. Doordat ze niet zo zoet zijn, proven ze echt gezond!
Hi, Demi, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Ik geloof best dat het even wennen was maar wel goed om te horen dat je nu de smaken lekker vind. Met vriendelijke groet, Carola
Heb inmiddels 3 verschillende ''merken'' geprobeerd, echter vind ik de sappen van Dr. Veggie een echte grondsmaak (nasmaak) hebben. Vond het moeilijk vol te houden!
Hi Fenne, Bedankt voor je review. Goed dat je het hebt volgehouden. Inderdaad onze sappen zijn op groente gebaseerd soms is dat wel even wennen uit eindelijk gaan de meeste klanten het waarderen. Met vriendelijke groet, Jeroen
Samen met mijn vriend voor het eerst 5 dagen sapvasten gedaan. De voorbereiding was wel even pittig en ging gepaard met wat hoofdpijn maar de 5 dagen met de sapjes waren heel goed te doen en we hebben weinig “honger” ervaren. De shotjes zijn echt heel lekker en ook de sapjes zijn bijna allemaal gewoon lekker. We zijn nu 4 dagen klaar en we hebben echt beide veel meer energie voelen ons erg fit en zijn ook nog eens flink afgevallen. We gaan dit zeker nog een keer doen!
Hi Jenne, Dank je weel voor je review. Ondanks de voorbereiding die pittig is geweest is het jullie wel gelukt de 5 daagse detox sapkuur. Ook erg goed om te horen dat jullie je er erg fit bij voelt. Met vriendelijke groet, Carola
Wegens persoonlijke omstandigheden kon ik de sappen niet ontvangen maar en de customer care was uitstekend en heeft mij bijzonder goed geholpen!
Originele beoordeling
Eerste keer niet aangekomen toen omgeboekt maar nog steeds niet ontvangen...
Vele afwisselende smaken tijdens de drie dagen detox, prettig tijdschema wat helpend is. Volgende x ga ik voor de 5-daagse detox ;)
Hi Sheila, Heel erg bedankt voor je review en het mooie cijfer. Yes! Het is je gelukt de 3 daagse detox sapkuur. En wat goed om te horen dat je het ook afwisselend vond qua smaak en dat het tijdschema je ook goed is bevallen. We zien je graag weer terug voor je 5 daagse detox sapkuur. Met vriendelijke groet, Carola
Heerlijke sapjes, smaken allemaal heerlijk!!
Hi Peggy, Hartelijk bedankt voor je mooie review en cijfer. Goed om te horen dat je hebt genoten van onze sapjes. Met vriendelijke groet, Carola
Ik heb echt genoten van de sapjes van Dr. Veggie. Ze waren stuk voor stuk smaakvol en ik voelde me tijdens de kuur energiek. Echter, er ontbrak wel 1 sapje die op de lijst stond. Ik heb daar over gemaild maar geen reactie op gekregen. Dat vond ik wel jammer.
Hi Ruby, Heel erg bedankt voor je review. Goed om te horen dat je genoten hebt van onze sapjes. Gelukkig hebben wij elkaar nog telefonisch gesproken over het sapje en zijn we er goed uit gekomen. Met vriendelijke groet, Carola
Super en lekker
Hi Didi, Heel erg bedankt voor je mooie review en cijfer. Met vriendelijke groet, Carola
Goed te doen, fijne energie. Drankjes niet lekker maar zeker ook niet vies. Ik heb een goede afbouw en daarna weer een opbouw gedaan, dus nauwelijks klachten. Ben alleen weinig afgevallen (ruim 1 kilo) en dat vind ik echt jammer...
Hi Franca, Bedankt voor je review en mooi cijfer. Yes! Je hebt je detox sapkuur gedaan ondanks dat je de smaken niet erg lekker vond. Heel erg goed van je dat je een goede afbouw en opbouw hebt gedaan. Zo kan je lichaam wennen aan de verandering. Met vriendelijke groet, Carola
3dagse kuur besteld, drankje zijn best lekker ene lekkerder dan de andere, echter ging de 3dag de sapjes me zo tegen staan dat ik het niet meer naar binnen kreeg. Dag 3 was ook de dag dat ik enorme hoofdpijn kreeg. Me energie hing wel on hoog. Zou der goed over na denken of dit wat voor jou is 3dagen is langer dan je denkt.
Hi Renske, Heel erg bedankt voor je review met jouw ervaring. Goed van je dat je de sapkuur hebt afgemaakt ondanks dat je de 3e dag minder goed is verlopen. Gelukkig heb je wel energie er van gekregen. Met vriendelijke groet, Carola
Lekkere sapjes gehad, enkel zijn vooral de groene sapjes niet na 24 uur helemaal ontdooid Dus iets eerder uit de vriezer en in de koelkast.
Hi Kay, Heel erg bedankt voor je review en cijfer. Met vriendelijke groet, Carola
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk