Ben echt erg tevreden! Goede communicatie. Verschillende en vullende sapjes! Super!! Aanrader!

X

Echt een boost voor je weerstand

Na de 3daagse detox merkte in positief verschil. Mijn huid kreeg een mooie glans. En ik voelde mij stabieler in mijn energie.

Super lekker, elk sapje

Heerlijk 3 dagen screentest sapjes gedaan. Super lekker allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heftig, maar wel lekker

Ik vind het heftig om maar 650 kcal per dag binnen te krijgen. 1000 kcal had net even wat lekkerder geweest. De sapjes waren erg divers en lekker. Wat ik jammer vond is dat alles in plastic flesjes zat. Je hebt wel erg veel plastic na een week detoxen.

Prima te doen om je lichaam te reinigen en om af te vallen!

Het is mijn 4de dag en het gaat uitstekend. Geen honger gevoel! Alleen iedere dag goed op de tijd opletten, twee keer een kwartietje later gedronken. Niet erg! Alle groenten smaken goed. Het enige de GEMBER is behoorlijk sterk van smaak, moet ik wat extra water drinken. Maar geen ramp! Ik ben heel tevreden tot nu toe. Ik moet er nog 3 dagen vol houden, zonder probleem hoor!

Voor het eerst besteld en tot nu toe tevreden.

Voor mijn eerste bestelling ben ik zeer tevreden met de snelle levering en netjes verpakt en keurige bezorging. Veggie komkommersap was goed bevroren . Ook de smaak is lekker. Nu afwachten of het ook bij de volgende levering zo is. Je kan niet van 1x uitgaan ,maar ik denk dat dat wel goed zit

Zeer compleet

Zeer compleet pakket met duidelijke beschrijving. Sapjes hebben een goede smaak. De shots zijn heerlijk!

Ik ben erg enthousiast en het smaakt heerlijk

Gebruik de shots nu een paar dagen en merk al verschil in mijn lijf.....voelt al rustiger

Goed te volgen kuur

Goede, lekkere sapjes en absoluut geen hongerig gevoel. Wel had ik iets meer tekst en uitleg verwacht van de week voor en na de detox dan wat op de website staat.

Het was oke

Weinig afwisselend in smaken. Daardoor heel saai. De sappen waren heel waterig over het algemeen. Shotjes wel oke.

Prima te doen!!!

Inmiddels dag 2 van onze 5 dagen detox. Sappen zijn zeer smaakvol en amper honger gevoel. Alleen van de gember shot krijgen we haar op onze borst ;-)

Super tevreden

Snelle en goed geïnformeerde bezorging, goed verpakt en nog goed bevroren. Kon het zo in de vriezer plaatsen. De shots zijn super, 100% puur. Top!

Snelle levering aardig bezorger!

De sap nog niet mee begonnen.

zeer tevreden

lekkere sappen zonder toevoegingen, goede levering Helemaal tevreden

Lekkere sapjes, goed schema

Wij hebben met z’n tweeen een sapkuur van 3 dagen gedaan. Het schema is top, duidelijk en een fijn houvast gedurende de dagen. We hebben veel Detox verschijnselen gehad... moe, slap, hoofdpijn haha de welbekende verschijnselen. Maar we hebben doorgezet. We zijn allebei veel afgevallen en onze darmen zijn tot rust gekomen. Nu weer langzaam opbouwen..... Dankjewel voor deze kuur.

Slechte smaak

Ontzettend vieze bijsmaak

Super lekker sapjes!

De sapjes smaken zeer goed en het detoxprogramma is goed vol te houden. Het is even wennen omdat je dag om 7:30 begint met een shotje, hetgeen misschien erg vroeg is maar je wel meteen een energie boost geeft. De volgende verbeterpunten heb ik: - het houdbaarheidsstickertje blijft niet goed plakken, ik zou dan eerder een algemene houdbaarheid voor de 'hele box' afvaardigen. Nu had ik een sapje met 4 stickers erop geplakt en daardoor ook sapjes zonder houdbaarheid sticker. - Het zou fijner zijn als de sapjes genummerd zijn, zodat het makkelijker uit de diepvries is te pakken. Dus alle de sapjes voor dag 1 (in totaal 9 incl. shots) nummeren met een sticker 1. - Als je de sapjes nummert voorkomt dit misschien een inpakprobleem. Dag 7 van mijn sapkuur klopte 3 sapjes niet volgens het schema. In totaliteit had ik voldoende sapjes maar 3 waren dus niet volgens het schema.

Een smakelijke detox kuur met heldere uitleg,duidelijke gebruiksinstructies en aantrekkelijk verpakt

- Smakelijk en varierende sappen - Helder en leuk verwoorde uitleg en instructies - Aantrekkelijke verpakking van flesjes + instructies - Sappen schema goed verspreid over de dag

GEWELDIG

3,4 kilo kwijt in 6 dagen alleen

Prima kuur

Het schema vond ik prettig, er zit precies voldoende tijd tussen de sapmomenten. De smaken vond ik zelf niet lekker, te aards, maar het gaf voldoende energie om door te kunnen en voor het goede doel is het te doen. Het heeft me vooral heel erg bewust gemaakt van de vele eetmomentjes die ik op een dag had en waar ik graag vanaf wil, dus mijn doel met deze kuur heb ik zeker bereikt.

Snel besteld, snel geleverd en super kwaliteit.

Niet lekker maar doet wat het belooft

Vriendelijke service vooraf. Vragen netje ma beantwoord. Ik deed een 5 daagse sapkuur. Echt pittig. Ben zelf niet kapot van paprika en dit zit bijna overal ïn. Tm dag 3 ging het redelijk hoewel ik op de 3e dag wel tegen de sapjes aanhikte. Dag 4 en 5 loodzwaar. Dag 5 dan ook niet volledig gesapt. Vind komkommer en chinese kool heerlijk maar de overige sapjes en dan vooral de gember shot waren echt walgelijk. Zure paprika smaak. Paprika is lekker om te eten, niet om te drinken. Ik zou 5 dagen niet aanbevelen. 3 dagen is goed te doen.

Alleen jammer dat ik niet direct kon zien welke andere groentes er allemaal inzitten per flesje, ik dacht dat het maar 1 soort groente was oer flesje. AangeZien mijn vriend geen paprika lust. Dus hebben er weg moeten gooien! Omdat ze al ontdooit waren en ik ze niet allemaal alleen op kon. Erg jammer van het geld. Vond de sapjes overgens zelf erg lekker.

Lekker en gezond

Sapjes worden ingevroren bezorgd volgens afspraak. Ideaal uit de vriezer te halen wanneer je wilt, lekker en gezond.

Albert van t Hartweg 37

2665 MJ Bleiswijk