Lekker en goed te doen gedurende 3 dagen

3-daagse kuur, heel goed te doen, wel dagelijks een cracker gegeten, iets om op te knabbelen is toch wel fijn, ook 2,5 kilo kwijt in 3 dagen!!

Lekkere smaak, veel keuze!

De sapjes zijn erg lekker! Helemaal niet te zoet gelukkig, daar was ik even bang voor als er fruit in zit. Het zijn goede combinaties, daardoor echt lekker om te drinken. Veel verschillende sapjes ook, heel fijn om niet meermaals per dag hetzelfde te hoeven drinken. Kurkuma shotje erg lekker, die met gember is heftig, die drink ik in een glas water. Levering was goed en op de geplande dag en tijd. De informatie erbij erg handig. Ben erg tevreden!

Goede kwaliteit, wel 1 foutje in samenstelling

Duidelijke beschrijving en handige tips die je voor tijdens en na de Sapkuur kunt toepassen. Het zou wel leuk zijn als er meer aanbiedingen zouden zijn aangezien een kuur best prijzig is

Als je de grond wil proeven, bestel dit.

Ik dacht, dit doe ik wel even, 3 dagen detoxen. Vol overtuiging vlogde ik zelfs mijn avontuur. De shots zijn nog prima. Maar de sapjes…niet te doen. Besef dat ik na deze sapjes de groente afdeling gewoon niet aankon. De geur van komkommer en sla lieten mij kokhalzen. Zelfs pas gemaaid gras, kokhalzen. Groene blaadjes op de grond, kokhalzen. En dat na 2 shots en 4 sappen van de 1ste dag…daarna kon ik niet meer. Ik hoop dat je 10x nadenkt voordat je deze kuur aangaat. Want dit was echt mijn slechtste aankoop voor 2022.

Goede mix van sapjes

Ik heb de drie dagen detox gedaan. Het was een goede mix en afwisseling van sapjes dat het redelijk vol te houden was.

Gevarieerd, rijk en zó makkelijk!

Ik wist al een tijdje dat groenten eten niet m’n sterkste kant was maar ik zag geen tot weinig mogelijkheden om dit te veranderen. Dít, die rijk gevulde flesjes, vol smaak en de variaties, ze geven me een kickstart elke ochtend én een gerust gevoel dat ik toch nog een flink bord vol groenten eet. Blij mee!

Heerlijke sapjes - bezorging was wel 4 dagen later dan gepland

Mijn bestelling zou op zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk werd deze op woensdag geleverd. Ik was al begonnen met de voorbereiding en at dus al geen koolhydraten, koffie, alcohol, etc meer. Dat was wel ietswat vervelend. Hou hier rekening mee als je bestelt. De sapjes zelf zijn heerlijk! En als je jezelf rust gunt tijdens deze detox dagen, is het detoxen heel goed te doen.

Goede en netjes geleverde producten.

Ingevroren sapjes waren stipt op tijd. Voor mij was het een extra uitdaging, omdat ik geen groente lust. Ikzelf vond de sapjes dus niet lekker, maar dat had ik wel verwacht. De kurkumashot vond ik wel lekker. Heb het toch 5 dagen volgehouden. Nu probeer ik meer groente te verwerken in mijn eten.

Top detox

Lekker sapjes, goed vol te houden en erg blij met het resultaat!!

Heerlijke sapjes voor een goede ‘back on track’ start!

Na mijn bevalling (nu 13 weken geleden), had ik behoefte aan een kickstart om weer even in gezond ritme te komen. De sapjes waren echt een goede oplossing hiervoor. Makkelijk, lekker en de kilo’s vlogen er af (-3,5 kg in 3 dagen). Heb al weer een volgende ‘onderhoudsbeurt’ gepland!

Heerlijk

Na twee weken in de usa had ik zin om mijn lijf weer een gezonde start te geven. Meteen na thuiskomst begonnen met de 3 daagse detox, het viel me alles mee. De sappen zijn heerlijk en ik heb het geen moment moeilijk gehad. Heb heel veel thee gedronken die in het boekje stonden ook een aanrader. Mijn man komt volgende week terug uit de States en die wil nu zelfs ook de 3 daagse doen. Na elke vakantie waar ik de teugels toch een beetje laat vieren is dit weer een fijn begin.

Vol Energie

De eerste keer had ik een drie daagse sapkuur besteld. Ik vond het behoorlijk spannend en was bang dat ik het niet zou redden. Maar tot mijn grote verbazing vlogen die drie dagen zo voorbij en had ik energie voor 10! Na deze fijne ervaring heb ik nog twee keer een sapkuur besteld. Vandaag heb ik toevallig een "sap daggie", heerlijk nog even wat extra vitamines zo twee dagen voor mijn bruiloft. Mijn huid gaat door de sapjes stralen en ik voel mijzelf zelfverzekerder! Het liefst drink ik iedere dag een paar sapjes van DrVeggie.

Heerlijke sappen

Heerlijke sappen en snel bezorgd

Normaal prima, nu pas na de 4de keer de levering.

Wat er fout ging snap ik niet helemaal, maar het duurde deze keer erg lang. De levering kwam eerst op een verkeerd tijdstip (stond wel goed op de bon) dus weer mee terug genomen. Heb ik jullie over gebeld. Zou toen op zaterdag komen, werd geannuleerd. Zou toen dinsdag komen, kwam niet...(afspraak voor moeten verzetten) Gemaild met Leen Menken en nieuwe afspraak gemaakt voor de dag erna. Vond het erg jammer maar ben blij dat ik de sapjes weer heb!! Met vriendelijke groet, Mae Albada

Pittige dagen

We hebbe beide een 3 daagse sapkuur gedaan. Vond het 3 pittige dagen. Eerste dag viel het honger en vermoeidheid nog mee. Maar de 2de ochtend stonden we beide vermoeid en duizelig op. Met veel honger. De sapjes zorgen niet voor een vol gevoel. Waardoor je de hele dag je niet goed voelt. Daar en tegen vond ik sommige echt niet te drinken. Paar varianten niet weg kunnen krijgen. Het zal waarschijnlijk goed voor je lichaam zijn maar niet voor je hoofd. Zo je de hele dag voelen is niet te doen. Je kan eigenlijk niet functioneren hierdoor. Voor mij geen aanrader. Ik denk om af en toe een sapje al vervanging te doen of toe te voegen aan je levensstijl is voor mij een betere optie. Naast normale voeding

Goede afwisseling en goed vol te houden!

Afgelopen week heb ik de 3 daagse detoxkuur gedaan. Door de vele afwisselingen aan sappen en de shots tussendoor is het goed vol te houden. Uiteraard is de ene sap lekkerder dan de andere maar alle sappen zijn zeker een aanrader. Doordat je om de 1,5/2 uur een sap drinkt heb je altijd een verzadigd gevoel waardoor de detoxkuur goed vol te houden is. Een aanrader!

Snel en op tijd geleverd

Top kwaliteit en juiste informatie over levering

Goed geregeld en duidelijk.

Sapjes werden netjes bezorgd. De drie dagen zijn lastig en vragen wat doorzettingsvermogen. Maar dag 3 ging al een stuk beter.

Fit en schoon van binnen!

Daarnaast nog wat kilo’s kwijt ! Heel fijn die bijkomstigheid !

Goed vol te houden, 1 kg per dag eraf

Bezorging duidelijk en goed te volgen. Drankjes goed te drinken, zelfs als je denkt ‘wat ziet dat er smerig uit’. Jezelf twee dagen van tevoren klaarstomen, is echt wel een aanrader. Geen last van hoofdpijn of buien gehad. Wel een hol gevoel. Goed op te lossen met het drinken van water.

Nooit meer

Ik vond het heel zwaar. Ik had een driedaagse kuur maar ben op het eind van dag 1 gestopt. In het begin vond ik de smaak wel meevallen maar bij elk volgend flesje kreeg ik meer weerstand en werd ik misselijk (er)/het gevoel alsof ik moest overgeven. Ook kreeg ik veel dorst en bleef dit houden ondanks de hoeveelheid water die ik dronk. Daarnaast kreeg ik ontzettende hoofdpijn en icm de slapheid besloten om te stoppen. De hoofdpijn was zo erg dat het wel migraine leek. Savonds voelde ik me misselijk alsof ik moest overgeven. Ik was blij dat na het slapen ik me weer mezelf voelde. Mijn ervaring komt niet door het product ansich maar geeft aan hoe zwaar een kuur kan zijn/hoe je erop kan reageren. Ben ook blij dat in het meegeleverde boekje stond dat bij teveel klachten geadviseerd wordt te stoppen. Ik wilde deze kuur om mijn lichaam weer een boost te geven ondanks mijn gezonde eetpatroon. Ik hou het voortaan gewoon bij mijn eigen gezonde eetpatroon. En nogmaals: dat ligt niet aan de kwaliteit van dit product.

Geweldig!

Ik wil Dr veggie bedanken! Hartstikke lekker,3 kilo afgevallen! Deze sapjes geeft energie! Met een word PRIMA.

Good quality products with a nice taste

Pleasant cleansing experience. Great tasting product and easy to follow steps.

hoge kwaliteit en zeer gevarieerd

De service is zeer goed. Duidelijke communicatie wanneer de bestelling afgeleverd wordt, uitgebreide handleiding en toelichting en de producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en erg smakelijk. Een drie daagse sapkuur is zo (ook als je nog nooit een sap detox gedaan hebt) goed vol te houden

Uitstekend!!

Ik was voor het eerst in het detox, dus ik was nerveus, maar Veggie was erg goed in het helpen overwinnen van mijn angst. Makkelijk te drinken, lekker en zonder honger gevoelen na drie dagen drinken ben ik 1,6 kg afgevallen. Licht en zeer aangenaam persoon. Bedankt Angela Bui

Albert van t Hartweg 37

2665 MJ Bleiswijk