3-daagse kuur, heel goed te doen, wel dagelijks een cracker gegeten, iets om op te knabbelen is toch wel fijn, ook 2,5 kilo kwijt in 3 dagen!!
Hi Anja, Bedankt voor de review en het mooie cijfer! Wat heb jij dit goed gedaan!! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Nu lekker genieten van een welverdiend detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
De sapjes zijn erg lekker! Helemaal niet te zoet gelukkig, daar was ik even bang voor als er fruit in zit. Het zijn goede combinaties, daardoor echt lekker om te drinken. Veel verschillende sapjes ook, heel fijn om niet meermaals per dag hetzelfde te hoeven drinken. Kurkuma shotje erg lekker, die met gember is heftig, die drink ik in een glas water. Levering was goed en op de geplande dag en tijd. De informatie erbij erg handig. Ben erg tevreden!
Hi Suzanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat alles naar wens was en je van onze sapjes hebt genoten. Wij streven er inderdaad naar om de perfecte balans tussen onze ingrediënten te vinden. Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Duidelijke beschrijving en handige tips die je voor tijdens en na de Sapkuur kunt toepassen. Het zou wel leuk zijn als er meer aanbiedingen zouden zijn aangezien een kuur best prijzig is
Hi Astrid, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je de beschrijving en onze tips duidelijk vond en ze jou hebben geholpen tijdens je sapkuur. Ik neem je feedback intern mee. Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik dacht, dit doe ik wel even, 3 dagen detoxen. Vol overtuiging vlogde ik zelfs mijn avontuur. De shots zijn nog prima. Maar de sapjes…niet te doen. Besef dat ik na deze sapjes de groente afdeling gewoon niet aankon. De geur van komkommer en sla lieten mij kokhalzen. Zelfs pas gemaaid gras, kokhalzen. Groene blaadjes op de grond, kokhalzen. En dat na 2 shots en 4 sappen van de 1ste dag…daarna kon ik niet meer. Ik hoop dat je 10x nadenkt voordat je deze kuur aangaat. Want dit was echt mijn slechtste aankoop voor 2022.
Hi Viënna, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat jammer om te horen dat je het geen fijne ervaring vond. Onze sappen bestaan uit minimaal 70% groenten, dit kan ervoor zorgen dat ze dus een hele andere smaak hebben dan dat je had verwacht (minder zoet). Fijn om te horen dat de shots wel in de smaak waren. Met vriendelijke groet, Carola
Ik heb de drie dagen detox gedaan. Het was een goede mix en afwisseling van sapjes dat het redelijk vol te houden was.
Hi Dorieke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Nu lekker genieten van een heerlijk en welverdiend detox-gevoel. Met vriendelijke groet, Annemie
Ik wist al een tijdje dat groenten eten niet m’n sterkste kant was maar ik zag geen tot weinig mogelijkheden om dit te veranderen. Dít, die rijk gevulde flesjes, vol smaak en de variaties, ze geven me een kickstart elke ochtend én een gerust gevoel dat ik toch nog een flink bord vol groenten eet. Blij mee!
Hi Mirjam, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Wat leuk om te horen dat wij je hiermee hebben kunnen helpen en dat je er van geniet. Ga zo door! Wij wensen je heel veel succes met je gezonde levensstijl, Met vriendelijke groet, Annemie
Mijn bestelling zou op zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk werd deze op woensdag geleverd. Ik was al begonnen met de voorbereiding en at dus al geen koolhydraten, koffie, alcohol, etc meer. Dat was wel ietswat vervelend. Hou hier rekening mee als je bestelt. De sapjes zelf zijn heerlijk! En als je jezelf rust gunt tijdens deze detox dagen, is het detoxen heel goed te doen.
Hi Marielle, Bedankt voor je review en onze oprechte excuses voor het ongemak in verband met de verlate levering. Voor de zekerheid kun je inderdaad de detox sapkuur van te voren in huis halen om dit soort vervelende situaties te voorkomen. Wel fijn om te lezen dat je hebt genoten van onze sappen en dat de detox jou is bevallen. Met vriendelijke groet, Annemie
Ingevroren sapjes waren stipt op tijd. Voor mij was het een extra uitdaging, omdat ik geen groente lust. Ikzelf vond de sapjes dus niet lekker, maar dat had ik wel verwacht. De kurkumashot vond ik wel lekker. Heb het toch 5 dagen volgehouden. Nu probeer ik meer groente te verwerken in mijn eten.
Hi Monique, Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is gelopen. Je mag heel trots op jezelf zijn, want de smaak van groentesappen is inderdaad heel wat anders als de andere sappen die wij gewend zijn om te drinken. Wel een makkelijke en snelle manier om aan je dagelijkse hoeveelheid groente te komen. Wij wensen je heel veel succes met je nieuwe voornemen om meer groente te eten. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Annemie
Lekker sapjes, goed vol te houden en erg blij met het resultaat!!
Hi Ilse, Bedankt voor het mooie cijfer en de review! Leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van onze detox sapkuur. Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Na mijn bevalling (nu 13 weken geleden), had ik behoefte aan een kickstart om weer even in gezond ritme te komen. De sapjes waren echt een goede oplossing hiervoor. Makkelijk, lekker en de kilo’s vlogen er af (-3,5 kg in 3 dagen). Heb al weer een volgende ‘onderhoudsbeurt’ gepland!
Hi Rosanne, Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Bedankt voor het mooie cijfer en dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wij zijn blij dat wij jou konden helpen om weer even in een gezond ritme te komen. Geniet van het welverdiende detox-gevoel en je kleine spruit. Met vriendelijke groet, Annemie
Na twee weken in de usa had ik zin om mijn lijf weer een gezonde start te geven. Meteen na thuiskomst begonnen met de 3 daagse detox, het viel me alles mee. De sappen zijn heerlijk en ik heb het geen moment moeilijk gehad. Heb heel veel thee gedronken die in het boekje stonden ook een aanrader. Mijn man komt volgende week terug uit de States en die wil nu zelfs ook de 3 daagse doen. Na elke vakantie waar ik de teugels toch een beetje laat vieren is dit weer een fijn begin.
Hi Regine, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen met jouw gezonde start en dat je hebt genoten van onze verse groentesappen. We voorzien je man graag van onze sapjes, dus laat maar weten als wij wat voor je kunnen doen. Nu lekker genieten van een welverdiend detox-gevoel, Met vriendelijke groet, Annemie
De eerste keer had ik een drie daagse sapkuur besteld. Ik vond het behoorlijk spannend en was bang dat ik het niet zou redden. Maar tot mijn grote verbazing vlogen die drie dagen zo voorbij en had ik energie voor 10! Na deze fijne ervaring heb ik nog twee keer een sapkuur besteld. Vandaag heb ik toevallig een "sap daggie", heerlijk nog even wat extra vitamines zo twee dagen voor mijn bruiloft. Mijn huid gaat door de sapjes stralen en ik voel mijzelf zelfverzekerder! Het liefst drink ik iedere dag een paar sapjes van DrVeggie.
Hi Felicia, Bedankt voor deze lieve woorden en gefeliciteerd met je bruiloft! Wat leuk om te lezen dat je met onze detox sapkuur zoveel energie hebt gekregen en jij je hierdoor zelfverzekerder voelt. Zo een sap dagje raden we je zeker aan, het doet echt wonderen. Laat ons maar weten als wij je weer mogen voorzien van sapjes! Met vriendelijke groet, Annemie
Heerlijke sappen en snel bezorgd
Hi Yolanda, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Fijn om te lezen dat alles in orde was en dat je van onze sappen hebt genoten. Met vriendelijke groet, Annemie
Wat er fout ging snap ik niet helemaal, maar het duurde deze keer erg lang. De levering kwam eerst op een verkeerd tijdstip (stond wel goed op de bon) dus weer mee terug genomen. Heb ik jullie over gebeld. Zou toen op zaterdag komen, werd geannuleerd. Zou toen dinsdag komen, kwam niet...(afspraak voor moeten verzetten) Gemaild met Leen Menken en nieuwe afspraak gemaakt voor de dag erna. Vond het erg jammer maar ben blij dat ik de sapjes weer heb!! Met vriendelijke groet, Mae Albada
Hi Mae, Bedankt voor je review en de feedback. Jammer om te horen dat de levering niet helemaal goed is gegaan. Dit is niet de bedoeling en de kwaliteit waar wij voor staan. Daarom nemen wij graag contact met je op om te kijken naar hoe wij het goed kunnen maken. Geniet van je sapjes! Met vriendelijke groet, Annemie
We hebbe beide een 3 daagse sapkuur gedaan. Vond het 3 pittige dagen. Eerste dag viel het honger en vermoeidheid nog mee. Maar de 2de ochtend stonden we beide vermoeid en duizelig op. Met veel honger. De sapjes zorgen niet voor een vol gevoel. Waardoor je de hele dag je niet goed voelt. Daar en tegen vond ik sommige echt niet te drinken. Paar varianten niet weg kunnen krijgen. Het zal waarschijnlijk goed voor je lichaam zijn maar niet voor je hoofd. Zo je de hele dag voelen is niet te doen. Je kan eigenlijk niet functioneren hierdoor. Voor mij geen aanrader. Ik denk om af en toe een sapje al vervanging te doen of toe te voegen aan je levensstijl is voor mij een betere optie. Naast normale voeding
Hi Lieke, Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genoten om je ervaring met ons te delen. Een detox sapkuur heeft zeker een bepaalde invloed op je lichaam. Dag 2 is dan ook vaak de moeilijkste dag omdat je lichaam zich in een 'afkickt-modus' bevindt. Hiermee kun je vermoeidheid en duizeligheid ervaren. Daarom is een goede voorbereiding van groot belang, dit verzacht de mogelijke klachten die met een sapkuur gepaard kunnen gaan. Een sapje drinken ter aanvulling op je eetpatroon is een uitstekende optie! Niet alleen krijg je dagelijks veel meer groenten binnen, maar je geniet ook van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Met vriendelijke groet, Annemie
Afgelopen week heb ik de 3 daagse detoxkuur gedaan. Door de vele afwisselingen aan sappen en de shots tussendoor is het goed vol te houden. Uiteraard is de ene sap lekkerder dan de andere maar alle sappen zijn zeker een aanrader. Doordat je om de 1,5/2 uur een sap drinkt heb je altijd een verzadigd gevoel waardoor de detoxkuur goed vol te houden is. Een aanrader!
Hi Marielle, Bedankt voor je review en mooie cijfer! Fijn dat de 3-daagse detox sapkuur goed is gegaan. Wist je dat je ons altijd een berichtje kunt sturen bij het maken van je bestelling met sappen die je liever niet hebt? Nu lekker genieten van het fijne detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Top kwaliteit en juiste informatie over levering
Hi Fred, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Annemie
Sapjes werden netjes bezorgd. De drie dagen zijn lastig en vragen wat doorzettingsvermogen. Maar dag 3 ging al een stuk beter.
Hi Annet, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat jij je op dag 3 al een stuk beter voelde. Nu lekker genieten van het fijne detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Daarnaast nog wat kilo’s kwijt ! Heel fijn die bijkomstigheid !
Hi Aletta, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat jij je weer helemaal fit en schoon voelt van binnen. Nu lekker genieten van het fijne detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Bezorging duidelijk en goed te volgen. Drankjes goed te drinken, zelfs als je denkt ‘wat ziet dat er smerig uit’. Jezelf twee dagen van tevoren klaarstomen, is echt wel een aanrader. Geen last van hoofdpijn of buien gehad. Wel een hol gevoel. Goed op te lossen met het drinken van water.
Hi Jeroen, Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo vlekkeloos is gelopen en dat je het goed hebt kunnen volhouden. Dat heb je goed! Zonder voorbereiding heb je vaker last van klachten en is het gevolg groter dat je de sapkuur niet afmaakt. Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik vond het heel zwaar. Ik had een driedaagse kuur maar ben op het eind van dag 1 gestopt. In het begin vond ik de smaak wel meevallen maar bij elk volgend flesje kreeg ik meer weerstand en werd ik misselijk (er)/het gevoel alsof ik moest overgeven. Ook kreeg ik veel dorst en bleef dit houden ondanks de hoeveelheid water die ik dronk. Daarnaast kreeg ik ontzettende hoofdpijn en icm de slapheid besloten om te stoppen. De hoofdpijn was zo erg dat het wel migraine leek. Savonds voelde ik me misselijk alsof ik moest overgeven. Ik was blij dat na het slapen ik me weer mezelf voelde. Mijn ervaring komt niet door het product ansich maar geeft aan hoe zwaar een kuur kan zijn/hoe je erop kan reageren. Ben ook blij dat in het meegeleverde boekje stond dat bij teveel klachten geadviseerd wordt te stoppen. Ik wilde deze kuur om mijn lichaam weer een boost te geven ondanks mijn gezonde eetpatroon. Ik hou het voortaan gewoon bij mijn eigen gezonde eetpatroon. En nogmaals: dat ligt niet aan de kwaliteit van dit product.
Hi IL, Bedankt voor je review! Een detox sapkuur kan soms heel zwaar zijn. Elk lichaam reageert anders en daarom vind ik het fijn om te lezen dat wij je op het juiste moment hebben kunnen helpen met het boekje. Naar je eigen lichaam luisteren is altijd het belangrijkste. Je zou de overgebleven sapjes kunnen verdelen over meerdere dagen, of 1 sapje per dag. Met vriendelijke groeten, Annemie
Ik wil Dr veggie bedanken! Hartstikke lekker,3 kilo afgevallen! Deze sapjes geeft energie! Met een word PRIMA.
Hi Arta Ellere, Bedankt voor je lieve review! Wat leuk om te lezen dat jij onze sapkuur harstikke lekker vond en daar 3 kilo mee bent afgevallen. Je mag heel erg trots op je zijn! Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel. Met vriendelijke groet, Annemie
Pleasant cleansing experience. Great tasting product and easy to follow steps.
Dear Carmen, Thank you so much for your review and lovely words! We are glad everything went well and that you enjoyed our products. Kind regards, Annemie
De service is zeer goed. Duidelijke communicatie wanneer de bestelling afgeleverd wordt, uitgebreide handleiding en toelichting en de producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en erg smakelijk. Een drie daagse sapkuur is zo (ook als je nog nooit een sap detox gedaan hebt) goed vol te houden
Hi Ricardo, Bedankt voor je review en mooie woorden! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Wij vinden kwaliteit inderdaad heel erg belangrijk, zowel in de service die wij verlenen als de sappen die wij aanbieden. Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Ik was voor het eerst in het detox, dus ik was nerveus, maar Veggie was erg goed in het helpen overwinnen van mijn angst. Makkelijk te drinken, lekker en zonder honger gevoelen na drie dagen drinken ben ik 1,6 kg afgevallen. Licht en zeer aangenaam persoon. Bedankt Angela Bui
Hi Angela, Bedankt voor je mooie woorden en cijfer! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen bij je eerste detox en dat je er een uitstekende ervaring aan hebt overgehouden. Daar doen wij het voor! Nu lekker genieten van een welverdiende detox-gevoel! Met vriendelijke groet, Annemie
Albert van t Hartweg 37
2665 MJ Bleiswijk