Fantastisch Patricia, Mooi om te lezen dat je de koning te rijk voelt. Veel mensen voelen zich niet optimaal, slapen slecht of hebben hoofdpijn terwijl ze net als jij geen idee hebben waarom dat zo is. In bed (liggend) ben je nog eens extra gevoelig voor straling. Het enige wat de EMF Health Card doet is de mogelijke nadelige effecten van straling ongedaan maken. Super bedankt voor het delen van je ervaringen.
Beste Heidi, Bedankt voor jou eerlijke en correcte analyse. Mijn ervaring in een project met werknemers die enorme stress hadden is vergelijkbaar. Tot de positieve verbazing van de projectleider verbeterde bij 30% van de deelnemers hun wellbeing enorm. Ik was verbaasd dat dit slechts 30% was :). Probeer de kaart langere tijd uit en de komende 12 maanden mag je altijd gebruik maken van de niet goed geld terug regeling. We gaan ervan uit dat we een andere POSITIEVE great reset krijgen Marcel
Beste Nellie, Bedankt voor je review. Je bent in ieder geval gevoelig voor het veld van de kaart. De kaart werkt nu nog niet positief voor je. Het kan zijn dat de kaart je teveel energie geeft of dat er teveel veranderingen optreden. Mijn advies is dan altijd; langzaam het gebruik van de EMF Health Card opbouwen. Als jij overdag geen verschil voelt; dan kun je hem overdag gewoon dicht bij je dragen. Intuïtief heb je de kaart al op een grote afstand gelegd tijdens het slapen. Dat is goed. Nu kun je de kaart om de 2 dagen 1 meter dichter bij leggen. Als je verandering voelt, wachten met het dichterbij leggen. Een kwestie van wennen aan de kaart. Daarom geven we ook 60 dagen niet geld terug. Uiteindelijk is 99,5% tevreden en heeft men de vooruitgang ervaren. Al je nog vragen hebt kun je me gerust contacteren. Marcel 06 222 08073
Met de EMF Health Card ben je beschermd. De EMF Health Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnen frame bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere bronnen van natuurlijk metaal. De EMF Health Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd kan hij levenslang meegaan. De kaart is ontwikkeld en wordt handmatig gemaakt in Nederland.