Filters

8

Ziet er mooi uit

Ik vind het pakket niet volledig, mis een versteviging aan de bovenkant als je geen achterplaat hebt. Daardoor is de bovenplaat wiebelig. Voor de prijs van het geheel had hier nog wel een onderdeel bij gekund

 • Aanbevelen? Ja
10

Strak design

Ik heb me goed verdiept in omkasting maar toch blij dat ik voor de aluminium variant van Evolar heb gekozen. Niet de goedkoopste wel de mooiste!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Prima

 • Aanbevelen? Ja
6

Mixed

Hele vriendelijke personen gesproken bij de klantenservice. De levering was zeer snel. Maandag ochtend besteld, dinsdag in huis. Helaas blijkt de 9000 serie (slangloze airconditioning) eerder een air cooler dan een airconditioning. Tijdens mijn zoektocht was ik zo opgetogen over er het bestaan van de slangloze airconditioning dat het me ontgaan is dat dit model "slechts" 5°C terug koelt. War voor mijn persoonlijke situatie onvoldoende is. Het apparaat heeft enkele uren nodig om zich gereed te maken ten diepste koude lucht af kunnen geven. Hiervoor dient de ruimte goed geventileerd te worden. Het opwarmen voor de verwarmingsfunctie geeft ook geruime tijd nodig. Op de laagste stand voor koelen is het apparaat erg stil, wat prettig is wanneer hij in een slaapkamer wordt gebruikt. De hogere standen maken meer geluid. De ingebouwde dames stem is een geinige toevoeging, echter wanneer het apparaat op volle capaciteit draait kan zij wat lastig te verstaan zijn. Het bedieningspaneel is aantrekkelijk en gevoelig voor aanraking, waardoor het makkelijk te gebruiken is. De spraakgestuurde ondersteuning voor vulling en legen zijn praktisch. Bij het lege schakelt de functie automatisch uit wanneer leeg. Ik heb dit nog 2 keer herhaald om zeker te zijn dat het compartiment volledig leeg is. Jammer dat het niet te controleren is of het ook daadwerkelijk helemaal leeg is. Door de ingebouwde wieltjes moeiteloos te verrijden, op stenen vloeren of laminaat, echter op vinyl rolt het apparaat wat zwaarder, zeker wanneer hij volledig gevuld is. Afhankelijk van welk doeleinde je met het apparaat hebt, is het een prima cooler. Wanneer je een sterke koeling / daling van de temperatuur wenst (meer dan 5°C) dan is dit type ongeschikt.

 • Aanbevelen? Nee
6

afwerking kan beter, matige prijs/kwaliteit verhouding

Verstevigingsrail bovenplaat zit geluidisolatie in de weg. Bovenplaat onvoldoende stabiel, er kan niets op staan. Voorgeboorde gaten in inzethoek zit precies op de overgang van voorplaat naar zijplaat. Hier en daar bramen. Spuitwerk kan beter.

 • Aanbevelen? Nee
6

Tegenvallende kwaliteit

Bestelprocedure ging vlot, goed bereikbaar bij vragen. Kwaliteit van het hout is niet goed. Kromgetokken! Moest het eerst met lijmklemmen naar elkaar toetrekken om het te kunnen vastschroeven. Er ontbraken diverse schroeven.

 • Aanbevelen? Nee
8

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling. Snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede uitleg !!

Uitstekend ! Keurige antwoorden op mijn vragen

 • Aanbevelen? Ja
9

de kers op de taart

Het pakket was geperforeerd, gelukkig zitten de ongekleurde delen naar buiten gekeerd. De panelen zijn beschermd met een folie en in een wip zit de cover in elkaar. De bijgeleverde driehoeken heb ik niet durven monteren wegens geen voorboringen voorzien. De pootjes missen wel een (kunststof) voetje, op ruwe grind ondergrond kan je de cover moeilijk waterpas zetten. De strakke vorm past perfect bij onze woning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correcte en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering, goed product

 • Aanbevelen? Ja
4

Is niet goed

Ik heb een Evolar van twee jaar oud en heb de ring kapot waar de slang in moet wat is nu aan de hand Evolar heeft die ring niet meer dus een apparaat van twee jaar oud kan ik de vuilnis op gooien heel leuk van Evolar

 • Aanbevelen? Nee
5

Product goed, administratief slecht

Het is qua administratie slecht omdat er geen account aangemaakt kan worden voor ons als zakelijke gebruiker. Alles moet gelijk afgerekend worden, dat is lastig als niet iedereen een bankpas heeft van de zaak. Daarnaast komen de Projectnummers / inkoopcodes nergens meer terug zoals op de factuur en pakbon. Dat is erg lastig als men bv voor 4 projecten één omkasting besteld hebt, welke hoort nu bij welk project. Dit moet beter worden anders gaan we naar een andere leverancier.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Bedankt voor de review. Verschillende van jullie medewerkers hebben een zakelijk account voor onze B2B site. Er kan achteraf betalen gekozen via de betaaldienst Biller in de kassa van de zakelijke webshop. Daarnaast kunt u daar ook bij de adresgegevens een projectnummer invullen. We hebben heel veel B2B klanten waarbij dit gebruikelijk is. Team Evolar

10

Goeie service. Snelle levering.

Refurbished airco gekocht. Werkelijk in nieuwstaat. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Montage te doen

Montage te doen. Helaas geen bouwtekening en boormallen. Verder ziet het er goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, goed en snelle correcte afhandeling.

Snel en correct geleverd, en afgehandeld. Product ook perfect.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer correct

Zowel bij bestelling, klacht en afhandeling zéér correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, super snel geleverd en uitstekende kwaliteit.

De airco cover werd supersnel geleverd. Mooie kwaliteit, en natuurlijk nu een super strak aanzicht! Top!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Helaas werkt het niet

De airco's die we hebben besteld, zijn snel geleverd. We hebben er 1 getest, maar die koelde slecht en was in een uur tijd al een paar keer op storing gegaan. We wilden de airco's terug sturen, maar moesten daarvoor een flink bedrag betalen. Bovendien is de communicatie via mail niet met een persoon: de mails worden namelijk niet ondertekend door iemand, maar alleen de naam van het bedrijf staat er onder. Je weet dus nooit met wie je te maken hebt. Terwijl je als klant persoonlijk geholpen wilt worden.

 • Aanbevelen? Nee
1

Product werkt niet goed en krijg geen rerourlabel

Hi! Ik heb al 2x gemailt in een week tijd en gevraagd om retourlabel omdat we niet tevreden zijn met her product. En het enige wat ik terug krijg is dit beoordeel mailtje. Vandaar nu via deze weg

 • Aanbevelen? Nee
7

installatie iets moeilijker dan gedacht

toch niet zo gemakkelijk om te installeren, er is een kleine getik wanneer de ventilator draait , dit moeten we nog opgelost krijgen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en prima bereikbaarheid

Zie voorgaand

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Evolar leverde super snel en goede kwaliteit, vandaag bestelt en morgen in huis. De ontvangen accessoires waren goed aan te passen op mijn raam, ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service

volgens het bedrijf zou de airco morgens komen, maar hij kwam dus niet, na een belletje werd gelijk gekeken waar het an lag, de bezorger had vertraging en hij werd uiteindelijk smiddags bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima product

Toch een opmerking : bij het het profiel aan de binnenzijde van het deksel waren 2 schroeven afgebroken, deze lagen los in de verpakking. Waarvoor dient dit profiel eigenlijk ?

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Alles een tien

 • Aanbevelen? Ja

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd