Filters

7

Pre order afgeleverd op afgesproken datum

Netjes afgevoerd in veilige verpakking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette materialen

Netjes op tijd

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en mooi apparaat, bediening kan duidelijker

Apparaat doet wat evolar belooft. Het display en de bediening kon makkelijker maar dat is vooral in het begin relevant.

 • Aanbevelen? Ja
7

Product kwam beschadigd binnen, maar goed geholpen

Een metalen omkasting voor mijn airco gekocht. Helaas kwam het product beschadigd binnen. Via Whatsapp had ik binnen een paar uur reactie op mijn klacht en werden mij direct twee oplossingen geboden. Ik kon een deel van mijn aankoopbedrag terug krijgen of de omkasting omruilen. Jammer dat het niet helemaal goed is gegaan, maar wel goed opgelost door het bedrijf. De kast ziet er netjes uit en lijkt kwalitatief goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geen idee post nl heeft bestelling voor 4e x achter elkaar verzet ben al een week aan het wachten

Ik zou een andere vervoerder kiezen. Product nog steeds niet ontvangen door post NL. Hier kunnen jullie niks aan doen maar ik wordt er niet gelukkig van. Ze stellen het bezorg moment x op keer uit waarom??

 • Aanbevelen? Ja
5

Matig

Ik heb een bestelling gedaan en geheel betaald vervolgens incompleet geleverd en al weken aan het wachten ,nu komt er een mail dat er geleverd gaat worden maar helaas al meerdere dagen de melding levering komt morgen en morgen weer een melding levering komt morgen sorry maar niet echt tevreden

 • Aanbevelen? Nee
5

Mooie omkasting van matige kwaliteit.

Kast ligt met 1 U-profiel op de airco. Hierdoor kan de kast gemakkelijk verschuiven. Kast komt volledig geseald binnen maar zodra je dit eraf trekt zie je beschadigingen aan de randen. De super beschermende verpakking is dus een beetje fake. De achterplaat past niet goed. De naad is wel 3mm en rammelt dus gemakkelijk. De achterwand is ook niet voorbereid op de doorvoer van leidingen; iedere airco heeft toch leidingen die naar binnen gaan! Bouwbeschrijving geeft niet aan wat de bovenzijde is terwijl je de kast op twee manieren kunt monteren. Ik koos dus de verkeerde kant. Kast kost 600 euro maar er zitten geen stelschroeven bij voor de onderzijde. Wat een fijne Commerciële keuze!

 • Aanbevelen? Nee
1

zeer slecht

ik bestel een komplete bak met achterkant, maar achterkant is niet leverbaar slechts 10 weken nadien, maar sturen wel de bak zonder achterkant en late mij komplete bak betalen, onbeschoft dat ze dat in het begin niet zeggen of laten weten. ik heb gebeld dat ik terminaal ziek ben en een beetje haast heb, maar denken helemaal niet met me mee, doen helemaal niks, zeer slecht bedrijf. zeer onvoldoende!!!!!!!!!!!!!!

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer positief

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
5

Afstand bediening werkt niet goed, het instellen van de functies werkt slecht.

Helaas geen goede ervaring met de Evolar, 1e bestelling kwam aan en werkte helemaal niet! Verpakking onvoldoende, in grote overdoos zonder vulling. 2e zending zelfde geval, weer niet opgevuld in grote overdoos! Functies van afstand bediening werken niet goed! Ben helaas bang dat ik een miskoop heb gekocht. Jammer!

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed

Goed en snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima kwaliteit en service.

Zowel aan de telefoon als bij de bestelling en bezorging prima geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
2

Geen uitsparing voor de slangen

Dit product is veel te duur voor wat je krijgt. Ik heb een buitenunit tegen de wand hangen. Deze wil ik rondom camoufleren. Het geheel heeft nergens een sparing waar de slangen langs kunnen. Ik moet zelf maar wat zagen. Product kost €600! En dan moet je er zelf aan gaan zagen.... De montage beschrijving is ook niks. Ze gaan in de beschrijving er van uit dat de buitenunit nog niet hangt!? Kortom: mooi product maar het klopt helaas niet. Qventi heeft wel zo'n sparing!

 • Aanbevelen? Nee
10

uitstekend

Snel geregeld. Snel correctie in kleur. Snel geld retour wat door correctie kwam. Geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke antwoorden op telefonische vragen en snelle levering.

Zie bovenstaande

 • Aanbevelen? Ja
5

Verkeerde indruk van product

Via de website een airco - omkasting besteld. Blijkt dat alleen de voorkant wordt bedoeld voor die prijs. Ik vind het onvoldoende duidelijk dat je als klant meerdere bestellingen moet plaatsen om een volledige kast te krijgen. Daarnaast is retourneren erg duur (€60,-) Dat mag ook vermeld worden. Contact met klantenservice was heel prettig.

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer onduidelijke gebruiksaanwijzing

Met de gebruiksaanwijzing kon ik niets. Aantallen schroeven bleken niet kloppend, geen voorgevormde gaten, dus onduidelijk hoe in elkaar te zetten. Bij de xs bestaat het voorgedeelte uit twee aparte delen die je zelf nog aan elkaar moet verbinden. Voor deze prijs valt dit erg tegen. Mijn volgende kast koop ik van een ander merk.

 • Aanbevelen? Nee
10

helemaal goed

op tijd geleverd ontvochtiger beter dan ik verwacht had werkt uitstekend schrok eigenlijk van de hoeveelheid vocht die r in de ruimte zat top ding

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte prijs/kwaliteit verhouding

Niet overal geschilderd. Dun hout. De bijgekochte ‘pootjes’ zijn gewoon houten 3-hoekjes. Geen verstelbaar voetje, wat je zou verwachten.

 • Aanbevelen? Nee
7

goed produkt en snel geleverd

Verpakkingsfolie van de bovenplaat was niet goed bevestigd waardoor paar krasjes zichtbaar waren. Van de doos was 1 hoek beschadigd.

 • Aanbevelen? Ja
2

Twee jaar later…

Na twee jaar laat het fineer los… Waardeloos en toch nogal prijzig. Wat jammer zeg

 • Aanbevelen? Nee
9

Snelle levering, betrouwbaar product.

Ben nog niet zo lang in bezit van Evolar producten, maar tot nu toe geen negatieve op of aanmerkingen. De airco heeft afgelopen zomer voldaan aan de verwachtingen, andere producten moeten nog uitgepakt worden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Afrader

Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven. Een Eveolar Geluidsreducerende warmtepomp omkasting gekocht. Kosten enkel voor de omkasting 949,-. Daar moet je dan nog een achterwand bij kopen a 359,- en stelvoetjes a 31,95 Al met al een serieuze investering. Product werd keurig geleverd, daar was niets op aan te merken. Maar toen begon het al, volgens de bijgelverde instructie moest het geplaatst worden met de lamellen naar beneden. Volgens de instructie video met de lamellen naar boven. Contact met de klantenservice maakt je niets wijzer, gewoon doen wat je zelf mooier vindt is de reactie. Bij plaatsing blijkt dat je dwars door de omkasting heen kijkt. Absoluut onvoldoende dekking voor de vraagprijs. Daarnaast is de scheidingsplaat wit. De omkasting is antraciet en aangezien je dwars door de omkasting kijkt, kijk je tegen een witte plaat aan. Geen gezicht. Tot slot de bijgeleverde isolatie, deze is te klein en het montagemateriaal is een lachtertje. Het is dat wij het zelf goed in de gaten hielden, maar binnen enkele seconde werd de isolotie van de omkasting tegen de buitenunit aan gezogen. Het is een ontzettende aanfluiting en contact met de klantenservice heeft ons niets verder gebracht. Enige wat ik als reactie krijg is dat er niet gecompenseerd kan worden. Dat is ook niet wat ik heb gevraagd. Ik heb gevraagd om een oplossing, maar deze is tot op heden uitgebleven. Echt serieus teleurgesteld voor iets waar wij serieus geld in hebben gestopt.

 • Aanbevelen? Nee
6

Geen controle op wat er geleverd wordt

Ik had 1 warmtepomp ombouw besteld met geluid dempende set, er werden er 7 geleverd met 2 geluid dempende sets. Mijn hele huiskamer stond vol ondanks dat we aan de bezorger gemeld hadden dat het niet goed was. Hij is zo weer weg gegaan zonder het bedrijf te bellen. We hebben de volgende dag contact met jullie gezocht, jullie wisten van niks. Op marktplaats zou het mij ruim 1500 euro op geleverd hebben als het niet meer is. Een week later is het wel weer opgehaald. Ik moest dus 2 dagen vrij nemen wat wel erg jammer is. Positief, het product zelf ziet er uitstekend uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en efficiënt

Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen. Gelijk besteld en snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Over Evolar

Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg. Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden. Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.