Laden reviews...
215 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen wijzen de beoordelingen op snelle levering en goede kwaliteit van de producten. Veel klanten noemen behulpzame en responsieve klantenservice, hoewel sommigen melding maken van vertragingen of beschadigde artikelen die meestal snel opgelost worden. De belangrijkste thema's zijn betrouwbare levering, degelijke prijs-kwaliteit en vriendelijke service, met ruimte voor verbetering in communicatie en ordertracking.
Wat je ook probeert via de app of bellen goed geholpen wordt je niet. Sterker nog je krijgt niet eens iemand te spreken. Je staat 5 uur in de wacht en dan stopt het. Het enigste wat ik wil is een retour aanmelden maar daar geeft hij op de site een foutmelding. Klantenservice is niet bereikbaar envia de chat wordt er een ticket door gestuurd naar de klantenservice maar vervolgens hoor je niets meer. Echt waardeloos daar
Patrick
Vlissingen
Ventilator besteld. Niet geleverd; Evolar niet bereikbaar; ook niet via app. 1 uur gewacht; ik blijf nummer 3 in wachtrij via bandje. Oplichtingspraktijken?
S
Zoetermeer
Purchased a unit. Once the unit was unpacked and setup, immediately knew it would not be able to do anything they claimed. Requested immediate return, packed the unit as instructed, and the unit was collected from my home. They have not refunded my money, which was legally due to me within 14 days. The company is 1 month delinquent. Avoid at all costs
Jason Weeks
Haarlem
Ik heb echt meerdere keren geprobeerd contact met ze op te nemen via WhatsApp en e-mail, maar je krijgt geen enkele reactie, hoe lang je ook wacht. Mensen die negatieve ervaringen hebben gehad: vergeet niet om ook een ACM-melding te maken!
M
Rotterdam
Ik heb een mobiele airco besteld bij Evolar. Ik heb hem ook betaald en heb de orderbevestiging ook al binnen Nu had ik een vraag over de leverdatum Totaal 5 uur in de wacht gehangen per telefoon E-mails gestuurd , maar mijn order is niet bekend bij hen Uiteraard is de betaling wel al binnen Tot op dit moment voel ik me zwaar genaaid eerlijk gezegd Ik wacht het nog heel even af voor ik naar Nijmegen ga.
16 July 2026
Loet
Roermond
Je kan prima iets bestellen bij dit bedrijf, maar kies wel voor de optie achteraf betalen! Ze leveren wel, maar je kan onmogelijk met ze communiceren. Ze reageren niet op de mail, whatsapp en ook niet aan de telefoon. Hun klantenservice is uitermate slecht. Maar het is wel gewoon een groot bedrijf. Ik had problemen en ik ben er maar gewoon heen gereden. Pas toen ik daar was werd ik geholpen. Erg veel gedoe, maar wel blij dat ik het product nu heb.
Jeroen
Bussum
Te schandalig voor woorden dat je 9 uur lang in vier dagen probeert. Contact te komen en je weggedrukt wordt. Nog nooit zo een Klantenservice’s gezien en niet te spreken over email contact. Doe we wat aan.
Ikram
Eindhoven
Requested my AirCo 10 days ago, with promise to deliver in 7 days - Its impossible to reach out to the support team, I waited on the phone line today for 30 minutes and then the call drop at the end. There is a chat you can talk to some AI that has no clue on how to help. This is a ****, please be aware before you proceed with your order
Daniel
Amsterdam
Waardeloze service. Ruim 2,5 week geleden besteld en nog steeds niets ontvangen, terwijl er stond dat het binnen een paar dagen geleverd zou worden. Op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch is het praktisch onmogelijk om contact te krijgen. Je staat eindeloos in de wacht om vervolgens zonder iemand te spreken weer uit de lijn gegooid te worden. Er wordt totaal niet gecommuniceerd over de status van de bestelling. Als klant word je volledig aan je lot overgelaten. Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Hier bestel ik nooit meer.
14 July 2026
Jadey
Het zwanevlot 107
Dit is oplichting. Ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op e-mails of WhatsApp-berichten.
14 July 2026
Nilanka
Rotterdam
de ventilator loopt aan of een kapotte lager, maakte erg veel herrie, oke, dat kan gebeuren MAAR dat je geen contact krijgt met de klantenservice is echt heel naar, ze reageren niet op de app, niet in de mail, de mail bounched terug , 5 uur wachttijd op de telefoon, en de chatbot maar tickets aanmaken. bestel hier niets !
13 July 2026
sonja
amsterdam
Je bestelling word niet verzonden en er is geen mogelijkheid om contact op te nemen, via de verschillende kanalen word niet gereageerd en de telefoon word nooit opgenomen.
13 July 2026
Thomas
Geffen
Waardeloos. E-Mail wordt niet beantwoord , what’s app krijg je zo’n stomme ia waar je niks mee kunt , bellen ben je altijd nr 15 of hoger in de wachtrij Als je wat retour wil sturen. Dan krijg je een foutmelding Je komt niet met hun in contact , wat je ook probeert
12 July 2026
G
Laren
Geen contact mogelijk na defect monoblock. Gemaild, gebeld en geen reactie. Ongelooflijk wat een service!
Mathijs
HARDINXVELD-GIESSENDAM
Levering kwam maar niet, ondanks bellen, mails en appen geen reactie. Vervolgens kwam er een bericht dat de levertijd onbekend zou zijn maar op ons verzoek om de betaling te retourneren werd niet gereageerd. Een week later werd onze bestelling ineens geleverd, maar na in gebruik name bleek al snel dat de airco onvoldoende goed werkt dus hebben we de airco retour gemeld. Geen reactie!!! Alleen de chatbot reageerde 1x en daarna niet meer ….
John Steur
Warder
reageren niet op mails of whattsapp en leveren de airco niet. Ze zouden tenminste de klanten toch een indicatie kunnen geven van levertijd ?
Marc
Zottegem
Ik heb op 29 juni een ventilator EVO-SF30WW Evolar Smart Fan 30W - Wit besteld en tot op de dag van vandaag (10 juli)is hij niet geleverd. Drie maal een melding gemaakt via de chat (genaamd Louis) en drie keer een mail ontvangen aan mij zonder PostNL erin te betrekken dat ze een melding hebben gedaan dat deze levering niet is aangekomen op zijn afleveradres. Vandaag contact met PostNL gezocht en die geven aan dat het pakket niet aan hun is overgedragen. Vervolgens een uur aan de lijn gehangen en verloopt de wachttijd in een uur van nummer 15 naar 8 en kreeg een slecht gevoel hierbij. Klopt niet en mijn gevoel zegt dat ik ben opgelicht. Advies van mij KOOP HIER NIETS!!!
Dennis Van der Neut
DEN HELDER
Ik heb een mobiele airco (EVO-SAP12CHW) van bijna 740 euro gekocht. Het toestel was al kapot bij levering: bij het aanzetten draaide de ventilator meteen op volle snelheid, het scherm gaf foutcode E3 en het toestel koelde niet. Het heeft nooit gewerkt. Ik heb Evolar heel vaak gecontacteerd, via e-mail en WhatsApp, en ik heb ook geprobeerd te bellen. Ik kreeg nooit een echt antwoord, alleen automatische berichten en een AI-chatbot ("Lisa") die niets oploste. Aan de telefoon kreeg ik nooit een medewerker te pakken. Er kwam geen reparatie, geen vervangend toestel en geen terugbetaling. Uiteindelijk heb ik de betaling via mijn bank moeten terugvorderen (chargeback) en heb ik Evolar gemeld bij de autoriteit (ACM). Heel slechte ervaring. Het product lijkt op zich oké, maar zodra er iets stuk is, sta je er helemaal alleen voor. Ik raad deze winkel af.
Pez
Leuven
Tafelventilator besteld, tweedekans, het ventilatorblad ontbreekt. Vervolgens op allerlei manieren contact gezocht, gen reactie gehad.
C
Zaltbommel
Ich habe verzeiht versucht jemanden zu erreichen, da wir das Klimagerät innerhalb der Rückgabezeit zurücksenden wollten. Ich wollte eine Auskunft wo und wie ich es zurückschicken muss. Das Klimagerät hat nicht seinen Job gemacht in einer 4x4 Meter Holzhütte. Aus lauter Verzweiflung haben wir es an die Rechnungsadresse in Kleve gesendet vor einer Woche. Bis jetzt keine Nachricht und keine Rückerstattung Wir können die Firma bit weiterempfehlen!
Ralf Hüring
Linnich Deutschland
Ik had een aircoslang besteld maar bleek achteraf de verkeerde maat te zijn gelijk een nieuwe besteld met de juiste maat. Nu ben ik al bijna 3 weken bezig om de bestelling retour te kunnen sturen want kan via de link die ze stuurde geen label aanmaken door een foutmelding. Op meerdere manieren contact gezocht ik krijg weinig tot geen response. Ik zit nog steeds met een aircoslang waar ik niks mee kan en klaar staat om teruggezonden te worden. Had betaald via Klarna de betaling nu op pauze laten zetten en Klarna ook op de hoogte gebracht. Het enige pluspunt was de snelle levering maar dat is het. Want als je iets wil retourneren geven ze niet thuis.
Eva van der Haring
Zevenaar
Impossible to return. The return portal gives an error, chatbot creates incident but no one replies within a week, same with sending them an email. Waited 1.5 hour on the phone line and still was not able to talk to anyone. Guess they are ****mers, selling fast for high price due to a high demand and making it impossible to return.
Beveelt aan
Tom
Amsterdam
Op 26/6 een airco besteld, die bij het bestellen niet onmiddellijk leverbaar was. Nadat de voorziene levertermijn voorbij was klantendienst gestuurd voor extra informatie, deze nooit ontvangen. Op 9/7 werd de airco wel keurig geleverd. Al bij al dus wel tevreden.
jolize
beringen
Twee tafel ventilatoren besteld en er maar 1 ontvangen. Via bol.com besteld. Nou, via Evolar klantenservice een mail gestuurd om te vragen of ze alsnog de 2de konden versturen, krijg ik toch een achtelijke mail terug met 'Oh, PostNl zegt dat het bezorgt is, dus wij kunnen verder niks doen. Mail ons niet verder.'. Hartstikke leuk maar ze proberen wel mijn geld te houden. Stel achterbakse ******s. Zeker niet aan te raden. Nu via Bol.com zelf proberen mijn geld terug te krijgen.
Simone
Tuitjenhorn
Heb een airco gekocht was kapot is omgeruild weer kapot ben al 3 weken bezig met contact te krijgen en niet mee te bereiken heb nu mijn rechtsbijstand erop gezet en die gaan het nou uitzoeken en dan voor 895 euro de betaling staat ook in halt want dat wil ik terug
Jolanda
Breda
Evolar is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van klimaatbeheersingsproducten. Evolar biedt een eigen assortiment producten aan, waardoor je meteen bij de fabrikant besteld, zonder omweg.
Door steeds op zoek te gaan naar unieke producten met de nieuwste technologie kunnen wij voor u specialistische klimaatbeheersingsproducten en accessoires aanbieden.
Evolar heeft een groot magazijn en al haar producten op voorraad waardoor wij u binnen 24 uur het gewenste product te leveren.
Mercuriusstraat 5 A
6541 BM Nijmegen