Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf!

slecht

Vraag een wisselstuk van een evolar gasbrander welke van hun kwam, maar word afgescheept dat ze niet weten of ze het het hoe dan ook binnekrijgen. ik moest het volgens hun maar in een ander web shop of winkel zien te bemachtigen. Verkopen wel maar dienst na verkoop een dikke 0 dus 1 keer maar nooit meer.

Fantastich bedrijf, betrouwbaar en zeer coulant. Komen de afspraken na . Chapeau voor Evolar

Geweldig bedrijf. Komen alle afspraken na en het contact per mail is adequaat en snel. Gewoon goed. Echt betrouwbaar.

Gedaan wat er beloofd is.

Bestellen ging perfect nadat ik een prettig contact heb gehad met een medewerker. We konden onze keuze gemakkelijk aanpassen.

Mooie apparaat en design

Apparaat maak een hard zoemend geluid wanneer de verlichting is ingeschakeld. De verschillende snelheden van de ventilator werken alleen vanuit hard naar zacht. Bij het inschakelen van de ventilator gaat deze van start in de hoogste stand en na herhaalde indrukken van de stand een toets gaat hij in de laagste stand. Omdat de ventilator in de slaapkamer hangt is het vervelend dat het signaal geluid niet kan worden uitgeschakeld. Die is te luid voor in de slaapkamer

Prima communicatie en snelle levering door sympathieke chauffeur.

Prima levering

Zondag deze ombouw besteld dinsdag ontvangen. Alles was netjes verpakt. Prima ervaring!

Prima product

Snel geleverd, goed verpakt Prima prijs kwaliteit .. zeke aanrader

Redelijk

Bestelt ging goed, mooie omkasting voor de airco. 2 besteld, bij 1 is de hoek beschadigd helaas.

Goed geholpen

Klantenservice gebeld en netjes geholpen met mijn vraag. De opstelblokken voldoen prima

Fijne website, goede productomschrijving, snellle levering, mooi kwalitatief product.

Goede klantenservice en technische dienst!

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, en goede opvolging

zeer goed

Heb 3 apparaten gekocht bij Evolar werken alle 2 perfect

Vriendelijk, klantgericht, snel, goede kwaliteit

Na verkeerde bestelling snel kontakt en erg vriendelijk. Na retour snel het geld terug op mijn rekening. Heel correct.

De verpakking was slecht maar deze gooi je toch weg,de rest zag er prima uit en een goede prijs,echt een aanrader om hier te bestellen!

Veel keuze en supersnel geleverd

teleurgesteld

Het lijkt een tweedehands product. Het was slecht verpakt en de accessoires waren kapot.

Snel geleverd, prima omkasting. Kortom goede service

Goede werking

Wij hebben 1 apparaat nu zo'n 2 jaar voor een slaapkamer. Dit maakte echt een verschil in het vocht en nu hebben we de tweede aangeschaft. We gooien wekelijks een volle bak met water weg. In het filteren doet het weinig, maar wij hebben het aangeschaft met het doel van een onvochtiger

Evolar Airco Omkasting Donker Antraciet Small

Het materiaal is er mooi afgewerkt, echter voor mij airco heeft de behuizing te veel weerstand, kan zijn lucht niet goed kwijt. De kleur Donker Antraciet is ook erg mooi. Ik ga zelf wat maken of de airco verplaatsen. Bestellen, website, bezorgen e.d. Is goed geregeld.

Uitmuntende service

Er werd ons een defect item geleverd, beschadigd tijdens levering, na telefonisch en app contact werd ons een nieuw item geleverd. Geen retour-geen extra kosten!

Hele nette afhandeling en vriendelijk klantenservice

Helaas zat er bij de eerste zending niet de bijbehorende schroeven en andere onderdelen Gelijk opgestuurd volgende dag in huis en…. Hij staat !!!!

Prima ombouw

Snel geleverd en ziet er goed uit

Prima op tijd geleverd

Bestelling correct en snel binnen

5 Mercuriusstraat A

Nijmegen 6541 BM