Goede afwerking

Montagetekening te mager.

Niets aan op te merken, ga zo door!

Niets aan op te merken, ga zo door!

mooi product

Gekocht product voldoet aan de verwachting

Goed product en goede service

Goede hulp gehad van de de klantenservice, daarna bestelling geplaatst en correct geleverd. Niks mis mee.

alles perfect geleverd en ben heel blij met de luchtfilter

Goed advies

Ik had eerst wat vragen. Deze zijn via de chat op de website beantwoord. Ik kreeg meteen reactie dat is erg fijn.

Prijs kwaliteit is niet in verhouding

We hebben 'n airco omkasting gekocht, heel erg duur maar we waren zelf te lui om er 1 in elkaar te timmeren. Binnen 2 weken in de regen barstte al 1 vd latjes. De omkasting is niet erg solide en gemaakt van heel dun hout. Het valt ons erg tegen, zéker tegen die waanzinnig hoge prijs!! Minder belangrijk, maar toch: we kregen geen trackingcode

gedaan wat was beloofd

Precies besteld met enige hulp en correct geleverd .

Erg goed

Zeer mooi product

Wij hebben de aluminium cover en hij oogt heel mooi! We hadden de kleur antraciet gekozen maar lijkt meer op grijs dan antraciet maar goed dat is dan een bijzaak. Vind het wel een flinke investering maar het is wel heel mooi!

Uitmuntend

Mooi afgewerkt Gemakkelijk te monteren Snel ter plaatse

Zeer slecht

Veel te duur, slechte kwaliteit hout, niet goed geverfd . Zelf maken is goedkoper.

Nu de airco weggewerkt is,is het aanzien van ons huis veel mooier.

Het monteren op hoogte is toch lastig. Resetten aan moer bevestigen zou makkelijker zijn. Wat opvalt is dat er geen opening zit bij de schakelaar om deze te kunnen bedienen. Kleur is prima.

Tevreden

Netjes verpakt, compleet en op tijd bezorgd. De prijs is fors, product ziet er kwalitatief goed uit. De kwaliteit zelf zal zich pas na een aantal jaren moeten bewijzen in de buitenlucht in weer en wind.

Mooie omlijsting

Ziet er mooi uit

Prima kwaliteit, voldoet aan de verwachting

Prima kwaliteit, voldoet aan de verwachting. Niet goedkoop, maar ja zelf maken van hout en dan onderhouden is ook niet alles.

Heerlijk warm op een koele avond.

Handig te hanteren en te verplaatsen,duidelijk uitleg.Heerlijke warmte.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

We hebben een mooie ombouw voor onze airco unit besteld. Deze voldeed aan de verwachtingen, was snel in huis, makkelijk in elkaar te zetten en ziet er goed uit. Daarnaast was de prijs ook gunstig.

product ziet er mooi uit maar onduidelijke instructie, matige kwaliteit.

Product besteld zou 10 mei geleverd worden op 14mei bevestiging gekregen dat het besteld is ZONDER trackingcode, voor een dergelijk product vind ik dit slecht. Product besteld inclusief los achterpaneel voor vrije plaatsing. Achterpaneel werd los geleverd met alleen rondom noppenfolie in een te ruime doos, gevolg krom aan 1 hoek (wel weer op te lossen maar je verwacht dat een leverancier spullen afdoende beschermd verstuurd). Het is mij helder hoe het product aan een muur (hangend) bevestigd dient te worden. Voor vrij staande plaatsing is het product onvoldoende doordat (constructie bovenplaat \ achterplaat is gammel!) Een gezette rand van 5 mm moet stabiliteit aan achter plaat en bovenplaat bieden dat is mijn inziens onvoldoende. Advies om montage instructie bij artikel op bestelsite te plaatsen, als ook duidelijke specificaties.

Goede kwaliteit

We zijn tevreden over de omkisting en hebben hier meer en meer vraag naar. Is het mogelijk om ons een sample te bezorgen? Vind het zonde dat de hiervoor zouden moeten betalen gezien we in de toekomst bij jullie zullen blijven bestellen.

Verkeerde kleur omschtijving

De benoeming van de kleur antraciet bij de airco omkasting is naar mijn beleving geen antraciet maar middengrijs

De omkasting is mooi, maar helaas niet te monteren

Moeizaam. Het zou goed zijn als de montage door uw bedrijf werd verzorgd. Nu waait de evo-cover tegen het ijzeren hekwerk van mijn balkon en heb ik hem in mijn woonkamer moeten zetten. Het A-viertje met instructie voldoet niet; de driehoekjes zijn niet te monteren door de de opstaande rand waaraan de scharnieren bevestigd zijn en de cover kan niet tegen de achterwand worden bevestigd omdat een uitsparing voor de toevoer van de airco van binnen naar buiten. In een chat hierover met uw medewerker opperde hij, dat ik die eruit moest zagen - tja, dat zag ik ook, maar hoe dan?! Weet u een oplossing voor mij? Een monteur bellen kan ik ook bedenken (ook zo’n goed advies!), maar dat levert me nog meer kosten op. Met vriendelijke groet, Miet Habets

Heel tevreden met ombouw

Ben heel tevreden alleen moeten jullie de tekst voor 20.00 uur besteld morgen in huis veranderen in voor 20.00 uur besteld volgende werkdag in huis. Dit omdat jullie vervoerder niet in het weekend werkt.

5 Mercuriusstraat A

Nijmegen 6541 BM