Top product, vertraagde levering
Mij was verteld dat Evolar goed bedrijf is. Daarom heb ik een omkasting voor de airco besteld en vantevoren betaald. Voor particulier is het best hoge bedrag om zich zorgen te maken als product niet op tijd geleverd is. De vertraging was drie weken. Daarover was niet van tevoren gecommuniceerd. Ik dacht in eerste instantie dat ik opgelicht was. Het fijn gevoel met deze aankoop heb ik niet ervaren.
Mijn telefoons en e-mails waren wel beantwoord. Ik ben tevreden met het product zelf. Maar er zat geen installatie instructie bij of een brief met specifiecatie van het product bv.dat dit van aluminium is. Er zitten oudewetse bouten bij voor in de muur, die niemand meer gebruikt. Deze heb ik weg moeten gooien. Verspilling. Twee metalen driehoeken kon ik nergens toepassen, onduidelijk waarvoor ze zijn. Er zijn nergens gaatjes op de omkasting om ze aan te schroeven. Kleine zwarte schroefjes zijn niet goed van kwaliteit, met scherpe randen, slecht gespoten, niet helemaal zwart. Ik hoop dat jullie hiermee wat kunnen om jullie diensten te verbeteren.