Filters

10

Gemakkelijk juridische documenten op maat

Eenvoudig in te vullen, geleverd in NL en EN met eigen input.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en gemakkelijk

Het opstellen van officiële documenten wordt verrassend eenvoudig en betaalbaar met VraagHugo. Wel even goed doorlezen en waar nodig aanpassen naar de eigen situatie of 'tone of voice'.

 • Aanbevelen? Ja
9

In een paar simpele stappen een belangrijk juridisch document in mijn inbox. Fantastisch!

Tegen een vriendelijke prijs het document naar keuze direct in mijn inbox. Vol vertrouwen dat dit juridisch aan alle kanten klopt. En snel antwoord op mijn gestelde vraag. Mocht ik meer documenten nodig hebben, dan weet ik waar ik ze kan halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Gemakkelijk en duidelijk met de voorbeelden die erbij worden gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
8

aanrader: eenvoudig te gebruiken en goed product

Zeer gebruikersvriendelijk, eindproduct was goed, te downloaden in Nederlands en Engels zonder extra kosten. Download files in pdf en Word, zodat je zelf er een laatste hand aan kan leggen. Enige negatieve was dat ik credits van mijn bank ontving om VraagHugo uit te proberen, maar bij afrekening moest ik toch betalen, ondanks over voldoende credits te beschikken. Dat was een beetje een domper.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rupert, neem svp even contact met ons op via de chat. Dan onderzoeken we wat er fout is gegaan en corrigeren we het!

10

Goede prijs-kwaliteit

Werkt prettig. Scherpe prijs. En zeer hulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat is dit superhandig zeg!

Ik had als freelancer een opdrachtovereenkomst nodig en heb deze supersnel gemaakt. Ik had een vraag over IE werd heel goed en snel geholpen. Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
1

Bijzonder

Was ervan uitgegaan dat mijn opzegging verleden jaar goed was aangekomen bij VraagHugo maar dit bleek niet het geval, er werd 11 maart 2022 ongeveer € 180 euro afgeschreven die ik storneerde. Daarna via de e-mail contact opgenomen en dit geschreven, werd heel vriendelijk geholpen en we kwamen overeen dat na het betalen van 1 maand het abonnement was opgezegd. Zou een credit krijgen van ongeveer € 160. Als dat bedrag was bijgeschreven zou ik €180 overboeken naar VraagHugo. Tot zover keurig opgelost! Krijg ik in de avond van 11 maart 2022 een e-mail van de CEO ( zie onder) Beste Gerard, Ik heb van mijn collega begrepen dat jullie het VraagHugo abonnement willen opzeggen. We hanteren een opzegtermijn van een maand en hebben het restbedrag terug gestort en hier een credit nota voor gestuurd. Nu zie ik dat jullie de oorspronkelijke betaling gestorneerd hebben en het rekeningnummer gewijzigd hebben. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb zojuist het gestorneerde bedrag nog een keer afgeschreven en verzoek jullie vriendelijk voldoende saldo op de rekening te laten voor de betaling. Dan krijgen jullie netjes de € 136,58 terug en is de zaak afgehandeld. Alvast bedankt voor jullie medewerking. -- Best regards/Vriendelijke groeten, CEO docbldr

 • Aanbevelen? Nee
10

Super simpel, betaalbaar en Algemene Voorwaarden op maat binnen enkele minuten.

Super initiatief en opgezet door top juristen en advocaten. Zelf heb ik jarenlang als juridisch secretaresse voor SOLV advocaten gewerkt die de juridische documenten van VraagHugo mede hebben opgesteld en heb eveneens aan de zijlijn meegekeken toen VraagHugo werd opgericht. Nu ik zelf ga ondernemen was VraagHugo het eerste platform dat direct in mij opkwam wat betreft de juridische documenten die je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Super simpel, betaalbaar en Algemene Voorwaarden op maat binnen enkele minuten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt praktisch en gemakkelijk

We zochten een huurcontract en vonden precies wat we nodig hadden qua tekst. Invullen was uitstekend te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Ik heb twee documenten gekocht. Blij dat ik de documenten ook in het Engels erbij kreeg. Alles keurig netjes.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super makkelijk en professioneel

Voor mijn website én shop was ik bezig met mijn Algemene Voorwaarden en Privacybeleid. Maar deze zelf (her)schrijven, vond ik te veel moeite... Bij VraagHugo zijn de documenten zo opgesteld! Je hoeft alleen maar een aantal vragen te beantwoorden en klaar is kees! Ik zou VraagHugo aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supermakkelijk

Voordelig en makkelijk. Toen ik een vraag had werd ik ook telefonisch snel geholpen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima brief

Makkelijk gevonden, opgesteld, betaald en ontvangen. Blij mee

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne toepassing werk eenvoudig, helder en duidelijk.

De uitdaging was om snel zonder secretariaat in het weekend twee leningsovereenkomsten te maken waarvan een achtergesteld op de bank en dat is prima gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke gebruikersinterface en goed leesbare overeenkomst

Ik heb VraagHugo gebruikt voor het genereren van een geheimhoudingsverklaring. Dat ging snel en eenvoudig. Ik moest nog wel een paar kleine taalfoutjes fixen maar dat is geen probleem omdat het resultaat gewoon in Word beschikbaar is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en efficiënt

Ideaal als je snel een juridisch document nodig hebt. Goede ondersteuning en eerlijke prijzen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerst je document zien en dan pas betalen voelt goed

Bij verschillende websites heb ik gekeken voor het opstellen van algemene voorwaarden. VraagHugo was de enige waar je eerst het resultaat door kon lezen en zien dat je in vriendelijke, begrijpelijke taal was, en dat het inderdaad voor diensten met pakketten (stuksprijs) kon ipv bij diensten alleen met uurprijs. Pas toen ik gezien had dat alles oké was, hoefde ik te betalen. Ik ben er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring!

Zeer deskundig, snel en duidelijk contact gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en gebruiksvriendelijk

In een handomdraai een VOF overeenkomst gemaakt. Door simpele vragen te beantwoorden die iedereen begrijpt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima hulpmiddel

Ik was op zoek naar een modelovereenkomst voor een converteerbare lening. Ik had een goed voorbeeld via VraagHugo

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede ervaring maar mogen nog puntjes op de i

Lening akte en verpandingsakte gemaakt. In de lening akte komt geen keuzemogelijkheid voor artikel 1:88 naar voren, jammer want die kan belangrijk zijn. Daarnaast mis ik dat de pandgever de rang moet opgeven als hij de akte invult. Bij de "Partijen" zou het fijn zijn als je bij natuurlijke personen de geboortedatum mee kunt geven en bij bedrijven het kvk nummer, dit om problemen te voorkomen. Bij het in rekening brengen van de rente mis ik de startdatum en of het innen vooraf of achteraf gedaan wordt. Ik zou bij art. 3.1. ook de zin opnemen; "De rente gaat in op de datum van ondertekening van de leningovereenkomst". Artikel 8.1.a is erg summier met alleen bedrijfsmiddelen. In deze zou ik inventaris en voorraden ook toevoegen, of duidelijk uitleggen wat je met bedrijfsmiddelen bedoeld. Einde akte staan niet de debiteuren/leninggever(s), plus naam en datum benoemd, zo ook niet bij de leningnemer(s). In de voettekst zou ik paginanummering en paraaf leninggever en Leningnemer opnemen. Ook pandakte verdiend m.i. meer aandacht. Systeem werkt prettig en aanpassingen zijn goed te maken in Word.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gebruikersvriendelijke tool

Ik heb een sjabloon/contract besteld bij VraagHugo. Door middel van duidelijke vragen wordt het contract op maat gemaakt. Zeer gebruikersvriendelijke en goed doordachte website/tool. Mijn complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke internet pagina

Op de pagina kan makkelijk gebruik gemaakt worden om een document samen te stellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eenvoudig en proffessioneel

Ideaal en eenvoudig voor het opstellen voor juridische documenten. Vragen voor het opstellen zijn uitgebreid en in detail, waardoor het document niet super algemeen is. Als je vragen hebt, kan je eenvoudig en snel chatten met iemand van het team. Sommige vragen staan wel in moeilijke wettelijke taal, wat jip en janneke suggesties kunnen daarin verbeterd worden.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd