Beste Martijn, dank voor je feedback. We gaan deze foutjes zo snel mogelijk oplossen en je krijgt van ons een couponcode ter waarde van 10 euro voor je volgende aankoop bij VraagHugo. Je ontvangt deze straks in je mail.
Originele beoordeling
Wat fijn dat het zo goed voor je gewerkt heeft. We helpen graag!
Hartelijk dank voor het vertrouwen en de feedback. We gaan er mee aan de slag!
Beste Andre, wat vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent met de bonusregeling. We nemen contact met je op om dit met je op te lossen.
Originele beoordeling
Beste Rupert, neem svp even contact met ons op via de chat. Dan onderzoeken we wat er fout is gegaan en corrigeren we het!