Alles netjes op tijd geleverd. Helemaal tevreden.

Bestelling snel thuis afgeleverd dank u

Prima afhandeling van mijn bestelling!

Prettige website en snelle levering. Verpakking had wat mij betreft iets kleiner gekund opdat het een brievenbus pakje wordt.

Goede service en informatie

Bestellen gaat prima, alleen bij betaling kon ik niet op de gewenste manier betalen, waardoor ik eerst email moest sturen.

Snel in huis.Goede producten, ben er blij mee.

Vind de verzendkosten wel hoog voor als je alleen tape nodig hebt

De Webshop van Zijlstra is duidelijk en overzichtelijk.

Het is niet de eerste keer dat ik haarproducten bestel bij Zijlstra. Zoals voorgaande keren was het weer een snelle en correcte levering. Ook het e-mail verkeer is perfect.

Top.

Snelle levering. Bedankt.

Snelle en nette levering zoals altijd

Netjes en eerlijk antwoord op vragen, als iets niet goed is volgens het bedrijf zeggen ze dat.

Altijd zonder problemen mijn bestelling kunnen doen.

Prima levering en snel

Was eerste bestelling. Prima levering en snel.

Goed en snel geleverd

Heel simpel: ik heb iets besteld en dat is keurig geleverd, met vooraf duidelijke informatie. Prima gevonden wat ik zocht op hun website. Niks mis mee dus.

Zeer goede service

Wat producten besteld, maar was iets verkeerd gegaan met leveren, maar uitstekend opgelost. Dat noem ik kwaliteit van service bedankt Top!!!

Goede producten en snel

Geen negatieve ervaringen

Correct levering

uitstekend

Als zeer prettig ervaren. Uitstekende service. Snelle levering.

Goede uitleg producten en altijd op tijd!!!

Ik koop al jaren mijn producten bij Haarmode Zijlstra. Ik heb een keer gebeld voor advies en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Jammer dat ik in Amsterdam woon anders had ik mijn haarwerk graag gekocht bij Haarmode Zijlstra!!! . Edwin

Prima en snelle service

Prima en snelle service bij een online bestelling

Supersnelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle bezorging

helemaal Top

Zeer correct, heel op tijd en altijd even vriendelijk

Geweldige service!

De webshop is altijd zéér correct en snelle levering. Ik kan het iedereen die een haarwerk draagt aanbevelen.

Lindenlaan 14

6301 HB Valkenburg a/d geul

(0031)(0)43-6013362

Over Webshop-haarwerkproducten

Wij zijn gespecialiseerd in tapes, lijmen en verzorgingsproducten voor haarwerken en pruiken. Kwaliteitsproducten, groot assortiment met lage prijzen.