Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij vinden het wel bijzonder dat u eerst de review schrijft en daarna pas contact met ons zoekt wat betreft uw klacht. U geeft aan dat de tijk binnenkort vervangen wordt maar dit is bij ons verder onbekend. Na vier en een half jaar is het matras nu (ineens) zwaar teleurstellend… Het kan, sterker nog in de beleving van de klant heeft de klant bij ons altijd gelijk, alleen in dit geval kunnen wij daar helaas niets aan veranderen. Met vriendelijke groet, MS
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!