Vakkundig

Hadden en nieuwe waterblazer nodig. Zonder moeite konden we deze op komen halen. Nam de tijd om even te kletsen ondanks dat ze bezig was met 2 hondjes.

Top service, snelle levering en kennis van zaken

AnimalCribs is een goede webshop met een ruim assortiment, nette prijzen en prima levering. Kortom, geen enkele reden om hier niet te bestellen!

Uitstekende service

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop. Heel vriendelijk en zeer snelle levering. In 1 woord: TOP!

Prima service en goede producten

Goede trimsalon, erg vriendelijk. Ook de producten zijn top!

Top in orde!

Service is top!

Goede ervaring

Bestelling snel en goed geleverd

Goeie prijs, snelle levering en fantastisch toestel

Bianca is betrouwbaar en koppels terug mocht dat nodig zijn

Prima site om zaken mee te doen

Overzichtelijke webshop met kwaliteit voorop.

Duidelijk een webshop waar je naartoe gaat als je kwaliteit het belangrijkste vindt. En dat vind ik belangrijker dan de allerlaagste prijs. Gewoon telefonisch bereikbaar en altijd bereid advies te geven.

Super snelle levering en top producten

Duidelijke website, snelle en correcte levering, top producten. Een aanrader vanuit mijn kant.

Westzijdeweg 6

2391JG Hazerswoude-dorp