Professioneel en

Uistekende communicatie, snelle verzending en zelfs grotere aantallen zijn altijd op voorraad. Ik ben een terugkerende klant en kan deze zaak aanbevelen, zeker voor gezonde snacks.

Prima geregeld

Snel en goed

De flexibele slicker was er snel en de hond vindt het prima

Snelle levering.... goed product.

De website was duidelijk en snel. Alleen lukte het niet om direct via de bank-app te betalen.

Aanrader

Snel, klantvriendelijk, en scherpgeprijsd

Keurige bezorging

De bezorging verliep keurig. Alles werd goed verpakt en kwam heelhuids aan. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakje werd bezorgd. Ik was alleen een beetje teleurgesteld over de houdbaarheid van het onkruidvrije zaad: ten minste houdbaar tot 2 november 2023. Ik weet dat het langer houdbaar is, maar was gewend aan een latere datum zoals van mijn gebruikelijke vogelvoer die ik normaal bestel bij een andere leverancier.

Mooie prijs kwaliteit, snelle levering.

Het artikel is te groot voor mijn hond en krijg geen reactie

Wanneer je wat wilt retourneren en dat wilt verduidelijken, wordt er geen respons gegeven op mijn mail! Dat vind ik heel vervelend! Ook telefonisch onbereikbaar! De retourbutton werkt niet, dus daar zit ik dan! Geen stimulans voor volgende aankoop! Geen respons geven en wel een beoordeling, tja dan is het zo!

Goede prijs en verzending

Ik heb een flinke hoeveelheid hooi voor ons konijn besteld voor een prima prijs. De bestelling is na een paar dagen goed verpakt afgeleverd op een door mij aangegeven afhaalpunt. Prima service.

In verband met allergie hier voer voor de hond besteld. Snelle levering, prima service.

Overzichtelijke website en professioneel

Snelle verzending, uitstekende verpakking en ruime voorraden

Zeer snelle levering

Geleverd zoals besproken in advertentie

Alles erg duidelijk en snel geleverd

elke keer weer goed

als altijd; snel geleverd, fijn contact, en goede producten

goede prijs en levering

Goede prijs van de artikelen die ik zocht

Super klantenservice, snelle levering, top product

Na advies van eigenaar vd site de Shernbao Hurricane waterblazer besteld. Snel geleverd, en wat een geweldige waterblazer! Na minuutje iets lauwe lucht welke lekker lauw blijft waardoor je snel de hond droog hebt. De ophangbeugel is makkelijk te bevestigen en de ophang beugel voor de slang is heel fijn in gebruik! Heel tevreden.

Overzichtelijk website

Duidelijke website met voorraden en goede prijs kwaliteit verhouding.

perfect

zeer goed alles vlot en zeer goed geregeld

Gemakkelijke bestelling en uiterst snelle levering, bovendien keurig op tijd.

Gemakkelijke bestelling en uiterst snelle levering, bovendien keurig op tijd.

Wisselstuk vlot vervangen

Snelle service voor vervangen gebroken onderdeel (ons toedoen, geen gebrek aan kwaliteit). Correcte levering

Netjes bezorgd

Vond het fijn dat ik die zitstokken ontvangen had . Heb ze gelijk geplaatst alleen is mijn papegaai heel erg bang van die dingen . Hopelijk gaat het wennen.

goede service

Prima prijzen en uitstekende levering

Best wel snel geleverd. Hoop dat de spullen werken. De oogdoekjes in ieder geval wel

Konijnenvoer besteld, wat al snel binnen was. Prima geregeld!

Westzijdeweg 6

2391JG Hazerswoude-dorp